Exclusiv: Liviu Dragnea şi-a ascuns conacul din Alexandria după nişte căsuţe amărâte. (video)

08 August 2014, 00:22 | 3241 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Iesirea din spatele conacului, din strada Tudor Vladimirescu.

Jupânul Teleormanului este un profesionist în a-şi ascunde averea de ochii lumii. Dacă nici Dragnea nu s-a perfecţionat în arta camuflarii averii fabuloase, atunci cine? Din firme, proprietăţi fără număr, maşini şi tot luxul necesar unui super baron, nu este nici 1% cunoscut de electoratul pesedist. Până acum s-a vorbit în special de firma Teldrum care are acţiuni la purtător, adică nişte hârtii aflate la Dragnea. Un alt exemplu este conacul din Alexandria, construit în mijlocul unui domeniu de 7000 mp. Curtea este atât de mare, încât se întinde pe două străzi. Cine trece pe lângă domeniu are surpriza să observe că este mult mai mic. Jupânul a avut grija ca 3000 de mp să-i doneze fiului, astfel că în declaraţia de avere mai apar doar 4000 mp. Bineînţeles, toată curtea este un întreg, numai că în declaraţia de avere apare ceva mai aproape de dimensiuni omeneşti.

Ceea ce pur şi simplu şochează este impresia de la faţa locului. Domeniul se întinde pe două străzi însă, la un calcul simplu, lungimea înmulţit cu lăţimea nu ies cei 7000 de mp. Ei bine, asa  cum spuneam, Dragnea este un adevărat profesionist în a-şi ascunde averea. Curtea uriaşă are formă ovală, capetele de pe cele două străzi sunt mici însă mijlocul este uriaş. În spatele curţilor aşa-zişilor vecini care înconjoară conacul jupanului este camuflat foarte bine domeniul uriaş. L.Dragnea şi-a alipit curţile din jur, însă la cele două capete, de pe cele două străzi, nu sunt dărâmate casele aflate tot in proprietatea lui Dragnea, astfel că de la stradă nu se observă dimensiunea uriaşă. Toate acestea sunt făcute intenţionat, pentru a ascunde de ochii lumii dimensiunea uriaşă a domeniului unde este construit conacul acestui biet socialist care plânge pe umărul celor amărâţi.

Iata un video cu uriasul domeniu al baronului de Teleorman, video preluat de pe youtube:

 
Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
giga pe 16 August 2014, 17:16
#5
iou
mad angry zipper
Ilie de la scularie pe 09 August 2014, 17:02
#4
@ Mitică
Fără să fiu subiectiv tu ești un lătrău de partid. Bine Mein Idoten Kamerad, cum adică a primit Videanu o afacere la cheie de la Năstase? Tu sau eu de ce n-am primit așa ceva? Ție nu-ți pute a penal această chestie? De unde p... mă-sii a avut Videanu bani să-și facă vila aia? Din banii de pe varză? Băi, ești idiot? Apoi, dacă Dragnea se va duce la bulău, o să deschid o sticlă de șampanie. Pe bune. Așa cum voi deschide una și atunci cînd chiorul îi va avea colegi de ocnă pe Felix, Dragnea, Videanu, Năstase și alți penali. Vezi tu Mein Idioten Kamerad, aici este diferența între noi. Eu nu am căpîstru pe gîndire. Pot critica pe oricine. Tu nu. Tu nu ești decît un nenorocit de lătrău de partid pus să înjure pe cei care într-adevăr au coloană vertebrală și nu se prostituează moral pentru niște arginți. Sau pentru locul de muncă.
Mitica pe 08 August 2014, 12:51
#3
Pt.Ilie de la scularie
Fara sa fiu rau sau subiectiv,dar,esti o secatura.Cum poti sa compari aceste doua situatii?Videanu a primit o afacere de zeci de milioane de euro de la penalul de Nastase cu Dragnea,hotul de la TelDrum cu bani publici.Deci,o afacere la vedere,c*rata sau mai putin c*rata,cu o firma care traieste din bani publici,prin jaf si fals.Daca amandoi sunt lafel de penali,atunci sa stea impreuna in aceeasi camera.A furat cat pentru zece vieti,deci,macar una poate sa stea la umbra.Vrem sa vedem si sa stim cat mai multe lucruri despre TELDRUM SA.Nu mai faceti pe impartialii ca miroase a avocati de-ai lui Dragnea de la Alexandria.Sa vedem ce mai spuneti atunci cand Dragnea va locui in alta parte?Si asta se va-ntampla cat de c*rand.
ion pe 08 August 2014, 09:17
#2
hotie
ba ia nu va luati de sefu cracea, abea si a luat si el o casa in drumu taberei si un x6
Ilie de la scularie pe 08 August 2014, 08:13
#1
Casoaie
Fara a fi partizan al lui Dragnea, totusi, parca numai el are asemenea casoaie? Pai Videanu nu are un casoi de se invirte dupa soare? Sau Nitulescu? Eu observ un lucru insa, care multora voit sau nu le scapa. Anume ca nici contestatarii nu se ridica la nivelul de cinste si onoare pe care le clameaza in fata amaritului de cetatean ametit de foame si cu grija zilei de maine. Hotii se acuza unii pe altii. Gastile mafiote deghizate in partide politice se razboiesc deschis. La vedere. Fara jena. Cine este fara de pacat sa arunce primul cu piatra. M-am saturat sa tot aud aceeasi placa. Dragnea, Mohanu, Cuclea, PSD, hoti, corupti. Da, sunt niste hoti si nistte corupti. Stiu asta. Dar parca numai ei? Intreb pe redactori de ce tac precum porcu-n papusoi cind cineva le cere sa scrie si de hotii si coruptii din PDL local? Ei sunt mai putin corupti decit cei din PSD? Nu cred. Nu se stie inca amploarea hotiilor facute de ei. A fost ascunsa cu grija. Asta vreau turnulecustiri, impartialitate.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.