Sute de turneni au mers, obligaţi şi nu prea, la mitingul pesedist de pe Naţional Arena. Fiecare a primit 100 de lei şi mâncare. L.Dragnea a plagiat un slogan legionar.

21 Septembrie 2014, 00:09 | 3704 vizualizări | 45 comentarii
Car Universal
Locuri goale pe National Arena. Mitingistii turneni n-au ajuns pe stadion?

Sâmbătă dimineaţă, în faţa Primăriei Turnu-Măgurele, aşteptau, precum nişte cai fornaitori, trei autobuze cu numere de Bucureşti. Ce să fie, ce să fie? Ne gândeam că, în sfârşit, Cuclea îşi ia tălpăşiţa şi se mută cu întreg "aliotmanul" la Bucureşti, lângă mentorii săi, Dragnea şi Mohanu. Din păcate, nu era vorba de aşa ceva. Amintindu-ne că sâmbătă, 20 septembrie, a fost ziua de naştere a lui Ponta, ne-am dat seama că Dragnea i-a trimis nişte invitaţi  pe stadionul Naţional Arena. Mitingiştii de profesie, acei indivizi, angajati la Primărie sau la firmele oamenilor lui Dragnea, au primit ordin să meargă la Bucureşti.

Preţul acestei excursii a fost de 100 de lei de persoană, însă nu s-a plătit de către mitingist, ci a fost primit de către  cei care au mers la Bucureşti. L.Dragnea a ridicat preţul, pentru că se apropie alegerile, şi 100 de lei acum, alături de 100 de lei atunci, vor aduce sigur voturi. Pe lângă bani, s-a mai primit hrană rece la pachet şi o masă la un local. În schimbul acestor favoruri, mitingiştii au trebuit să îndure o călătorie la Bucureşti şi să strige pentru plagiatorul prezidenţiabil. Pe lângă cei care au plecat de la Primăria Turnu, au mai fost şi alţi cetăţeni din zona noastră, mai exact din comunele limitrofe, care au mers şi ei la lansarea premierului. La miting a luat cuvântul şi L.Dragnea, care a plagiat ( e la modă, de când Ponta e doctor!) un slogan legionar: Ţineţi minte trei cuvinte: Garda merge înainte. De, ce să-i faci, comunismul l-a facut pe Dragnea să uite sloganurile ceauşiste.

Turnenii care au mers la miting s-au întors seara târziu, obosiţi dar cu 100 de lei în buzunar. Banii au fost oferiţi de şefi de autocar, care au răsplătit prezenţa. Apropo de miting, acesta a costat, oficial, vreo 140 000 de euro, dar neoficial, 1.400.000 euro. Atâţia bani aruncaţi pe un circ stalinist când copii mor de foame şi bolnavii  nu au medicamente! Constantin  Brâncuşi ( marele sculptor, a cărui coloană a infinitului a devenit leit-motiv al pesediştilor) ar fi spus la întoarcerea lui în ţară de la Paris: "Când am plecat, v-am lăsat săraci şi proşti, m-am întors şi v-am găsit şi mai săraci şi mai proşti!" Cine a văzut mitingul, nu poate decât să-i dea dreptate.
 

 
Citeşte şi
Comentarii (45) Adaugă comentariu
Nae de la scularie. pe 01 Octombrie 2014, 18:13
#45
Lui Ilie Bumbu.
Intrucat plec intr-0 tara occidentala pentru un ceva timp, nu mai este cazul sa-mi raspunzi intrucat nu te mai citesc. Sfatul meu este sa te ocupi de lucruri utile,CA COmentator nu prezinti nici un interes!. ESTI TOTAL LIPSIT DE IDEI SI DEBITEZI DE ANI DE ZILE ACELEASI INEPTII.Ar fi cazul sa te ocupi de culesul porumbului.
Ionel Penescu. pe 30 Septembrie 2014, 18:00
#44
Cazul meu.
Am fost si eu, neobligat de nimeni ci din pura placere. Pot depune marturie ca nu mi-a dat nimeni nici bani,nici mancare. Nu stiu de ce se face atata caz, asa se intampla la toate aciunile cu caracter politic ale tuturor partidelor, unii merg de placere si altii in virtutea oblogatiilor de partid.
Ilie de la scularie pe 29 Septembrie 2014, 17:45
#43
@Nae Bumbu
Bumbule acu' tu ce faci? Incerci sa dregi busuiocul dupa ce ai luat-o din toate pozitiile posibile? De aia te dai smecher acum? Interesant. Ia spune-mi, maine cine esti? Ca agent sub acoperire ai fost, raspindac ai fost, mistocar te crezi (ce-i drept cam indoielnic), descoperitor de turnatori la Sec*ritate esti....Amaritule, sugestia cu doctorul de nebuni este inca viabila.
Nae Bumbu. pe 29 Septembrie 2014, 17:14
#42
Lui Ilie, Che Ghevara al Teleormanului.
Acum te intreb cu toata seriozitatea: pe vremea lui Ceausescu cu ce te ocupaisi ce fapte de disidentnai ai facut, sau chiar de anticomunist?.Daca vei veni cu date convingatoare am sa te propun pentru sanctificare!!( Chiar atat de prost esti ca nu te prinzi ca fac misto de tine?!)
Ilie de la scularie pe 29 Septembrie 2014, 09:15
#41
@Nae Bumbu
Și zii așa Bumbule, turnător la Sec*ritate, ai? Păi de ce nu îl dai în public să știm și noi cine e ăla! Bă prostule, tu nu vezi că te p... contra vîntului? Te crezi ba agent acoperit (vezi postarea 38), ba că o să spui unora delirul tău....Pe tine nu te ia grija? Astea-s semne clare că acolo sus ceva este defect. Dacă aș fi în locul tău m-aș duce la medic pînă nu e prea tîrziu. Și gata, hai flit că ți-am acordat prea mult timp, ceea ce nu era necesar. Îți ridic nejustificat cota tot băgîndu-te în seamă, și mi-o cobor pe-a mea.
Nae Bumbu. pe 29 Septembrie 2014, 06:32
#40
Lui Ilie= turnator la Sec*ritate.
Eu nu am nevoie de nici un tratament, dar sunt dispus sa-l finantez pe al tau; dai semne vizibile de alienare mintala. TRECUTUL TAU TICALOS NU-TI DA PACE. PENTRU CATE SUFERINTE AI PROVOCAT TU UNOR OAMENI NEVINOVATI PE VREMEA COMUNISTILOR, NICI IN IAD NU VEI AVEA LOC, TICALOSULE!
Ilie de la scularie pe 28 Septembrie 2014, 17:47
#39
@Nae Bumbu
Ești sigur că ți-ai luat tratamentul corect atunci cînd iți postezi deliriumul tremens? dacă ai ajuns să te crezi agent acoperit.....e clar. Singura ta acoperire este hîrtia igienică.
Nae Bumbu. pe 28 Septembrie 2014, 06:59
#38
Completare la comentariul #36.
Eu sunt un // agent sub acoperire// care stie cine sunt cei doi. Au cazut in capcana, NU ESTE NIMIC ILEGAL DACA FAC PARTE DIN REDACTIA ACESTUI SITE. DEGRADANT ESTE NUMAI FAPTUL CA RECURG LA PRACTICI IDIOATE. SPUNETI, // CURAJOSILOR SI INCORUPTIBILILOR//, DA, STIMATI CETATENI, NE NUMIM X SI Y SI NU NE TEMEM SA NE EXPRIMAM OPINIILE. EU AM SA VA FAC O SURPRIZA: NU VA AFISEZ NUMELE IN ANUMITE LOCURI, INTRUCAT NU ESTE LEGAL, DAR IES PE STRADA SI LE SPUN LA CATIVA CUNOSCUTI. VA DAU UN SFAT: NU MAI FOLSITI PSEUDONIME IMBECILE, NU SUNT DELOC AMUZANTE!
trilulilu pe 28 Septembrie 2014, 02:01
#37
minciuni
nu s-a dat nici bani nici mancare pt ca nu au nevoie sa momeasca oamenii ca altii
Nae Bumbu. pe 26 Septembrie 2014, 17:24
#36
Doresc o precizare.
Ilie de la scularie si Franchenstein, faceti parte din redactia acestui site?. Raspunsul sa fie dat PE CUVANT DE ONOARE!. DACA ACEST COMENTARIU AL MEU NU VA APARE, INSEAMNA CA ASA ESTE IAR NUMELE VOASTRE REALE VOR FI AFISATE IN CATEVA LOCURI PUBLICE INTENS CIRCULATE.
Ilie de la scularie pe 25 Septembrie 2014, 20:17
#35
@Nae Bumbu
Cîinele moare de drum lung și tu de grijă că stau prea mult pe net. Trebuie să-ți mai mult?
Nae Bumbu. pe 25 Septembrie 2014, 17:08
#34
Lui Ilie.
Eu stiam ca acest franchenstain are un indice de inteligenta cu mult superior celui al lui Albert Einstein, asa ca ma mir ca tu nu stiai. Iar tu te dovdesti a fi si mai si din moment ce esti asa de categoric in aprecieri, FARA SA-L CUNOSTI, bazandu-te numai pe analiza imbecilitatilor pe care le lanseaza pe calea undelor lui Hertz.Si-acum, o ultima interventie, apoi te asigur ca nu te mai citesc: TU CHIAR N-AI NICI O TREABA DE STAI TOATA ZIUA CU NASU-N CALCULATOR?
Ilie de la scularie pe 25 Septembrie 2014, 12:47
#33
@Nae Bumbu
Esti sigur ca e analfabet? Stii ce-a spus Cicero? A face pe prostul la momentul potrivit este semn de intelepciune. Incep sa ma indoiesc eu de capacitatea ta de a te prinde la timp cum sta treaba cu Franchestain. Sau cine e naivul in afacerea asta. Si chiar daca ar fi semianalfabet cum il crezi tu, te asigur ca are un IQ superior multora de aici. Si nuantez, IQ. A nu se confunda IQ care este indicele de inteligenta cu nivelul cultural. Multi le asimileaza, ceea ce denota altceva. Si deobicei aia sunt cei mai vocali.
Nae Bumbu. pe 25 Septembrie 2014, 06:34
#32
Stimate Ilie....
Cu ceva timp in urma il laudai pe asa zisul franchenstain, gasindu-i niste calitati intelectuale numai de tine vazute. Daca mai pastrezi aceleasi convingeri incep sa ma indoiesc de ale tale!. Nici acum nu-ti dai seama ca avem de a face cu un analfabet ??!!.
Liviu Dragnea pe 24 Septembrie 2014, 07:13
#31
Pentru autorul articolului
Aia ce spui tu plagiat se cheama parafrazare desteptule.
franchestain pe 23 Septembrie 2014, 15:48
#30
ROMÂNIA=ROMÂN= = =COREA DE NORD =ROBOT
Petru linistea duneavoastra si petru încarnarea cetateanului turmentat în ROMÂN-ROBOT or ROBOT-ROMÂN nu va aptineti si VOTATI fara mila,fara frica candidatu plagiator PSD---VICTOR-VIOREL.Va steptam vii or morti,morti or vii la cabina cu hotii.Vise placute!Amin!
franchestain pe 23 Septembrie 2014, 15:08
#29
petru toti frati cu cap da fara minte
ÎNVATATI-ÎNVATATI-ÎNVATATI-de la maestru Ilie lecti gratuite la orice ora petru începatori si avansati fara diferenta de sex (fata or fatalau),religie (catolnic or pagîn),natie (rrom or bosgor),pozitie în societate (tînpit or plagiator),parere politica (comunist de stînga or comunist de dreapta),stare civila (casatorit or labus),stare de sanatate (bonlav mintal or bonlav din nastere),orientatie sexuala(poponaut or lesbian),profesie(colaborator al sec*ritati or politroc),aspect fizic(porc comunist or moaca coreana de nord),drept de vot(viu or mort)-nu conteaza nimica caci maestru e dispus sasi piarda vremea cu calamitati ca duneavoastra,mai exact ca cîtiva de mai jos care deja va stiti puterile.-ÎNVATATI-ÎNVATATI-si iar-ÎNVATATI...AMIN!
Ilie de la scularie pe 23 Septembrie 2014, 12:49
#28
Continuare
Dar dacă mergem cu cercetarea mai atent peste cine mai dăm? Peste pionierul Victor Ponta care oferea flori lui Ceaşcă. Dovadă că n-a fost chiar uşă de biserică. Un Năstase, nomenclaturist, căsătorit cu fiica ministrului Niculescu. Ce-am mai avea? A, da! Un MRU, mare dreptaci azi, ieri fost membru supleant în CC al UTC. Sau peste un Patapievici sau un Tismăneanu - Tismanencko, fii de komiterniști sadea, sau de ce nu? O Monica Macovei, fiică colonelului de sec*ritate Gherghescu. Iată fauna politică care ne conduce, iar Ponta nu este nuimic altceva decît un vajnic reprezentant al acestei cloace de puroi moral. Ai văzut o manip**are mai grosolană decît cea cu Turcescu? O depășește poate cea a lui Gîdea, aia cu așa zisa întîlnire de taină a băSSiștilor, care în final a fost dovedită a fi o minciună grosolană. Oamenii ăia fuseseră invitați de Bogdan Rareș la ziua lui de naștere. Acum înțelegi? Sper din toată inima. Cu toate minusurile tale, ai un fond bun. Mai sunt șanse la tine.
Ilie de la scularie pe 23 Septembrie 2014, 12:36
#27
@Tavi
dacă eşti suficient de stăpîn pe tine te duelezi cu cel cu care duci polemica, nu amesteci şi pe alţii care sunt în afara problemei. Secondo, mă simt tot atît de lichea pe cît eşti tu de plin de caracter. Să ştii, cînd insulţi pe cineva, să te aştepţi şi la ripostă. Tertio, m-am înşelat. Nu ştii să percepi umorul. Inutil să-ţi spun care. Ar trebui să cobor prea mult ştacheta să-mi fii tovaraş. Quatro, dacă ai fi fost atent la ce-am spus prin zoon politikon ai fi înţeles că Ponta sau BăSSescu fac parte din acest regn ticălos. Ridendo castigat mores spunea latinul, şi mare dreptate avea! Poate printr-o terapie de umor fin ai să vezi şi tu realitatea aşa cum e ea, nu cum o percepi în mod deformat matale. Vorbeai de înaintaşii acestor ticăloşi. Poate te referi la Iliescu
Tavi pe 23 Septembrie 2014, 10:49
#26
Ilie,imi place ca te simti lichea
Inca de la inceput tin sa-ti spun ca nu sunt tovaras cu unul ca tine,iar idioti sunt cei care ti-au dat vita si nu ti-au spus ca nimeni nu detine adevarul suprem,asa cum vrei tu sa ne arati defiecare data.Iar in privinta dreptei,ai dreptate,ea a fost suprimata in 1953,dar,de inaintasii celor care au luat puterea in 1989.Daca tot spui ca esti asa bine informat,mai lasa-l pe Basescu,ca mai are putin si joaca pe alt post,si spune-ne ceva interesant despre mincinosul Ponta.
Ilie de la scularie pe 23 Septembrie 2014, 08:03
#25
@Marian Cristesu
D-le Cristesu, fireşte că sunt unele concepţii de-ale mele cu care nu puteţi fi de acord, este normal, fiindcă unanimitatea în gînduri şi-n idei este specifică timpurilor trecute. Sau Coreei de Nord. Cît despre politică, hai să fim serioşi! Sistemul te-ar ejecta imediat. Cei cîţiva idealişti care au crezut că-l pot răpune au sfîrşit prin a fi răpuşi ei de sistem. Acesta nu poate fi învins decit printr-o mişcare civică de masă, dar asta presupune în primul rînd conştiinţă civica, capitol la care stăm rău. Pe de altă parte celor care critică această formă de manifestare politică le amintesc faptul ca modelul nu este specific PSD, el trebuie căutat peste ocean. Priviţi cum se lansează candidaţii acolo. In mijlocul unei mari mase de oameni. Mesajul subliminar este acela de forţă. Omul se bazează pe oamenii care-l susţin, şi care sunt mulţi. Desc*rajează adversarul. Ei bine, un asemenea strateg de campanie electorală american stă în spatele lui Ponta. Se vede asta. Numai unii nu văd.
Marin Cristesu. pe 22 Septembrie 2014, 17:50
#24
Felicitari Ilie!.
Daca mai multi CETATENI echilibrati,cu mintea-ntreaga ar lua atitudine impotriva unor jigodii care seamana ura intre oameni, amarata asta de tara ar face pasi insemnati spre normalitate. Si mata ai unele idei cu care nu pot fi de acord, dar se vede ca incerci sa vii cu argumente pertinente. Daca mata te-ai lansa in politica, AI FI UN ADVERSAR pentru ceilalti competitori,NU UN DUSMAN!.
Ilie de la scularie pe 22 Septembrie 2014, 16:12
#23
@Tavi
Este posibil sa-l fi sesizat, ceea ce denota ca inca nu e totul pierdut la tine, dar daca tu esti latrau baSSist, asta e! Nu suporti glumele fine la adresa unuia dintre ai vostri. Ca sa-ti menajez orgoliul, am ris copios si cind Prostanacul, atunci cind a fost intrebat citi ofiteri acoperiti mai sunt in politica a dat un raspuns demn de un Prostanac: dracu\' mai stie citi mai suntem? Tu pe ce lume traiesti? Nu vezi ca tot zoon politikonul dimbovitean este compromis moral? Sau crezi ca doar unii sunt ticalosi iar altii nu? De ce, doar cica sunt de dreapta autentica? Care dreapta? dreapta autentica a murit in 1953. Ce vezi tu acum este esalonul II al PCR SUB ACOPERIRE. Sau nici asta nu crezi? Nu vezi ce ticalosi sunt? Cum manipuleaza? LATRINA 3 a prezentat drept intilnirea de taina a baSSistilor oaspetii veniti la ziua de nastere a lui Rares Bogdan de la REALITATEA TV.
Robert Turcescu. pe 22 Septembrie 2014, 13:29
#22
Jos Basescu.
O sa rameneti niste idioti toti cei care faceti pe anticomunistii, dar SUNTETETI COMUNISTI PANA IN ADANCUL SUFLETULUI. In FOND A FOST UN MITING ELECTORAL CARE RESPECTA REGULILE DEMOCRATIEI. CINE-I OPRESTE PE CEILALTI CANDIDATI SA ORGANIZEZE MITINGURI SI MAI MARI?????!
Tavi pe 22 Septembrie 2014, 12:20
#21
# 19
Ce repede ies lichelele sa se buc*re sau sa faca "glume".Numai ca in sc*rt timp se va sparge si buboiul.Putina rabdare si spectacolul va fi total.Avand in vedere cine comenteaza atat de ionic,nu mai mira pe nimeni.Vom vedea cine rade la urma.
marian minca pe 22 Septembrie 2014, 11:30
#20
din moldoveni
si eu am fost la miting si nu au dat nimic,au mintit ca da 100 lei
Ilie de la scularie pe 22 Septembrie 2014, 08:23
#19
@Ziarist sub acoperiș
Mă, tu ori ești tov. colonel Turcescu? wink
antibase pe 22 Septembrie 2014, 07:30
#18
adevarat
Credeti ma pe cuvant. Orice este mai bun decat un om al lui basescu. In lipsa de ploaie este buna si grindina.
Un ciudat pe 21 Septembrie 2014, 20:16
#17
rusine
multumim domnule ponta ca neati adus cu 25 de ani in urma !!
George pe 21 Septembrie 2014, 19:42
#16
Mai,capsunarule,
Daca il iubiti asa de mult pe Ponta,de ce nu v-ati dus cu masinile personale,cu autobuzele de la autogara sau cu trenul,pe banii vostri si cu mancare de la voi ???Daca acum spui ca nu aveti bani sa mergeti sa vedeti stadionul National,daca iese Ponta,nu veti avea nici loc*ri de munca si nici bani de paine.Uite asa cu prosti ca tine,se va lasa intunericul peste ROMANIA.Uite,vezi de ce stai tu prin Spania,de bine ce este in Romania.
spaniolul pe 21 Septembrie 2014, 15:50
#15
pentru George
stimabile,nu toti au bani sa plateasca drumul si un bilet la meci,asa ca pentru prostia ta,au fost multi care pur si simplu au vrut sa vada stadionul,inclusiv eu! si sa stii retardatule ca l-am votat pe cracea nu pe cuclea!
spaniolul pe 21 Septembrie 2014, 15:46
#14
sa va fie rusine
am scris un comentariu pertinent si nu l-ati postat! de ce? daca e libertate de exprimare de ce vreti sa va impuneti cu japca ideile politice?
ProChem pe 21 Septembrie 2014, 15:44
#13
Multumim Domule Dragnea
Azi, cand inima mai tare ne bate, putini dintre concitadinii mei inteleg semnificatia istorica a momentului!Victor Ponta PRESEDINTE, alaturi de tovarasha lui de viata, mama iubitoare, savant de renume mondial euro-parlamentar in slujba poporului roman, prima doamna a tarii, doamna Daciana Ponta!Este inceputul unei ere noi, de munca, satisfactii si marete realizari, domnule Victor Ponta a-ti dus faima Romaniei pe toate meridianele lumii, momente de glorie eterna si lumina epocala !Va mutumim!
cineva pe 21 Septembrie 2014, 13:57
#12
la multi ani ponta
Nu le-o fi dat nimic acum dar sigur de la ei au sevicii si au o

paine pe masa. Acum a ramas doar sa ii linga in c.r
FIRICA pe 21 Septembrie 2014, 13:28
#11
EXCURSIE DE RAS SI RUSINE LA NATIONAL ARENA
Asa este,nu s-a mai dat niciun ban.Dragnea nu le mai da niciun leu.Sa se obisnuiasca sa voteze si fara bani.Se va ajunge ca in bancul cu magarul care se obisnuise fara mancare,dar,intr-un final a inchis ochii definitiv.Urmatoarele exc*rsii se vor face cu autocarul pe la sectiile de vot din toata tara????????In Teleorman iar se va vota 250%,dar si la DNA vor fi de 5 ori mai multi invitati si cu timpul condamnati.
Badalau pe 21 Septembrie 2014, 12:15
#10
Pana unde poate sa mearga prostia
Baiatul lui Dragnea sa plimba cu masina prin oras si pa la Lita si pa voi va plimba cu autobuzele pa la Buc*resi sa-i aplaudati pe hoti si pa viitorii puscariasi.El de ce nu a venit sa-l aplaude pa tasu si pa mongoloidul ala de Ponta?Vreti sa va mai spun inca 100 de PSD-sti de frunte care nu au fost la Buc*resti?RUSINEEEE TUTUROR SUGILOR !
George pe 21 Septembrie 2014, 10:56
#9
Pentru cel de la # 3
As dori tare mult sa stiu unde lucrezi,varule???Ce-ai cautat la Buc*resti pe stadionul National,cand tu nu ai fost macar odata la un meci la care sa-ti platesti cinstit biletul???Cu astfel de lichele vrem sa fim mandrii ca suntem romani???Ati vazut care este mentalitatea lor,repede incep sa se disculpe:Nu am primit niciun leu.Daca asa ati primit ordin,sa nu suflati o vorba despre bani.Altfel,mergeati pe camp dupa fier vechi.O tara plina cu spalati pe creieri!In c*rand o noua COREE DE NORD.
ion pe 21 Septembrie 2014, 10:22
#8
100 lei .....
Mi-e rusine de rusinea lor!
varu pe 21 Septembrie 2014, 09:58
#7
minciuni
Nu a primit nimeni nici un leut, mancati pleava cu suta voastra de lei!!!!
Un simplu privitor pe 21 Septembrie 2014, 01:42
#6
GALACTICUL PONTA A INTRECUT RAU MASURA
A fost ziua lui KIM JON UN si nu am fost anuntati sau a inceput CANTAREA ROMANIEI?ASTIA AU INEBUNIT MAXIM.NU MAI AU RUSINE,NU MAI AU BUN SIMT SI NICI NU LE MAI ESTE FRICA DE NIMIC.LA CE SA NE ASTEPTAM IN VIITOR?NE ASTEAPTA UN CIRC IEFTIN SI FARA PAINE.ASTA MERITAM DUPA 25 DE ANI DE TRANZITIE SI SPERANTA ?
Ziarist sub acoperis pe 21 Septembrie 2014, 01:32
#5
Ziarul Scinteia, editia din 20.09.2014

\n\"Intr-o atmosfera de mare sarbatoare, oameni fara loc*ri de munca de la orase si sate, au dat cinstea pe rusine si pentru cativa arginti, un sanwich si o exc*rsie in capitala scumpei noastre patrii RSR au participat cu mare cinste la lansarea candidaturii celui mai iubit fiul al poporului. Alaturi de alti tovarasi de nadejde acestia au participat la spectacolul organizat pe aceasta realizare a clasei exploatatoare ridicata pe ruinele Stadionului 23 august..................... \"
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.