Ioan Niculae, proprietarul InterAgro si Donau Chem Tr. Magurele, vânează la Zimnicea şi in Africa. Vânătoarea, o pasiune costisitoare pentru miliardarul Niculae.

29 Septembrie 2014, 00:04 | 3207 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae, proprietarul InterAgro si Donau Chem Tr. Magurele.

Cel mai bogat om din România, Ioan Niculae, proprietarul grupului InterAgro, firma care detine si combinatul chimic Donau Chem Tr. Magurele,  este cunoscut  si datorită pasiunii sale pentru vânătoare. Imperiul de la Zimnicea cuprinde, la 15 kilometri de oraş, un domeniu de 11.000 de hectare, unde Niculae vânează iepuri şi mistreţi. Merge la vânătoare cu foşti colegi de-ai săi din echipa de fotbal Astra Giurgiu, pe care i-a şi angajat între timp. În rest, rareori invită pe cineva la vânătoare, dintre cei mai apropiaţi prieteni. Spune că nu îi place să organizeze vânători: „Orice fac, eu fac doar pentru mine".

De câţiva ani, Ioan Niculae nu se mai bucură de pasiunea sa doar în România, iar concediul de vară şi-l petrece la mii de kilometri distanţă, în Africa, unde împuşcă antilope sau rinoceri. O excursie de zece zile în Africa îl costă pe miliardar mai bine de 10.000 de dolari, preţul unui trofeu variind între 200 şi 5.000 de dolari, potrivit informaţiilor disponibile pe site-urile de profil. La întoarcerea din Africa, Niculae  primeşte cel mai mare trofeu, pe care îl păstrează în colecţia sa personală. Miliardarul si-a achiziţionat un TAB casat de armată pe care îl foloseşte în jurul cabanei de vânătoare de la Zimnicea, unde îşi petrece weekendurile.Nu avem nimic cu pasiunea lui Niculae, insa salaraitii de la Donau Chem Tr. Magurele nu si-au primit bonurile de masa de anul trecut. O fi vanatoarea o placere costisitoare, insa chimistii turneni traiesc de pe o zi pe alta, bonurile de masa fiind esentiale pentru un trai un pic mai bun.

Ioan Niculae, proprietarul grupului InterAgro, este singurul român prezent în Topul Forbes al miliardarilor lumii pentru anul 2013, cu o avere estimată la 1,1 miliarde de dolari, pe locul 1.268 în lume.
 

 
 
 
 
 
Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.