O asistentă medicală de la SAJ Teleorman a venit la serviciu sub influenţa alcoolului. Şeful SAJ Teleorman, Constantin Alan, o cam mângâie pe cap. Pe ce mâini au ajuns bolnavii!

08 August 2014, 12:11 | 2512 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Constatin Alan, un sef care trece rar pe la serviciu si acest lucru se vede.

Teleormanul este mereu surprinzator. Daca am auzit de soferi prinsi sub influenta alcoolului, iata ca o noua stire este menita sa ne faca "mandri" de judetul nostru. Conform Agerpres, o asistentă, angajată a Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Teleorman este acuzată că s-a prezentat, în noaptea de joi spre vineri, în stare de ebrietate la serviciu. Colegii asistentei susţin că femeia s-a prezentat sub influenţa băuturilor alcoolice în repetate rânduri, iar în urmă cu mai bine de un an, când a fost testată cu alcooltestul, a avut o alcoolemie de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. La numărul de telefon 112 s-a primit un apel din partea unei persoane apropiate unui pacient care o reclama pe asistenta în cauză că mirosea a alcool.

"La Serviciul de Ambulanţă s-a deplasat un echipaj de poliţie în urma unui apel primit la 112. Echipajul de poliţie a încercat testarea cu alcooltest, însă asistenta a refuzat procedura. În această situaţie, poliţia nu poate să oblige o persoană să se supună demersului", a declarat, pentru AGERPRES, comisarul şef Sandu Voicu, şef serviciu în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Teleorman (IPJ).

În urmă cu doi ani, când a fost testată cu alcooltestul, a avut o alcoolemie de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, susţin angajaţii SAJ. În urma abaterilor de la acea vreme, asistenta a fost suspendată din funcţie. Ea a intentat proces şi a câştigat în instanţă dreptul de a reveni pe funcţie. Constantin Alan, noul sef al SAJ, care trece pe la serviciu din joi in Paste, a glasuit ca  o comisie va face verificări şi urmează să stabilească dacă asistenta este sau nu vinovată în cazul de faţă. Cercetările pot dura între 30 de zile şi şase luni. Domnul Alan, daca moare cineva din vina persoanei respective, cine plateste? Oricum se vede ca la Ambulanta sunt sefi unul si unul.

 
Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
sadinoel pe 08 August 2014, 15:26
#2
nedumerire
ba, pana la urma cum il cheama :constantin alan sau constantin anal?
Leonidas pe 08 August 2014, 13:05
#1
Bun articol..
Demn de ev. zilei!, aia la fel haretisti,paraleli cu jurnalismul...In ce locatie a jud. Teleorman sa intimplat dragilor?, macar initialele pers. puteati sa le dati, asta daca le-ati fi stiut..
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.