Legăturile dintre M.Vanghelie, L. Dragnea şi Bombonica Dragnea.

31 Iulie 2014, 00:28 | 2663 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
L.Dragnea si M.Vanghelie au un vocabular de Ferentari!

Cele trei personaje din titlu sunt binecunoscute în România. M.Vanghelie este primarul sectorului 5 din Bucureşti şi om forte în pesedeul bucureştean. "Garantat Vanghelie" era o marca importantă în alegeri. Liviu Dragnea, jupânul Teleormanului, este vicepremier şi ministru, al doilea om în Guvern şi PSD. Dacă Ponta devine preşedinte, se pare că Livache va deveni premier ( se sparie gândul, cum zice cronicarul, dar dacă ţara vrea, de ce nu?).Ei bine, există o legătură puternică între Vanghelie şi L.Dragnea: amândoi sunt extaziaţi să vorbească despre organul sexual masculin. Vă mai amintiţi, probabil, înregistrările cu M.Vanghelie, când spunea despre câţiva lideri pesedişti:"dă-i în p.. mea de prosti". L.Dragnea este şi el fan al acestui tip de vorbire, din cauza ( sau datorită, domnu` Liviu?) că este coleg de partid cu fostul mecanic din Ferentari.

Acum câţiva ani, ringtonul telefonului actualului vicepremier era o melodie cu iz de manea cu un refren care începea cu " Mă doare în p...". Mai mult, L.Dragnea chiar se lăuda cu acest ringtone. Oare, l-o mai avea si acum? Nu ştim dacă Bombonica Dragnea, soţia vicepremierului, este fana aceastui limbaj, însă dumneaei are o altă asemenare cu M.Vanghelie. Aşa cum primarul sectorului 5 a devenit candidat la această funcţie " pe persoană fizică", Bombonica Dragnea a realizat ceva asemănător. Nu, încă n-a ajuns primăriţă la Giuvarasti sau Turnu-Măgurele ( nu că n-ar putea, din contră, o scoate Liviu cu 85 % din primul tur)! Bombonica Dragnea şi-a trecut hotelul Turris din Turnu-Măgurele în proprietate, pe persoană fizică, precum Vanghelie Primăria. Ehe, ca tacâmul să fie complet, ar mai rămâne să aflăm că Liviu şi Bombonica locuiesc într-o garsonieră din sectorul 5 al Bucureştiului!

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Ilie de la scularie pe 01 August 2014, 23:11
#6
@IBIS
Vezi că ești palid. Du-te și te .....
IBIS pe 01 August 2014, 11:05
#5
Concluzie?!
Pentru cel care se scoala dis de dimineata sa comenteze/ORICE/,nu remarcam decat un singur lucru,numele de Basescu.Acest nume ii va ramane scrijelit pe creier si in suflet pentru totdeauna.Chiar daca se va scrie un articol despre Scooby Doo saaau,Plusica sa spunem,va aparea invariabil si numele care-i strica noptile.Si uite asa,comentatorul cu sufletul si mintea schimonosite de ura si venin,sa ne spuna,intr-un mod idependent,desigur,care este adevarul si cum trebuiesc privite lucrurile in univers.Concluzia,greata?!
Ilie de la scularie pe 31 Iulie 2014, 11:15
#4
@Cetatean
Cetatene, atit ai reusit tu sa intelegi din ceea ce am spus? ca l-am injurat pe BaSsescu? Doar atit? Daca da, exista posibilitatea ori sa fii atit de prost incit sa nu pricepi ce am vrur sa spun (putin probabil), ori sa fii taliban baSSist (foarte posibil), ceea ce explica faptul ca iei foc ori de cite ori este pomenit ipochimenul ca exemplu negativ. Nu cetatene, nu m-am referit doar la el, ci la TOATA CLASA POLITICA IN INTREGRUM. Din care face parte si ayatollahul tau BaSSescu. Toti sunt niste mizerii morale fara diferenta. Aici e diferenta intre noi. Eu nu am conditionari ca tine. Ca nu-mi place unul sau altul, asta e! Dar o spun deschis, nu sunt ca tine sa insulti pe cei care nu au capastru pe gindire cum ai tu. Sa insulti pe altul care nu este de acord cu tine si critica ceea ce tu tii drept crez politic. Apropo, pentru linistea ta, vezi ca la sfirsitul postarii mele am pomenit si despre penalii Dragnea si Vanghelie.
Florin pe 31 Iulie 2014, 08:57
#3
Base
Sau cum insusi liderul maxim la statului, alias Base-ochi-de-sticla, primar fiind, si-a dat singur o casa pe str Mihaileanu...
cetatean pe 31 Iulie 2014, 08:53
#2
Ilie
Ilie, tu incepi sa iti mai revii ! Te credeam prost si nebun, dar nu esti nici una,nici alta, atat ca esti judecator universal. Cel mai bine iti sta cand recunosti ca dintre doua rele cel mai mare e Basescu( cu tot ce reprezinta el...).
Ilie de la scularie pe 31 Iulie 2014, 07:10
#1
Boală veche
Vă mai amintiți, sau cel puțin ar trebui dragi redactori de la turnucuștiri să vă amintiți cum însuși actualul președinte (imoral încă în funcție)își băga organul în sindicate atunci cînd ocupa funcția de ministru al transporturilor? Asta cu organul și băgatul sau datul acolo este boală veche. De fapt aceasta caracterizează ÎNTREAGA clasă politică românească. Fără deosebire. Asta este cu adevărat sentimentul lor față de ce-i care-i aleg: dă-i mă în p... mea de fraieri. Punct. De ce ar face acești penali ca Dragnea sau Vanghelie (pe persoană fizică) notă discordantă?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.