Poliţia turneană "găseşte" pepeni prin iarba de lângă şoseaua de centură. Domnilor, nu aveţi bani pentru a cumpăra?

27 Iulie 2014, 00:11 | 2391 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Unii cultiva pepeni, altii ii gasesc in iarba!

Poliţia turneană este una destul de controversată. Mulţi cetăţeni ai oraşului şi-au pus problema dacă încleştarea dintre Poliţie şi infractori este o luptă sau o îmbrăţişare din dragoste. Sunt multe elemente care ne conving că a doua variantă este mai aproape de realitate. În această săptămână, doi cititori ne-au scris despre modul cum se aprovizionează cu pepeni verzi o parte a Poliţiei turnene. Astfel, pe şoseaua de centură care duce spre Islaz, pe care trec dubiţe încărcate cu pepeni, se află, din când în când ( când au poftă, probabil!) o maşină de poliţie. Sub un pretext oarecare, dubiţa cu pepeni este oprită şi i se spune şoferului să lase câţiva pepeni în iarba de lângă şosea. După plecarea autoutilitarei cu pepeni, poliţişti merg acolo şi, surpriză!, găsesc pepeni verzi în iarbă. Domnilor, nu aveţi bani să va cumparati? Atât de săraci au ajuns poliţiştii? Ne îndoim, însă corupţia începe chiar de la câţiva pepeni verzi. Sperăm ca în urma acestui articol să înceteze practicile ilegale ale "incoruptibililor" poliţişti turneni. Domnule comandant al Poliţiei Turnu, luaţi măsuri!

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Turnean pe 30 Iulie 2014, 07:34
#5
Cu Iliescu...
cat e nea Vali pe treaba si cat doarme Ene in birou, lucrurile vor merge la fel.Si la Politie, ca peste tot, omul sfinteste locul, chiar daca legea e permisiva cu hotiii,,,Mana de fier-in cazul lui Ene si onestitatea -in cazul prietenului nostru nea Vali pot face si din Politia Turnu Magurele un loc mai eficient !
retarzilor pe 30 Iulie 2014, 00:43
#4
retarzilor
Dacă nu va duce capul sa vă daţi seama ca problemele incep de la legislaţia proastă si sistemul care sprijină mafia, nu mai faceţi acuzaţii nefondate .
total pe 28 Iulie 2014, 23:11
#3
depasiti
jalnici domnii in uniforma albastra, prin turnu se sparg magazine,se circula fara permis, se jefuiesc TIR-uri cu cereale, camatarie,prostitutie,case pe domeniul public,furt de c*rent electric,droguri,portilegal de arme albe si colorate ca ciorile ce le tin la brau, nu cred ca exista zona cu militieni mai depasiti de situatie in toata tara...
LEONIDAS pe 28 Iulie 2014, 01:32
#2
Vai de pwla voastra...
Sa vedeti in Buc*resti ce japca fac politistii de acolo,,astia de aici sint,,jurnal'' pe linga ei..sa vedeti,,filmu''...~!
Un taran pe 27 Iulie 2014, 09:57
#1
Militienii tot militieni raman
Aceeasi spagari si pomanagi care cred ca uniforma le confera mai multa putere si influenta,si care cred ca le dau si dreptul de a cere cu nerusinare orice de la cetatean.De vina suntem chiar noi,ca le permitem.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.