Acţiunea "Microbuzul" - L.Dragnea a oferit comunei Saelele un microbuz pentru elevi. G.Cârjan a primit primul cheile microbuzului.

30 Iulie 2014, 00:07 | 3422 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Opel Trabus, microbuzul oferit Primariei Saelele.

Liviu Dragnea nu-şi uită comuna în care a petrecut cea mai mare parte a copilăriei, este vorba de comuna Saelele. După cum cunosc cititorii noştri, în această comună din Teleorman s-au construit, inutil, un parc şi o sală de sport. Ambele construcţii sunt în satul Pleasov, cel în care locuia vicepremierul înainte să ajungă prefect de Teleorman. Am spus că sunt inutile deoarece nici măcar câinii comunitari nu se plimbă prin parcul de la marginea satului. Peste 400 de milioane de lei vechi s-au cheltuit pentru acest parc, însă, dacă jupânul vrea ceva, se face. O altă inutilitate costisitoare a fost sala de sport de la Şcoala din satul Pleasov. La câţiva ani de la terminarea sălii, şcoală s-a închis din lipsă de copii. Săptămâna trecută a fost una cu noroc pentru comuna vicepremierului.

Astfel, în faţa Guvernului, cu mare tam-tam, s-au împărţit  cheile a 100 de microbuze cumpărate de Guvern şi oferite primăriilor din 100 de localităţi rurale. Nu putea să lipsească Saelele, asfel că Dragnea a făcut ce-a făcut şi şi-a scos din nou comuna pe locul întâi. V.Ponta, premierul şi plagiatorul României, a oferit primele 10 chei ale microbuzelor marca Opel. Ca un făcut, prima cheie extrasă a fost chiar a microbuzului oferit comunei Saelele. G.Cârjan, cu binecunoscuta sa linguşeală, a primit, cu emoţie, un rând de chei de la Ponta. Primul primar care a primit Opelul de 26 784 euro a fost cel al comunei "prezidenţiale", aşa cum mai e cunoscută comuna Saelele. Dragnea a arătat, din nou, că are frâiele în mâini şi că nu-şi uită comuna. Cât de util este microbuzul, vom vedea, însă spreram că va fi folosit doar pentru elevi. Din câte se ştie, majoritatea microbuzelor şcolare au obligaţia de a transporta echipa de fotbal a comunei la meciurile din deplasare. Se pare că principalul rol al microbuzului din Saelele va fi acesta.

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
ANONIM pe 23 Ianuarie 2015, 19:31
#10
in ciuda celor ce se oftica
Macar acest primar a facut ceva frumos in com.Saelele, nu toti primarii au facut ce a facut acest om pentru comuna lui.RESPECT
pleasoveanu pe 06 August 2014, 18:05
#9
lacrami amare
la brutarie cu plangaciosu de carjan
LM pe 01 August 2014, 16:40
#8
Oferta loc*ri de munca legale!
Oferta loc*ri de munca legale!

Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! Contract legal si oferit imediat! Dovada platii! Au fost trimise deja primele castiguri! NU e vorba despre joc piramidal sau despre MLM! Lucrati ca operator online, 3 ore pe zi, si incasati 300 dolari lunar! Pentru mai multe detalii, trimiteti textul

”Info” la adresa de email: modan_liviu@yahoo.com

CONTRIBUABIL pe 30 Iulie 2014, 23:40
#7
INTREBARE PENTRU DRAGNEA
DACA NU MAI SUNT ELEVI LA SCOALA DIN SAELELE,PENTRU CE TREBUIE ADUS UN MICROBUZ DE 26.000 DE EURO ? DE CE VA BATETI JOC DE BANII NOSTRI ? CINE RASPUNDE PENTRU JAFUL DIN BANUL PUBLIC ?
dfg pe 30 Iulie 2014, 14:54
#6
puscarieeeee
parcu' ala sa facut pe timpu' lu' leana (Udrea)asa ca nu mai manca cacapra...
un cetatean pe 30 Iulie 2014, 11:54
#5
javre
municipiu turnu magurele fara apa canalizare pe maguerele si odaia pe cind in saele si pleasov du canalizare apa c*renta,uita javrele ca vin alegerile si se milogeesc pentru voturi sa le dam prin gura de la primar pina la dreagnea

balauru pe 30 Iulie 2014, 11:00
#4
dute
dute frate cu stirile tale se vede ca esti anti psd dar exagerezi rau prietene
jane pe 30 Iulie 2014, 09:46
#3
javre
Acest primar a distrus personalitatea oamenilor,foarte multi bani s-au spalat prin aceasta primarie .Ma intreb ce figura o sa faca si cit de nevinovat o sa fie cind va da cu subsemnatul.Avea nevoie primaria de microbuz ca nu mai avea nevasta loc in loganul primariei s-au cred ca i se tocise scaunele.Cit mai asteptam,voi organe ale statului,ce faceti s-au dormiti si nu vedeti cum se fura tot in tara asta. Rusine sa va fie.
ilie de la scularie pe 30 Iulie 2014, 08:59
#2
@Procopiescu
Domnule, partidele de opozitie au si ei membrii in comisiile electorale? Au. Pot face sesizari scrise catre presedintele sectiei de votare la orice neregula sezizata in procesul electoral? Pot. Pot refuza semnarea proceselor verbale electorale in caz de nereguli? Pot. De ce n-o fac? Nu stiu, dar daca stiu si si semneaza acele procese verbale electorale inseamna ca sunt complici la frauda electorala.
Procopiescu pe 30 Iulie 2014, 00:41
#1
Mai multe microbuze,Liviule!!!!!!!!!!!!!!!!
Cate loc*ri are un microbuz,17,19,21?Sa zicem 20 de loc*ri,da. 20 de loc*ri inmultite cu 100 de drumuri de la sectia de vot pana la chiorii,orbii,surzii..."mortii", luati cu japca de pe unde sunt gasiti,gata,iar iese TR-ul cu 225% pe primul loc in tara.E,acum va imaginati ce inseamna peste 600 de microbuze la nivel de tara???????Si pe mana cui vor incapea aceste mijloace de frauda electorala??????Nu avem scoli,nu avem cadre didactice pregatite,nu sunt manuale scolare,nu sunt conditii de invatamant in scoli(caldura,apa c*renta,toalete civilizate,mobilier,materiale si resurse didactice),dar avem microbuze.Ce jenant,ce rusinos si ce scump gest al unui politician care nu a facut nimic pentru cetateni!!!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.