Cronica infracţiunilor - furturi de toate felurile: laptop, telefoane mobile, lemne, aparat de măsurat glicemia. Conducerea sub influenţa alcoolului şi fără permis de conducere.

30 Iulie 2014, 00:05 | 2849 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Politia.

Poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 7 Crîngu, împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Lisa precum şi cu reprezentanţi ai Ocolului Silvic Turnu-Măgurele, au organizat o acţiune pe linie de transport, prevenire şi combatere a furturilor de material lemnos iar  în urma verificărilor efectuate, pe DN 51 A pe raza satului Vînători, a fost depistat în trafic un autovehicul care era încărcat cu lemne de foc.În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că respectivul conducător auto nu avea asupra lui avizul de însoţire a mărfii.
   S-a dispus sancţionarea contravenţională a proprietarului maşinii cu suma de 2000 de lei conform art. 19, lit b din Legea 171/2010 şi s-a dispus confiscarea cantităţii de 1 m 3 de lemne de foc esenţă de fag care au fost predate reprezentanţilor Ocolului Silvic Turnu-Măgurele.

Poliţişti din municipiul Turnu-Măgurele au prins în flagrant un minor în vârstă de 16 ani din comuna Furculeşti, judeţul Teleorman  şi un altul în vârstă de 17 ani din mun.Turnu-Măgurele care au sustras din camera unui cămin din Turnu-Măgurele un laptop şi două telefoane mobile.În fapt, cei doi au pătruns în camera ce aparţine părţii vătămate în timp ce acesta nu se afla în interior, prin forţarea ferestrei, de unde au sustras respectivele bunuri.Bunurile au fost recuperate şi predate părţii vătămate.În urma investigaţiilor s-a stabilit faptul că cei doi sunt autorii unei alte infracţiuni de furt de la un magazin de pe strada H.C.C. comis în  noaptea de 25/26.07.2014 de unde au sustras mai multe produse alimentare.În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, urmând a se propune soluţie legală prin parchet.

Poliţişti din municipiul Turnu-Măgurele au depistat pe DN 54 pe raza localităţii un bărbat în  vârstă de 25 ani din  Comuna Crîngeni, judeţul Teleorman care conducea un autoturism cu toate că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.Sus-numitul a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,87mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.Celui în cauză i s-a întocmit dosarul penal, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea pe drumurile publice  a unui autovehicul de către o persoana sub influenţa alcoolului, fapta prev.si ped.de art.336/1 din Cod Penal. ,,urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluția corespunzătoare prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu-Măgurele.

Aceeaşi poliţişti au depistat pe strada Chimiei din localitate un tânăr în vârstă de 18 ani, din mun.Turnu- Măgurele care conducea un autoturism, fiind sub influenta bauturilor alcoolice. Sus-numitul a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus pentru a i se recolta probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
 Celui în cauză i s-a întocmit dosarul penal, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea pe drumurile publice  a unui autovehicul de către o persoana sub influenta alcoolului, fapta prev.si ped.de art.336/1 din Cod Penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluția corespunzătoare prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu-Măgurele

Poliţiştii postului de poliţie Lunca au identificat autorul infracţiunii de furt comis în noaptea de 25/26 iulie 2014 în persoana unui  minor în vârstă de 14 ani din Comuna Liţa, judeţul Teleorman.În fapt, acesta a pătruns în locuinţa părţii vătămate, o femeie de 75 de ani din comuna Liţa iar dintr-o cameră a sustras un aparat  de măsurat glicemia electronic în valoare de 300 lei.În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, urmând a se propune soluție legală prin Parchet.

Poliţişti din municipiul Turnu-Măgurele au depistat în trafic pe strada Oltului din localitate un tânăr în vârstă de 19 ani care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.În cauză a fost întocmit dosarul de cercetare penală, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prev.şi ped.de art. 335,alin.1 din C.P.

 

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
un om cinstit pe 02 August 2014, 19:14
#1
ALO POLITIA...
D-le Comandant, apreciez activitatea dvs, dar de ce nu spuneti cite spargeri, furturi, violente s.a. sunt comise zilnic in Magurele? ...de ce nu spuneti si citi AUTORI sunt identificati de catre politisti? ...de ce nu asezati aici si imaginile autorilor pentru a sti de cine sa ne ferim? ...de ce nu va controlati subalternii in asa fel incit sa nu mai stea in loc*rile umbroase cu banci gen GARA, VIOMAR ...ci in loic*rile firbinti pe care bine le stim ... DE TEAMA ...atunci lasati locul altora care ne pot proteja pe noi si copii nostri ... DOAR DE ACEEA PLATIM IMPOZITE ...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.