Cronica infracţiunilor - conducerea unor autovehicule fără a poseda permis la Tr. Măgurele şi Piatra.

05 Septembrie 2014, 00:04 | 2741 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Politia Rutiera organizeaza  filtre pentru a sanctiona soferii care incalca legea.

Poliţişti din municipiul Turnu-Măgurele  au depistat pe  DN 51 A, pe raza localităţii Ciuperceni, un tânăr în  vârstă de 19 ani, din comuna Ciuperceni, sat Poiana, jud. Teleorman care conducea un autoturism, având perioada exercitării dreptului de a conduce suspendată. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana căreia perioada exercitării dreptului de a conduce i-a fost suspendată, faptă prev.şi ped.de art. 335/2 din Cod Penal,, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţia corespunzătoare prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu-Măgurele.

Poliţiştii postului de poliţie Piatra au oprit pentru control un autoturism care era condus de către un tânăr în vârsta de 18 ani, din comuna Piatra.În urma verificărilor s-a stabilit că cel în cauză nu posedă permis de conducere .În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii prevazută de art.335 alin.1 C.p., urmând a se da soluţie prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Zimnicea
 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Taranu III pe 05 Septembrie 2014, 11:38
#3
Dialog intre " Tarani;
Fugi dracului de aici cu 200 de martori, ce era miting pentru pace?!.IAR AVOCATI CA TINE NU-I FAC BINE BIETULUI SOFER, CI DIN CONTRA. UNII NU VREM ALTCEVA DECAT SA FIE COMPLET RISIPITE NISTE SUSPICIUNI.
Taranu II pe 05 Septembrie 2014, 10:09
#2
??
Ce musamalizare ?? 200 de persoane au vazut ca soferul nu a avut nici o vina...nu i-a turnat el pe git decedatului, dumnezeu sa-l odihneasca in pcce, ...nu soferul l-a scos in intersectie fara sa se asigure...dar dupa cum vad, esti foarte preocupat de persoana soferului,...esti probabil acelasi "amic" al lui de care am auzit cu totii
Taranu I. pe 05 Septembrie 2014, 06:41
#1
Dle Redactor sef.
Ati promis ca ne veti tine la c*rent cu cercetarile in cazul tragicului accident in care si-a pierdut viata Gh. Sfetcu in ziua de 28 august a.c. Parerea unora este ca se incearca musamalizarea cazului pentru a-l scoate basma c*rata pe sofer. Ceea ce surprinde este faptul ca ziaristii de la T.S. nu au facut o ancheta proprie. Daca pe acest site s-ar prezenta o schita cu locul accidentului si cu masuratorile aferente, oricine si-ar da seama ca accidentul putea fi evitat!!.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.