Dispariţie misterioasă în comuna Liţa. Tatăl a doi angajaţi ai Antenei 1 a pierit în râul Olt!

1 August 2014, 00:06 | 3.622 | 2
Raul Olt a mai facut o victima.
Car Universal

Luni, 28, iulie, trei prieteni din comuna Liţa au plecat, cu căruţa, la Olt, să facă un grătar şi o baie. După ce au mâncat şi băut bine, doar doi s-au mai întors acasă, al treilea,  Firican pe numele sau de familie,  in varsta de aproximativ 54 de ani, nu se ştie unde se află. Cei doi prieteni au realizat tocmai a doua zi ce s-a întâmplat şi atunci au mers la Poliţie să reclame dispariţia lui Firican.

Conform spuselor celor doi, se presupune că s-ar fi înecat, însă circumstantele sunt destul de neclare. De când a fost anunţată dispariţia, au fost găsite două cadavre la Giurgiu, însă niciunul nu este Firican. Multe semne de întrebare planează asupra acestei dispariţii. Faptul că s-a anunţat abia a doua zi este cel mai curios lucru. Trebuie menţionat că Firican este despărţit de soţie şi că are are doi băieţi, Mihai şi Emil, cei doi fiind angajaţi la postul de televiziune Antena 1.

2 comentarii Comentează

 • #2
  l pe 3 August 2014, 23:15
  s
  unde dai si unde crapa...
 • #1
  LML pe 3 August 2014, 16:51
  Loc*ri de munca in toata tara!
  Oferim din start contract legal si seriozitate maxima! Oferim si dovada platii! Primele castiguri au fost deja acordate! Tot mai multi oameni multumiti lucreaza cu noi! NU e MLM si NU e joc piramidal! Aveti sansa de a castiga 300 de dolari lunar, lucrand 3 ore pe zi ca operator online! Va trimitem detalii dupa ce trimiteti textul
  "Info" la adresa de email: modan_liviu@yahoo.com

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.