Nini Pham, bucătarul de la restaurantul Briza Dunării din Tr. Măgurele, riscă să rămână orb.

31 Iulie 2014, 00:05 | 4276 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Nini Pham

Abia deschis, restaurantul Briza Dunarii ar putea ramane fara bucatar. Asa cum a anuntat wowbiz.ro, N.Pham are probleme cu vederea. În urmă cu vreo două luni simpaticul Nini Pham avea planuri mari alături de iubita sa, Trang, o tânără în vârstă de 21 de ani. Acum, Nini trece printr-o perioada destul de delicată din viaţă sa.Bucatarul de origine vietnameza are probleme cu vederea şi riscă să rămână orb, iar vestea că i se poate întâmpla acest lucru la doar 24 de ani nu poate fi descrisă în cuvinte.
   "Super! Oare este cineva mai "norocos" ca mine? Risc să rămân "fără ochi" după operaţie", a dezvăluit Nini, după ce a stat de vorba cu medicii. "Nu-i nimic! Cel mai rău: rămân orb. Nu mor", a completat el. "Şansele sunt 50/50. Ori rămân orb, ori se vindecă pe jumătate", a mai spus fostul concurent de la "MasterChef" pentru wowbiz.ro. În urmă cu numai două luni, Nini mărturisea  că el şi Trang, sau Coco, aşa cum o alintă prietenii, vor să se mute împreună.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
ggg pe 01 August 2014, 00:34
#4
si unde sa plece?
Stii tu unde sint platiti bine?
nimeni pe 31 Iulie 2014, 19:38
#3
reclama
A vrut sa faca reclama,,la restaurant,,e logic nuhh...
mitran pe 31 Iulie 2014, 18:32
#2
toti pleaca
stati linistiti ca nu mai e bucatar la dunare.mai toti angajatii vor pleca din cauza salariilor mizere si a programului zilnic.Dar cine sa ii verifice pe astia ca doar ei conduc judetul.sa vedem ce vor face cand va veni frigul si nu ii vor mai vizita clientii.20 de sefi si ....degeaba
LEONIDAS pe 31 Iulie 2014, 13:54
#1
??????
IMI EXPLICATI SI MIE CE ATI VRUT SA PREZENTATI IN ACEST ART.??
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.