Judecătoarea Olimpiea Creţeanu ( Lipita) din Tr. Măgurele face tot posibilul să-l ajute pe Ioan Niculae în dosarul "Mită la PSD".

23 Septembrie 2014, 00:07 | 3406 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae a gasit judecatoarea perfecta. Pentru el, desigur.

 Binefăcătoarea lui Ioan Niculae a depășit de 10 ori termenul de motivare a sentinței. Legea spune că o hotărâre judecătorească se motivează în cel mult o lună de la pronunțare. În ciuda numeroaselor cereri pentru transmiterea motivelor de achitare, instanța a răspuns, invariabil că, „până la data prezentului răspuns, dosarul nu a fost redactat”. Pe 20 noiembrie 2013, judecătoarea Olimpiea Crețeanu a decis că Gheorghe Bunea Stancu, președintele Consiliului Județean Brăila, Ioan Niculae și fostul șef al INSOMAR, Gheorghe Teodorescu, nu se fac vinovați de trafic de influență pe motiv că fapta nu există.

La o zi după achitare,  turnucustiri a dezvaluit  că soțul judecătoarei are cinci hectare de teren date în arendă chiar firmei lui Ioan Niculae, acuzat că dorea să plătească 1 milion de euro pentru două posturi de miniștri într-un eventual Guvern PSD. Judecătoarea Crețeanu a făcut atunci cerere de abținere, dar i-a fost respinsă. Încă de la începuturile sale, dosarul a avut un traseu sinuos. Avocații au cerut trimiterea cauzei la DNA pentru refacerea urmăririi penale. Judecătorul a fost de acord, dar nu și instanța superioară care a decis că se poate judeca în continuare. Ulterior, cazul a ajuns la Olimpia Crețeanu. Tot ea îl judecă pe Mihai Necolaiciuc, fostul șef al CFR, fapt ce a determinat procurorii să ceară mutarea dosarului la altă instanță, după mai multe dispute verbale în sala de judecată. In cadrul dosarului lui Necolaiciuc, O.Creteanu a fost acuzata de procurorul Sorin Chiriazi  că a admis efectuarea unei expertize în dosarul lui Necolaiciuc, deşi iniţial respinsese această probă. Ca atare, a susţinut procurorul, judecătoarea a dovedit o lipsă de imparţialitate în cauză. În acest context, Chiriazi a susţinut, în faţa instanţei Curţii de Apel Bucureşti care soluţiona cererea de strămutare, că judecătoarea Creţeanu are "o anumită atitudine faţă de reprezentanţii DNA". Asta pentru că procurorii DNA au reclamat-o de două ori pe judecătoare la Inspecţia Judiciară, în timpul judecării dosarului lui Necolaiciuc.

 
Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
MATEI ANDREI pe 26 Septembrie 2014, 18:37
#4
va omor
mizeriilor va prind io in peco cu tehnicianu si va dau cu toporu in cat
nae. pe 23 Septembrie 2014, 17:17
#3
care-i adevarul??
dupa cum se stie sieste dovedit, ion nicolae este sponsorul lui basescu si al pdl.nu lui i-a vandut cracea afacerea?. iar pretul real a fost mult mai mare decat cel declarat si inregistrat!
Dragnea pe 23 Septembrie 2014, 05:00
#2
Oli
Oli (Lipita) a fost iubita mea in tinerete. Dar eram un nimeni atunci si mi-a furat-o Gigi Matei. Acum face ce spun eu.
eu pe 23 Septembrie 2014, 01:04
#1
pare strict personala
E o idioata!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.