Împuşcături sub clar de lună. Viorel Marinaş, administrator la o societate agricolă, a împuşcat un ţigan care fura de pe terenul său.

13 August 2014, 00:27 | 4362 vizualizări | 23 comentarii
Car Universal
Campurile de lucerna au devenit atractia hotilor.

Luni seară, in jurul orei 20:00, pe terenurile unei societăţi agricole din Turnu-Măgurele, s-a petrecut un fapt care a scandalizat pe unii şi a bucurat pe alţii. Ce s-a întâmplat. Un ţigan, Gheorghe I,  cu soţia şi un copil, au mers, cu căruţa, la furat de pe câmp în zona Eurosiloz. Dând năvală în lucerna unei societăţi agricole conduse de Viorel Marinaş, aceştia au fost observaţi de administrator şi de un paznic.

Somaţi să se oprească, ţiganii au dat bice cailor şi nici gând de oprire. V.Marinaş s-a luat după căruţă şi, cu ajutorul unui spray lacrimogen, i-a oprit. Din căruţă, ameninţător, s-a dat jos Gheorghe I, având în mâna o furcă. Viorel Marinaş a scos un pistol cu gloanţe de cauciuc şi a tras.
”Cei trei ţigani s-au prezentat la camera de garda a Spitalului Municipal, unde s-au stabilit următoarele diagnostice: I. Ghe. - plăgi împuşcate ambii genunchi (glonţ cauciuc), I.I. - arsură chimică (spray) regiunea facial şi toracică, iar I. N. - arsură chimică (spray) cap şi torace. Victimele nu au fost internate”, se arată într-un comunicat emis de IPJ Teleorman.

Potrivit datelor furnizate de IPJ Teleorman, M. V. este deţinător de armă neletală supusă autorizării cu destinaţia autoapărare. Pistolul a fost folosit legal, după ce în prealabil deţinătorul acestuia, a încercat să oprească activitatea infracţională a lui I. Ghe. folosind un spray iritant lacrimogen. S-a întocmit dosar penal, continuându-se cercetările sub supravegherea parchetului.

 
Citeşte şi
Comentarii (23) Adaugă comentariu
Nepotul detinatorului lucernei pe 26 Septembrie 2014, 14:14
#23
...
voi credeti ca a tras de nebun sau ca a fost amenintat cu furca si a mai avut conflicte cu ei si a venit ceta pe el... asa ca nu mai comentati sa ziceti ca suntem "rasisti" ca a fost in legitima aparare.
gogu pe 05 Septembrie 2014, 11:56
#22
mor
sa le dam foc si ciorilor si ungurilor

Romanu Ion pe 29 August 2014, 06:15
#21
TZIGANII CANCER SOCIAL
Cu TZIGANII trebuie aplicate numai mijloace de fortza!Sunt efectiv niste paraziti sociali, locul lor este departe de societate-infractzionalitatea le este atitudinea-glontzul si catusele trebuie sa fie raspunsul!!!
no name pe 16 August 2014, 04:24
#20
violuri
Stiu cazuri si de violuri de minore si nu numai.. dar tie si frica sa mergi la politie pt ca tot pe tine te ancheteaza si te mai faci si de rahat, iar je**su da spaga si scapa
UN RROM pe 15 August 2014, 22:03
#19
PT BABICA
SA DEA DOMNUL DUMNEZEU SA BENEFICIEZI TU DE AJUTORUL SOCIAL SI DE TOATE AJUTOARELE CARE SE DA IN TARA TA DRAGA .
babica pe 15 August 2014, 14:54
#18
o propunere
eu zic sa facem urmatorul lucru luam toti ti**ni din sudu tati si le dam social ca in germania daca se muta in harghita si covasna . caz rezolvat
Ggll pe 15 August 2014, 13:44
#17
Nu contează
Nu contează ce si cât au furat.... Dacă azi au furat o Căruța de iarba mâine vor fura mai mult si toți știm ca așa se întâmpla. Si da nu contează cine a furat atâta timp cât au furat dar in turnu si in România in general oameni de etnie Roma fura cel mai des si cel mai mult.... Nu numai in România ne fac probleme acești oameni dar si in Spania Italia Anglia Franța etc mai bine spus in toată Europa.... Normal ca cetățeni de etnie Roma o sa le ea apărarea semenilor lor. In turnu Măgurele mai ales in carierul Măgurele acești oameni trăiesc pe spatele oamenilor bătrânii si muncitori...



Acei oameni își muncesc pământurile si merg zi de zi la vie numai pentru a-și rotunji si ei veniturile toți știm cât de mici sunt pensiile in România ar fi foarte greu pentru acești bătrâni sa trăiască numai după urma pensiilor. Dar din păcate tiga*i se duc si fura tot ce pot...



Rușine vouă. shut eye
TOT EU pe 15 August 2014, 02:51
#16
PT RASISTII
RASISTILOR, VOI MAI BINE VEDETI DE UNDE VINE RAUL, CA NU VINE DE LA RROMI SI VINE DE LA MAGHIARI .
DE LA UN RROM CINSTIT pe 15 August 2014, 02:00
#15
PT TOTI RASISTII
CIT AU FURAT ROMANII SI CIT AU FURAT TIGANII, CE ATITA CAZ PT O CARUTA DE IARBA, TOT CE FACETI SI COMENTATI ESTE O SUPER URA DE RASA, SPER SA VA VAD LA CITIR SI SUB NUMELE VOSTRU SA FIE ADAUGAT URA DE RASA .
turnean pe 14 August 2014, 14:48
#14
Bravo !
Trebuia sa ii tragi in cap, frate... Bravo, in c*rand se va umple paharul, sa fim uniti, sa scapam orasul de ciori...
elena pe 13 August 2014, 22:58
#13
felicitari
Felicitari d-lui Marinas si ca el ar trebui sa facem toti,atunci cind coloratii ne ameninta linistea si bunurile si chiar viata.Se stie clar ca politia este la c*rent cu cei ce ne sparg casele 'fura din magazine'fura din c*rtile oamenilor.Nu generalizez dar au ajuns la o agresivitate fara precedent'iar singura explicatie este aceia ca se simnt protejati de cei ce ar trebui sa apere omul de rind.Domnule Marinas,sigur vei fii un exemplu de urmat de ff multi oameni ce se simt amenintati.
Bogdanel pe 13 August 2014, 21:34
#12
O rasa de DAUNATORI
O specie de vietuitoare de la care niciun om normal nu are nimic,dar absolut nimic,de invatat.Nu contribuie cu nimic la bugetul de stat,in schimb,se agata ca boala de omul sanatos,de ajutoare de tot felul.De unde vin aceste ajutoare?Nu de la ce ce au,si asa de greu,un loc de munca?Din taxe si impozite,ceea ce,pentru aceasta natie sunt straine?Nu-si trimit copiii la scoala si nu incearca sa se integreze in societate si sa respecte legea,indiferent care ar fi aceea.Uitati-va cum au progresat si s-au imbogatit pe spatele celor ce muncesc,iar slujbasii din institutiile statului le sunt complici in orice activitate intrprinsa.Lucrurile mergand astfel,situatiile cu violente si prea multa ignoranta, vor degenera si se va ajunge mult mai departe din punct de vedere infractional.Dar cred ca si din punct de vedere social vor fi miscari nedorite.Si toate astea pe fondul saraciei si nemultumirii cetatenilor fata de modul in care suntem condusi si a felului in care se aplica legea.
dna pe 13 August 2014, 21:30
#11
bravo
cel putin asa trebuie tratati daunatorii astia cu doi de RR

nebunusatului pe 13 August 2014, 21:06
#10
TIGANII ...
Daca Marinas va pati ceva va fi razboi ...nu trebuie decit o picatura care sa umple paharul rabdarii...
un om cinstit pe 13 August 2014, 21:04
#9
politia ...
Nu cred ca sunt mina in mina cu ciorile ...doar ca le este frica de ei ...frica de ce vor face familiile lor daca vor fi dati afara de ciori ...nu sunt nici de lege prea bin aparati ...proc*rorii militri procedeaza cu ei ca si cu infractorii, anchetindu-i ca pe infractorii de rind ...si dece sa se implice cind leafa merge?...D-l Comandant nici el nu prea se strofloaca controlindu-i si impunind un anume regim de ordine si liniste in mun...asa ca oameni buni ia mai pazitiva si singuri ...dar sa platiti impozitele prin care sunt hranite capusele incepind cu onor primar care taie frunza la caini si Comandant de politie care habar nu are pe ce pamint traieste ...VAI DE STEAUA NOASTRA DACA O MINA DE MINORI FAC LEGEA DUPA CU LE VINE...
cetățeanul de la bloc pe 13 August 2014, 17:49
#8
un om cu sange in instalatie
A facut bine. A procedat legal, slava Domnului!

@ion nu stiu la ce vremuri te referi dar eu stiu ca se foloseau cartuse cu incarcatura de sare!
Neagu B pe 13 August 2014, 17:41
#7
FELICITARI !!!
BRAVO VIOREL ASA CUM AI PROCEDAT,AR TREBUI SA O FACEM CU TOTI.BRAVO PENTRU CURAJUL DE A TE APARA!!!
ion pe 13 August 2014, 17:15
#6
Daunatori
A dat de daunatori! grin Pe vremea bunicii ar n-ar fi avut doar vanatai ci multe gaurele de la alice de plumb! Ce vremuri frumoase!
Un cetatean pe 13 August 2014, 16:45
#5
Un bun inceput ...
Consider ca politia cum sta "mai degeaba ",domnul Marinas,a procedat bine .Iti este frica sa mergi ziua pe strada,iti este frica sa mai stai in propria ograda,iti ese frica sa le zici sa se poarte cuvincios ...de ce sa ne fie frica ? sunt mai rai decat pe vremea lui Ceausescu ...nu mai stiu de frica,nu mai stiu de rusine,te sfideaza cu proasta crestere ...degeaba multii dintre ei au fost plecati inafara granitelor,in afara de faptul ca au furat nu au invatat nimic bun .Ar trebui sa urmam exemplul domnului Marinas pana ce statul roman face o lege pentru cei ce o incalca in protectia cetateanului onest si platitor de taxa si impozite !
Marin N. pe 13 August 2014, 15:48
#4
Rusine Politiei din TR
S-a ajuns sa ne fie frica si pe proprietatea noastra,la noi in case?Cei mai mari infractori sunt politistii,si hotii stiu bine asta,din cauza asta se intampla atatea furturi.Daca se intampla ceva cu acest Marinas Viorel,vom iesi in strada.Inca putin si veti vedea.
daniel pe 13 August 2014, 15:05
#3
jjhajh
Bine ia facut!!! bravoo,felicitari
unu cu pamant pe 13 August 2014, 14:01
#2
ce dosar penal
A FACUT FOARTE BINE. Politia oricum ete DEGEABA. Militienii sunt mana in mana cu acesti infractori marunti. Sa traga in ei, ca doar asa nu mai calaca la furat. Ala a muncit ca fraieru sa vina ciumpalacu asat sa il fure. Militia sa stea la iesirele din oras si sa ii controleze, nu cu c*ru in masina. Auzi ba la ei, sa imi fie frica la mine pe proprietate smile MILITIENILOR, BAGABONTILOR, la treaba ba nu cu mana intinsa la G-uri tongue wink.
corect pe 13 August 2014, 13:48
#1
foarte bine
Nu conteaza atat de mult faptul ca era ti**n sau nu, dar mi se pare normal sa incerci sa iti protejezi bunurile. din pacate in ro legea nu permite sa ucizi pe cieva care iti incalca proprietate. Mai ales daca a somat, a facut foarte bine !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.