Adjunctul Poliţiei Turnu-Măgurele, Iliescu Valerian, unul dintre protectorii clanului Bercea Mondial.

30 Iunie 2014, 00:30 | 5585 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Comisarul sef Iliescu Valerian.

În ultimul timp, scandalul în care este implicat clanul Bercea Mondial ţine prima pagină în mass-media. Turnu-Măgurele are legătură cu acest scandal prin  adjunctul Poliţiei  Turnu-Măgurele, Valerian Iliescu. Comisarul şef V.Iliescu, atunci când era adjunct la IPJ Olt, proteja atât cât putea clanul condus de Bercea Mondial. Bravul poliţist are un apartament şi o casă în Corabia, locuind aproape  de zona noastră. Clanul Bozianu din Turnu-Măgurele este protejat de V.Iliescu, relaţia dintre interlopii din Turnu şi poliţist fiind cunoscuta de mult timp. Mohanu şi Dragnea sunt la rândul lor protectorii politici ai poliţistului care, printre altele, predă la şcoala de "moaşe" a lui Teodor MItroi. După cum vedeţi, olteanul se simte ca acasă în Turnu, are prieteni de tot soiul.

Trebuie să fim mândri cu un  poliţist care a fost menţionat ca unul dintre protectorii clanului Bercea. Oraşul nostru avea nevoie de experienţa unui asemenea profesionist. Să protejezi un clan renumit nu este de colea. Interlopii din Turnu-Măgurele se simt mult mai bine de când Iliescu a venit în oraş şi au toate motivele să-i mulţumească. Pe când era adjunct la Olt, Iliescu a fost unul dintre poliţiştii care au avut onoarea  să-i  înapoieze lui Bercea Mondial caietul unde erau trecuţi datornicii, caiet care îi fusese furat. Fapte demne de un poliţist corupt până în măduva oaselor, nu de un apărător al legii.  Avem, iata,  încă un interlop în conducerea Poliţiei Turnu-Măgurele.

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
cine crezi pe 24 Iulie 2014, 20:37
#9
nu mai laudati baietii,vor crede altii cva numaqi ei scriui
ca maqi sus



lute pe 21 Iulie 2014, 17:09
#8
C T F
Cine plm l-a adus si pe asta in Tr.Mag.?

Politistii buni ca Gabi Vasile sint marginalizati iar hahalerele ocupa functii.

Pai atunci de ce sa mai muncesti in politie unde nu munca te ridica ci pilele.

Jos cu comandantii de paie.
baietas de oras pe 20 Iulie 2014, 12:02
#7
Aoleooo!
Aoleo, asta a fost adus la Turnu sa i se stearga urma,in locu lu Gabi Vasile, politist smecher !
franchestain pe 01 Iulie 2014, 13:38
#6
petru fratele Nicu Troncea
Articolu tau frate Nicule ma mai linistit ca chiar ma speriasem, da sasa pîna nu scrie fratele Ilie nu ma linistesc de tot.Sauzim si sa citim numa de bine.Buna ziua!Amin.
NICU TRONCEA. pe 01 Iulie 2014, 06:43
#5
LUI FRANCHENSTEIN.
NU FRATE, ILIE DE LA SCULARIE NU ESTE UNA SI ACEEASI PERSOANA CU RAPOSATUL DUMA!. DUMA NU AVEA CULTURA LUI ILIE. DAR ACEASTA CULTURA NU-L ABSOLVA PE ILIE DE GRESELILE GRAVE PE CARE LE FACE!.PENTRU UN TIMP, ILIE TACE DIN JENA.
franchestain pe 30 Iunie 2014, 21:52
#4
petru maestru Ilie de la scalurie
Maestre scrie ceva oleaca ca mie frica ca duneata erai Sorin Anton Duma ca coincide lipsa duneata dupa sait de cînd a pierit omu acela.Sami zica careva ca nam dreptate frate ca cînd ma gîndesc la asta simt ca capumi explodeaza ca comentari mai bestiale ca comentarile lu maestru Ilie na potat nimeni pe saitu asta frate.Maestre,zica care cum ceo vrea io simt lipsa duneata si vreau sa stiu ca continui viu ca cîte griji îmi fac doar Dumnezeu stie.dumnezeu sa te ocroteasca ca chiar esti un om bun!amin!
Walter inima de leu pe 30 Iunie 2014, 18:41
#3
Asta e politist ???
Ce fata de betiv are.Pe deasupra mai e si complice cu infractorii???Asta-i tara in care traim???
Dan Robiban. pe 30 Iunie 2014, 12:34
#2
Noi stiam de mult!.
Ceea ce nu stiti,voi-stiriturnistii-sunt legaturile stranse intre Bercea Mondial si interlopul Tavocu. Care proc*ror ii pune la //naftalina// numeroasele DOSARE PENALE ce i s-au intocmit de catre Politie nu-i momentul sa spun acum, dar, dupa ce D.I.I,C.O,T.isi va termina treaba, veti afla!!.(MAX. 2-3 SAPTAMANI).
GICA de la CORABIA pe 30 Iunie 2014, 10:18
#1
Stie VALI cine sint
Ba,asta e militianul ala peltic si sasait care a fost sef la CORABIA.E un escroc de prima mana.E mai hot decat toti hotii din jud.OLT.Daca nu se pensioneaza pina la toamna o sa-l ia DNA-ul.Toti smecherii stiu ce combinatii a facut in tot judetul,cu ti**ni da si cu romani.Fugi VALI ca te dezbraca astia de la parchet.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.