Marinel Gheorghe, 48 de ani, din comuna Plopii Slăviteşti, a fost eliberat din arest deşi este acuzat că a violat o bătrână de 69 de ani din aceeaşi comună.

9 August 2014, 00:06 | 2.337 | 3
Gheorghe Marinel a fost eliberat din arest desi este acuzat ca a violat o batrana.
Car Universal

Un viol care a avut loc în comuna Plopii Slăviteşti a fost soluţionat de Poliţie. Mai exact, cei de la Secţia de Poliţie Rurală Lunca, împreună cu poliţişti turneni, au dat de urma autorului. Marinel Gheorghe, 48 de ani, din aceeaşi comună, este acuzat că la jumătatea lunii iulie a agresat şi violat o bătrână de  69 de ani din Plopii Slăviteşti. Femeia a fost atacată în miez de noapte de un bărbat necunoscut care a fugit după comiterea faptei. Bătrâna violată şi bătută, cu leziuni corporale grave, a stat două săptămâni în spital, timp în care oamenii legii au încercat să dea de urma făptaşului.

Gheorghe Marinel se ascundea la Turnu-Măgurele, la o cunoştinţă. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de viol, bărbatul fiind  reţinut şi introdus în arest. Starea de arest nu a durat foarte mult, Marinel Gheorghe fiind eliberat de judecătorii turneni. Vineri, 8 august, un complet de la Judecătoria Turnu-Măgurele a respins propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele de arestare preventivă a inculpatului Gheorghe Marinel ca neîntemeiată. Cam surprinzătoare decizia, însă cine ştie ce raţiuni au stat la baza ei. O fi fost un viol uşor sau nu a fost finalizat? Nu ştim, însă bănuim că judecătorii au o explicaţie. O aşteptăm cu interes.
 

 

3 comentarii Comentează

 • #3
  zexe pe 30 Ianuarie 2015, 20:43
  nna
  nu va prostiti,dosarul me in lucru,nu e gata
 • #2
  justice pe 11 August 2014, 14:04
  N-or fi probe
  Mai exista o posibila explicatie, pe langa cea data de autor (,,O fi fost un viol usor sau... ): N-or exista probe ca asta e violatorul. raspberry
  Nu mai puneti atata la indoiala corectitudinea judecatorului.
 • #1
  yvuvv pe 9 August 2014, 14:40
  penibil
  Cine a judecat?

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.