Cronica infracţiunilor: conducere fără permis şi furturi comise de minori de 7 ani şi 11 ani. Telefoanele şi bicicletele atrag minori.

23 Septembrie 2014, 00:02 | 2.086 | 3
Infractorii minori sterpelesc telefoane mobile.
Car Universal

În urma investigaţiilor efectuate cu privire la furtul unui telefon mobil comis în luna iulie a.c. şi în ceea ce priveşte spargerea unui autoturism, faptă comisa la începutul lunii septembrie a.c. , poliţiştii din Turnu-Măgurele au identificat autorii în persoana a doi minori în vârstă de 7, respectiv 12 ani, ambii din localitate.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, fiind restituit părţilor vătămate.

Poliţişti din cadrul secţiei de poliţie rurală Lunca au depistat pe DJ 543, în comuna  Lunca, sat Prundu, un bărbat din localitate care conducea un moped fără a poseda permis de conducere şi fără ca vehiculul  să fie înmatriculat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi punerea in circulaţie a unui vehicul neînmatriculat.

 Poliţiştii din municipiul Turnu-Măgurele au idenitficat autorul infracţiunii de furt al unei biciclete în persoana unei minore în vârstă de 11 ani din localitate.În fapt, aceasta ar fi sustras în ziua de 20 septembrie o bicicletă pe care proprietarul o lăsase sprijinită de gardul cimitirului municipal.Bicicleta  a fost recuperată şi restituită părţii vătămate. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt, urmând a se propune solutia legală.

 

3 comentarii Comentează

 • #3
  FFFFFFFFFFF pe 5 Octombrie 2014, 16:43
  TRTRTRTTRTRTRTR
  LA TURNU ESTE UN ORAS DE RAHAT MAI BINE IL NUMEA TURNU GAURELE UNDE TE IUTI PE UNDE MERGI GAURI FACUTE SI LASATE ASA DRUMURI NE TERMINATE SANTURI PESTE SANTURI UNDE TE IUTI JANT JANT
  VA RUGAM SA TERMINATI GROPILE CE LEATI INCEPUT
 • #2
  coca-cola pe 5 Octombrie 2014, 16:37
  conducere fara permis
  sunt atatea in orasul noustru care circula fara permis si fara niciun fel de act la masina si cei de la politie nu iau masuri de loc si ii stiu destul de bine cei de la politie cine sunt infractori acea unu are un relo megan visiniu altu are un ford mondeo visiniu vrem sa faca dreptate in orasi !!!!!
 • #1
  Un. Amator pe 23 Septembrie 2014, 02:54
  Crima
  Dar cu crima don Decembrie victima Find doamna CONE o sa o descoperiți sau ați uitat-o domnilor polițiști

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.