Cheltuieli aberante la ministerul lui L.Dragnea: un scaun -1500 de euro, un pix -100 de euro, etc!

11 Iulie 2014, 00:10 | 1762 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Nici in basca nu ma doare de banul public, pare a spune L.Dragnea!

Liviu Dragnea are lipici de milioane. Nu, nu e o gluma, pur si simplu ministerul condus de Dragnea face niste cheltuieli aberante pentru diverse produse necesare celor care lucreaza in acest minister.
 
Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, condus de Liviu Dragnea, alocă sume greu de justificat pentru achiziția de microbuze școlare, furnituri de birou, materiale pentru curățenie, benzină, calculatoare, laptopuri, servicii de monitorizare presă, produse și servicii de protocol, bilete de avion și servicii de cazare.Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și-a propus să cheltuiască peste 19 milioane de euro, bani de la bugetul de stat, pentru bunuri și servicii.

Spre exemplu, Ministerul Dezvoltării a alocat 13,7 milioane de euro, fără TVA, pentru achiziția a 4 microbuze pentru transportul a 10 sau mai multe persoane, ceea ce înseamnă peste 3,4 milioane de euro pentru fiecare autovehicul. În prezent, unul dintre cele mai luxoase autocare din lume, fabricat după modelul avioanelor personale, costă numai 400.000 de euro.

Ca în orice minister birocratic care se respectă, instituția condusă de Liviu Dragnea a alocat sume consistente pentru scaune. După cum reiese din Programul Anual al Achizițiilor Publice pentru anul bugerat 2014 postat pe site-ul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, angajații din cadrul MDRAP vor lucra pe scaune ergonomice evaluate la peste 6.000 de lei/bucata. Oficialii MDRAP au comandat șase scaune, produse conexe și piese ale acestora estimate la aproximativ 40.000 de lei.

Pentru anul în curs, Ministerul Dezvoltării a alocat 2.000 de lei pentru lipici, 2.000 de lei pentru agrafe de birou, 5.000 de lei pentru capsatoare și 2.000 de lei pentru capse.Ministerul Dezvoltării cumpără și 5 pixuri cu 2.000 de lei. Pe piață, un pix Parker sau Mont Blanc costă aproximativ 100 de euro. Liviu Dragnea are grijă de subalernii săi și le cumpără creioane macanice și carioci de 10.000 de lei.Ministerul Dezvoltării a alocat și peste 25.000 de euro, fără TVA, tot de la buget, pentru studii de piață, sondaje pentru evaluarea programelor MDRAP.

Peste 25.000 de euro, fără TVA, se cheltuiesc pentru protocol la cabinetul ministrului Liviu Dragnea și pentru invitați. Din cei peste 25.000 de euro, Ministerul Dezvoltării cheltuiește aproximativ 15.000 de euro pe servicii de catering, 2.500 de euro pe cafea, peste 1.500 de euro pe sucuri de fructe și aproximativ 700 de euro pe aranjamente florale.Serviciile de reparare și de întreținere a automobilelor din parcul auto MDRAP costă aproximativ 70.000 de euro. Dacă tot folosesc pixuri de lux și folosesc scaune evaluate la aproximativ 1.500 de euro/bucata, angajații MDRAP au alocat aproximativ 85.000 de euro pentru servicii de curățare a birourilor și servicii de dezinsecție.

sursa:sursazilei

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
nebunusatului pe 11 Iulie 2014, 11:00
#2
DRAGNEA
Obrazul subtire cu cheltuiala se tine, in ceea ce priveste batjocorirea banului public baronasul nostru este campion . putoarea si-a luat-o linga el...ce mai trai neneaca ...nu le mai ajungea sa si-o traga prin hoteluri acum le trebuie si autocare de lux ca marii bosii sau mafioti ...
Dumitrescu pe 11 Iulie 2014, 09:54
#1
Inca o dovada a jafului din PSD
Un socialist venit de la Gratia(ce nume,o fi predestinat?)avid de putere si lux.Urmarind in dec*rsul anilor,aroganta,tupeul si consecventa cu care fura si minte pe oricine,nu putem constata decat ca Nastase,Iliescu,Hrebenciuc si chiar Ponta joaca la pitici.Persoane de acest fel,vremelnic in functii politice,vor da in mod cert socoteala tuturor faptelor comise in timpul in care au condus ministere sau alte institutii ale statului.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.