Cronica infracţiunilor: a fost prins autorul unui furt de lucernă în comuna Lunca.

13 August 2014, 00:16 | 2.177 | 2
Politia din Lunca a prins un hot de lucerna.
Car Universal

Lucrători de la Secţia nr.8 Poliţie Rurală Lunca au organizat o acţiune pe linia furturilor de produse agricole din câmp, pe timp de noapte, în raza com. Lunca. Cu această ocazie a fost prins în flagrant C.R., se 15 ani, din com. Lunca, în timp ce sustrăgea lucerna de pe un teren aflat în partea de sud a localităţii, aparţinând lui F.L. din comuna Lunca. Autorul cosise şi încărcase cantitatea de aproximativ 150 kg de lucernă, cauzând un prejudiciu de de cca. 200 lei. în cauză s-a întocmit dosar penal, în care se continuă cercetările pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

 

2 comentarii Comentează

 • #2
  UN RROM pe 15 August 2014, 22:06
  CINE FURA, MA INTREB MAI MULT
  ASTA TOT TIGAN A FOST OARE, AICI NU MAI COMENTEAZA RASISTI
 • #1
  turnean pe 14 August 2014, 14:46
  Cam multe informatii
  Barsastreanule, betiv vechi, cam multe informatii vin de la Lunca pt turnucustiri...te miri ca o sa te schimbe repede-repede? Meritai mai de mult, hotule...

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.