Scandalos: câinii maidanezi sunt otrăviţi pe străzi în Turnu-Măgurele (video)

20 Iunie 2014, 00:29 | 3935 vizualizări | 24 comentarii
Car Universal
Caine otravit.

Joi, 19 iunie, un cititor a scris un comentariu în care a pus şi un link al unei înregistrări video făcută în cartierul Catanga. În video apare un câine maidanez care a mâncat  un aliment în care era pusă otravă. Câinele moare în chinuri groaznice după care este luat şi aruncat într-un loc ştiut de angajaţii Primăriei Turnu-Măgurele. Aşa procedează Primăria, însă, pe lângă faptul că este ilegal, este şi scandalos. Chinurile unui câine, care se zbate şi până la urmă moare, nu sunt o imagine indicată pentru adulţi, dar ce să mai zicem de copii? Legea spune că un câine trebuie dus într-un adăpost iar dacă nu e adoptat de cineva într-un anumit termen este eutanasiat.

Este grav ce se întâmplă, de aceea Primăria turneana trebuie să înceteze aceste practici. Să nu auzim că nu sunt bani, pentru că bugetul prevede fonduri pentru eradicarea maidanezilor. Să nu se creadă că suntem susţinătorii câinilor vagabonzi, din contră, am scris despre faptul că nu se face nimic împotriva acestora, însă nu suntem de acord cu ce face Primăria. Cartierul Catanga este locul unde se practica la scară largă otrăvirea maidanezilor. Domnule primar, încetaţi aceste practici, pentru că nu suntem barbari!

Iata videoclipul ( atentie, imagini socante):

Citeşte şi
Comentarii (24) Adaugă comentariu
Fara Maidanezi pe 09 Octombrie 2014, 13:32
#24
Eutanasiati Maidanezii
Dar cind maidanezii omoara oameni cum este ? Cit sa mai suporte si poporul asta atitea crime si atrocitati facute de haitele de maidanezi din Romania ? Si pentru cine se face ca uita ce fac maidanezii zi de zi uite ca sunt aici sa le readuc aminte www.maidanezii.blogspot.ro
Fara Maidanezii pe 15 August 2014, 07:12
#23
EUTANASIATI MAIDANEZII
grinFELICITARI AUTORULUI grin
gogu pe 01 Iulie 2014, 17:46
#22
pt autor
esti un tembel si un dobitoc. Copilul din Buc*resti mancat de caini, nu a murit in chinuri groaznice ce nu sant o imagine indicata nci pt.adulti si nci pt.copii? Mai dute dreaqu, cind sint omoriti cainii nu e bine, cand sint lasati pe strazi nu e bine. Hotaraste odata.
mai bine nu pe 26 Iunie 2014, 03:18
#21
mai bine asa
Daca sunt prea multi si agresivi nu inseamna ca trebuie omorati!!! in niciun caz. voi "oamenilor" nu sunteti si voi prea multi sau prea agresivi??? voi de ce nu sunteti omorati???? sa fim seriosi.... cei caare au caini raspund pt ei, daca musca pe cineva raspunde stapanul ca nu l-a tinut corespunzator, iar cei fara stapan ar trebui dusi la un adapost ceva specific, ca deaia sunt atatea ONG pt cainii vagabonzi. Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA)

TELVERDE: 0800827722

Telefon reclamaţii: 021 9844

Web: http://www.aspa.ro/reclamatii

Adresă corespondență: Calea Călărași nr. 179 (vilă), Sector 3, Buc*rești, CP 030614

Telefon: 021 312 9555

E-mail: relatiicupublicul@aspa.ro

Telverde adopţii: 0800.800.877 asta se face, nu se otravaesc cainii. voi sunteti animale, nu ei.
weber pe 25 Iunie 2014, 14:53
#20
mariana
Trebuie sa fim oameni.cainii au si ei suflete.daca sant nemancati si ansetati este normal sa fie agresivi.imaginati-va ce se poate antampla daca noi oamenii nu avem ce sa mancamne-am manca antre noi mai rau decat cainiiasa ca trebuie sa facem ceva pentru cel mai bun prieten al omului si cel mai credincios



NICU. pe 25 Iunie 2014, 12:43
#19
Intrevin din nou.
DACA PRIMARIA AR FI OTRAVIT ACEL CAINE, AR MAI FI OTRAVIT SI MAI MULTI. ACEL PATRUPED A FOST OTRAVIT CU FURADAN DE CATRE UN CETATEAN DERANJAT DE LATRATURILE LUI. BINE AR FI DACA AR FI OTRAVIT SI AUTORUL ARTICOLULUI.
Anonymous pe 23 Iunie 2014, 23:44
#18
Ignoranta
Aici nu este vorba de luat acasa, dar asta nu e un mod in care sa scapi de ei, parca eram in UE
sorin pe 22 Iunie 2014, 16:04
#17
asa nu se mai poate
Trebuie sa faca ceva sunt prea multi nu poti merge pe strada si sa te uiti in spate sa nu te muste freo unu si cei care vrea sa nu fie omoriti sa ii ia acas nu se supara nimeni
Maria pe 22 Iunie 2014, 09:59
#16
INUMAN
Niste oameni fara suflet, inuman sa tratezi asa niste animale. Si eu am fost muscata de caine, dar nu sunt de acord cu otravirea lor. Sa le fie rusine celor de la primarie daca au procedat asa.
ioana z pe 21 Iunie 2014, 18:18
#15
un copil
dar copii nostri carora le este frica sa vina de la scoala din cauza cainilor??avem pe str Cuza Voda o familie de ti**ni care au un caine imens....de cate ori treci se repede am sesizat politia si mi s-a rasp sec ca trebuie sa iau legatura cu hingherii sau sa fac un tabel cu toti parintii care-si duc copii la scoala pe acolo vi se pare normal sa ocolesti 2-3 strazi sa poti veni cu copilul tau acasa de la scoala?dar nimeni nu face nimic de fapt in tot orasul nu se face nimic care doresc sa-i adopte sa-i ia acasa si sa-i tina in c*rte nu pe strazi langa copii nostri sa ne fie frica sa mergem la munca sau ei la scoala
cocolino pe 21 Iunie 2014, 12:46
#14
FELICITARI !
Cine plinge dupa ciini sa-i ia acasa !!! Pe strada sunt un adevarat pericol. Banii alocati pentru un ciine in padoc este de 320 ron in timp ce alocatia unui copil este de 42 ron.
franchestain pe 20 Iunie 2014, 21:22
#13
ai dreptate frate autorule
E clar ca comportamentu nostru e ca canibali, cacus mai ramîne sai mîncam la foamea care urlan noi frate.Cica cîinele e cel mai vechi si mai bun prieten al omului, ca calu de alfel si noi ce facem?Ne omorîm prieteni frate acus?Dumnezeu sa ocroteasca cîini animale ca cîini cîini suntem duneavoastra si io.Amin!
cosmina pe 20 Iunie 2014, 19:46
#12
sa va fie rusine
rusine rusine bai sunteti de rasul lumii sa va fereasca dz sa nu aveti si voi parte de acele chinuri pe care lea avut bietul animal dar dz iti da dupa fapta si rasplata.

ipse pe 20 Iunie 2014, 18:23
#11
vechea poveste
are dreptate un om cinstit,ce facem atata caz de niste javre care ne omoara copii? alta preocupare nu avem decat sa tinem caini in padoc*ri?
jiji pe 20 Iunie 2014, 17:57
#10
maidanezi
acel caine l-a muscat pe sorin duma si s-a otravit
Nicu. pe 20 Iunie 2014, 17:14
#9
Lui guru=cretinul.
-Acel caine NU a fost otravit de cei de la Ecarisaj!!!-IDIOT ESTI TU SI PARINTII CARE TE-AU FACUT!!! DE CE JIGNESTI O MULTIME DE OAMENI??- DOMNULE PRIMAR, FA CE-OI FACE CU JAVRELE MAIDANEZE( SI CU CELE CU PATRU PICIOARE SI CU CELE CU DOUA PICIOARE), SUNTEM DE RASUL LUMII!!
ion pe 20 Iunie 2014, 10:22
#8
Bravo!
Nu e nimic scandalos este cea mai ieftina si eficienta metoda de a scapa e acest pericol! In calitate de contribuabil nu pot sa fiu de acord cu asa ceva; nu sunt dispus sa platesc pentru padoc*ri si alte solutii ineficiente si scumpe! Felicitari celor care au facut acest. Trebuie sa mentionez ca sunt posesor de caini dar acestia nu parasesc niciodata c*rtea. Niciodata!
Guru pe 20 Iunie 2014, 09:54
#7
irecuperabil
Adevarul este ca in Turnu Magurele locuiesc numai unu si unu. Un oras aproape mort, locuit in proportii mari de idioti, oameni fara pic de bun simt si nepasatori.

excaim

pentru dfg pe 20 Iunie 2014, 09:51
#6
ss
Prietene crede-ma ca pentru cainele asta cu mai aveai ce sa-i faci...

Decat sa-l omori sa scape de suferinta
dfg pe 20 Iunie 2014, 09:00
#5
pentru Ionut Marzan
mai idiotule in loc sa filmezi atata timp cainele cum se zbate intre viata si moarte mai bine il luai si-l duceai la un medic veterinar,numai asa avem si noi mai multi caini pe strada. daca ii lasam sa moara se pierde samanta.mai mananca si gura lor cate un copil ceva,vreo baba,mos...
un om cinstit pe 20 Iunie 2014, 06:16
#4
CAINII MAIDANEZI
Ia mai dai dracului de caini ...de copii, de oamenii fara adapost si la ce se va alege de tara asta care tot coboara ...tot aluneca pe panta saraciei, sa ne preocupam ... o sa ajungem daca nu am ajuns in coada clasamanetului pe glob . Si daca ai otraveste, foarte bine sa o faca dar sa nu lase hoiturile pe strazi . Legea a fost proasta din capul locului si a fost elaborata de oameni care nu au fost atacati de haite noaptea cind vin de la sv., ei si familiile lor nu fac un pas pe jos . Ia sa-i vedem prin Turnu ...cu nadragii ferferita si picioarele facute praf ...In mod sigur nu ar mai gindi asa. Vrei caine ...foarte bine ia-ti un catel sau citi vrei crestei si ai caini .
Titus pe 20 Iunie 2014, 01:19
#3
O veche ambulantã !!
Este adevarat!! Cainii sunt alergati de niste indivizi cu o veche ambulanta dacia breack...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.