Cronica infracţiunilor: conducători auto prinşi fără permis sau sub influenţa alcoolului la Tr. Măgurele.

03 Septembrie 2014, 00:03 | 1638 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Politia Rutiera turneana are de lucru cu soferii care incalca legea.

   Poliţişti din municipiul Turnu-Măgurele au depistat un bărbat în vârstă de 55 ani din localitate în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihai Viteazu din Turnu-Măgurele, fără a poseda permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru savârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere”, faptă prev.şi ped. de art 335 alin. 1 din CP.
           Aceeaşi poliţişti au identificat un bărbat în vârstă de 60 de ani care conducea un autoturism pe strada Ghica Vodă din Turnu-Măgurele, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, fiind testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru savârşirea infracţiunii de „.conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală” , faptă prevăzută şi pedepsită de art.336 alin 1 C.P.
       Tot aceeaşi poliţişti au depistat un tânăr în vârstă de 19 ani, din Turnu-Măgurele în timp ce conducea un autoturism pe strada Călugăreni din localitate, fără a poseda permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru savârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere”, faptă prev.şi ped. de art 335 alin. 1 din CP.

 

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
vasile de la scularie pe 03 Septembrie 2014, 15:30
#2
circulatie auto
Cine-i vede pe cei care trec pe rosu la intersectia de la Sf. Vineri si pe cei care nu respecta interdictia de pe bul.Independentei?
ion pe 03 Septembrie 2014, 10:53
#1
ti**nistan
Multi ti**ni conduc fara permis sau cu permis obtinut cu incalcarea legii. E un chior gras care conduce asa.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.