Senzaţional: imagini din curtea vilei din Alexandria a lui L.Dragnea.(video) Lux orbitor. Pietre de granit luate din Tr. Măgurele.

29 Septembrie 2014 | 8299 vizualizări | 12 comentarii
Alexandra Dragnea si Alex Mataev plimbandu-se prin curtea conacului.
Alexandra Dragnea si Alex Mataev plimbandu-se prin curtea conacului.

De vreo 10 ani, Liviu Dragnea scrie în declaraţia de avere că are o casă în construcţie la Alexandria. După ce un post de televiziune a filmat vila din elicopter, s-a observat că vila este gata de mult timp, însă L.Dragnea ascunde adevărul. Aşa cum se spune, marile imperii se distrug din interior, aşa se întâmplă şi cu imaginile din vila lui Dragnea. Cum bine se ştie, L.Dragnea are o fiică ce a devenit iubita lui Alex Mataev, un cântăreţ din R.Moldova, fost participant la concursul X Factor. Cum moldoveanul trebuie să-şi facă simţită prezenţa în muzica românească, are nevoie de videoclipuri. Primul videoclip al lui Mataev, în care Alexandra Dragnea, fiica vicepremierului, joacă rolul iubitei, a fost filmat în curtea vilei din Alexandria. Imaginile sunt excepţionale şi se observă că vila este superbă.

Terenul de tenis al baronului de Teleorman este înconjurat de copaci falnici, care ascund de privirile indiscrete partidele de tenis ale jupânului Teleormanului. Priviţi cu atenţie videoclipul, fără să ascultaţi muzica, pentru că veţi vedea cum trăieşte în lux cel care plânge pe umerii săracilor. Cei care cred că L.Dragnea este altceva decât un profitor din politică, se înşală amarnic. Baronul roşu trăieşte ca-n vis, în timp ce pulimea aşteaptă încă 25 de lei în plus la salariu şi crede că Dragnea ajută pe cei săraci. Dacă Dragnea era fair, accepta să fie filmată toată vila, să observăm şi noi în ce condiţii "grele" îşi duce dumnealui viaţa. Din păcate, în videoclip nu apar nici Liviu, nici Bombonica, deşi ar fi avut loc.

Pentru cei din Turnu-Măgurele le recomandăm să privească cu mare atenţie la minutul 2.02. În curtea vilei, unde se plimbă Alexandra, cu o fustă de o palmă ( bravo, Liviule, să vadă şi alţii ce ai realizat!), se observă alei pavate cu granit. Ei bine, cei din Turnu pot să vada că pietrele albastre sunt identice cu cele care au fost pe Şoseaua Portului şi pe şoseaua ce duce spre Fântâna Dronii. Da, stimaţi turneni, granitul acela a fost luat de L.Dragnea de pe strada Independentei ( centrul orasului) şi şi-a amenajat curtea vilei. Unde mai găsea dumnealui asemenea granit de calitate şi gratis? Acesta este stăpânul Teleormanului, un individ care a râvnit până şi la pietrele de granit din Turnu-Măgurele.

Iată videoclipul piesei, însă priviţi imaginile, muzica nu are importanţă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Comentarii (12) Adaugă comentariu
S-o f.. cainii! pe 02 Octombrie 2014, 22:53
#12
P c*rveta asta
Prea... f.... judetzului Teleorman... wink
Vali Vijelie pe 30 Septembrie 2014, 19:56
#11
Incapatanare in a convinge si dezinformare
Daca citeai mai atent si cantareai drept,vedeai ca am scris la plural despre CEI CARE GRESESC.Este arhicunoscuta adversitatea ta despre PDL si Basescu.Este o parere personala si nu fac niciun efort ca sa ti-o respect.Dar,muribundul ala de care tot bati campii,a facut ceva suficient de important pentru tara asta.Da,a reusit sa trezeasca si sa mobilizeze justitia,pentru ca cetatenii sa mai aibe o speranta si sa se poata simti aparati de haitele politice.Mai ales de cea PSD-ista.SIC!
Ilie de la scularie pe 30 Septembrie 2014, 18:03
#10
@ Vali Vijelie
Măi Vijeliosule, de ce ești strident? Cumva că l-am pălit cu manta pe Videanu, alt corupt? De aia am mentalitate de LATRINA3? Măi Vjeliosule, faptul că vă trag de mînecă fiindcă sunt și alții la fel ca Dragnea, dar aparțin altei găști de mafioți păstorite de muribundul de la Cotroceni mă face caz patologic? Mein Idioten Kamerad, dacă intră Dragnea la bulău (ceea ce-mi doresc nespus de mult) și fură ceilalți o s-o ducem mai bine? Crezi că numai Dragnea este răul suprem? faptul că turnucuștiri este un site antiPSD nu este neapărat rău. Dar să afirmi că numai PSD este corupt, cînd și ceilalți, inclusiv liderii PMP sunt vizați de acuzații grave de furt din banul public, asta nu e kusher. Adică cum măi Vijeliosule, ascunderea gunoiului sub covor este ok? dacă nu ai înțeles, deși mă îndoiesc, eu cer măsuri concrete și imediate contra TUTUROR CORUPȚIOLR INDIFERENT DE PARTIDUL DIN CARE FAC PARTE! Este ceva nelalocul lui în ceea ce cred? Fumigena cu LATRINA3 nu ține. Nu urmăresc postul ăla.
Vali Vijelie pe 30 Septembrie 2014, 14:50
#9
pt.postacul independent
Bine ca ai iesit,in sfarsit,ca sa ne luminezi.Esti un caz patologic,cu un comportament similar celor de la Antena 3.Despre ce este vorba in articol?????????????Sa comentam asa simplu prin,ba pe-a masii,este tipic argumentul unui simplu idiot sau idioten,asa cum iti place tie sa spui celor care nu-ti impartasesc opiniile.In concluzie,toti cei care au jucat stramb,au furat ca-n codru si si-au batut joc de cetateni,sa mearga la izolare.
Ilie de la scularie pe 30 Septembrie 2014, 08:35
#8
@Vali Vijelie
Mai vijeliosule, mai avem noi unul in judet care are un casoi cam cit al lui Dragnea. Raspunde la numele de Adriean Videanu. Si ala cica a inceput-o cu varza vinduta la Buc*resti. Tanti justitia se screme sa-l ancheteze cam de niste anisori buni, dar ca un facut, nu prea reuseste! Sau asteapta un semn de la Cotroceni? Care nu mai vine. Acum, poti spune ca tin cu Dragnea. Fals. Ca si tine il doresc la zdup pe coruptul dracului - Dragnea, dar vreau ca DNA si justitia sa-si faca treaba corect si complet, nu doar pe bucati si la ordin. Sa intre toti hotii la brutarie. Pe Basescu l-a luat gura pe dinainte si a amintit de niste catuse la DNA. Pai ar cam trebui. Ca DNA a acuzat la ordin pe Paul Pac*raru sau pe Atanasiu, ministrii liberali de coruptie si justitia a zis ca nu-s corupti. Normal ar fi ca alti proc*rori sa vada ce si cum. De ce se acuza fara probe, si sa se ia masurile cuvenite. Daca esti proc*ror DNA nu inseamna ca esti Dumnezeu per pamint, si faci ce vrei tu fara sa raspunzi.
Vali Vijelie pe 30 Septembrie 2014, 00:13
#7
DUPA MODELUL NASTASE DE LA CORNU
Daca porumbeii astia doi se plimba asa de linistiti pe domeniul de la Alexandria,inseamna ca tata socru a inchis leii si tigrii si a dat drumul doar gazelelor si pasarilor exotice.Daca vreti sa aflati unde se afla piatra de granit din anii 30,trebuie sa-i intrebati pe domnul senator Mohanu,pe domnul subinginer Rosulescu si pe alti cativa de pe la Tel Drum.
alfonso pe 29 Septembrie 2014, 18:39
#6
ar fi de dosar
Primăria ar trebui sa dea o explicație privind piatra cubica, ea are o valoare financiara mare. Cineva trebuie sa știe unde a fost depozitata. 95% la Dragnea si alti hoti, cred si eu. Ma întreb, cat de prosti trebuie sa fie unii de nu au înțeles cine e Dragnea? Toți au furat, dar PSdistii sunt hoții hoților.
A lu` Mire pe 29 Septembrie 2014, 11:45
#5
Invidiosilor
Sunteti invidiosi. Livica doreste sa pastreze specificul local cit mai aproape de sufletelul lui. Priviti si la min. 2.23 si veti vedea o constructie asemanatoare cu cea din fata primariei din Alexandria, un fel de umbrar! Cit despre video clip, este de tot risul, se vad, pe langa frumoasa d-ra, sandramalele de peproprietatea LDP!
Mr pe 29 Septembrie 2014, 11:42
#4
Unde e
Unde este videoclipul?
JHGLUT pe 29 Septembrie 2014, 02:03
#3
ASTIA ISI BAT JOC DE NOI IN FIECARE ZI
ASA,S-A FILMAT IN CURTEA VILEI LUI DRAGNEA,DAR NU AM INTELES UN LUCRU:UNDE SUNT GIRAFELE,ELEFANTII SI URSII?BRAVO LIVIULE,FRUMOASA CASA TI-A FACUT PETRACHE!MAMA VOASTRA DE HOTI SI DE NEMERNICI!SA SPERAM CA IN CURAND VA INTRA IN PATRIMONIUL STATULUI SI IN TELEORMAN SE VA INFINTA IN ACELASI LOC,O GRADINA BOTANICA,UNA ZOOLOGICA SI UN MUZEU AL TARANULUI TELEORMANEAN.
Sefu pe 29 Septembrie 2014, 00:50
#2
draga lucian
draga lucian (ce locuiesti in odaia langa magazinul lui gaina) tot nu te potolesti?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.