Cronica infracţiunilor: la 68 de ani, prins fără permis, furturi de acumulatori auto, bare metalice, telefoane mobile, şoferi fără acte în regulă sau băuţi la volan.

11 Iunie 2014, 00:04 | 3149 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Politia turneana a avut mult de lucru in ultima saptamana.

Poliţişti din municipiul Turnu-Măgurele au depistat un bărbat de 68 ani, din comuna Seaca, judeţul Teleorman, care conducea un autoturism pe DN 51 A, pe raza comunei Seaca,  fără a poseda permis de conducere, motiv pentru care pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ,,Conducerea unui
vehicul fără permis de conducere, faptă prev. și ped .de art.335/1 Cod Penal, urmând a se propune soluție prin Parchet.

Poliţişti din Turnu-Măgurele au prins în flagrant un minor în vârstă de 15 ani din comuna Salcia care, prin escaladarea gardului împrejmuitor al unei locuinţe a unui bărbat din municipiul Turnu Măgurele, a pătruns în interior, de unde a sustras mai multe bare metalice din fier, bare care au fost ridicate si restituite părții vătămate.În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt .

Un conducător auto în vârstă de 26 de ani din municipiul Bucureşti în timp ce conducea un autoturism pe DJ 642, pe raza comunei Islaz, din direcţie de mers Islaz către Moldoveni, din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum, drumul fiind cu denivelări, a pierdut controlul volanului, ieşind în afara carosabilului pe partea stângă a direcţiei de mers, oprindu-se în vegetaţia de pe marginea drumului.Conducătorul auto a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.Deasemenea, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.În cauză a fost întocmit dosar penal.

Poliţişti din Turnu-Măgurele au continuat cercetările în dosarele penale privind furtul mai multor acumulatori auto de la trei părţi vătămate din Turnu-Măgurele, fiind depistati autorii  în persoana a doi tineri în vârstă de 18 ani din localitate. Acumulatorii au fost sustraşi de pe autoturisme, fiind recuperaţi şi predaţi persoanelor vătămate.

Poliţişti din cadrul secţiei de poliţie rurală Lunca au identificat autorul infracţiunii de furt comis în ziua de 6 iunie a.c. în persoana unui bărbat în vârstă de 27 de ani din Comuna Liţa, judeţul Teleorman.În fapt, în ziua de 6 iunie 2014 autorul a pătruns în locuinţa unui localnic iar din interioar i-a furat 1100 lei şi un telefon mobil.În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, urmând a se da soluţia prin Parchet.

 Poliţişti din  Turnu-Măgurele au depistat, pe strada Șos. Alexandriei, un bărbat în vârstă de 25 de ani care conducea un autoturism care nu avea drept de circulație pe teritoriul României. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice care nu are drept de circulație în România, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 334 alin. 4 C.p.
Aceeaşi poliţişti au depistat un alt conducător auto, în vârstă de 42 de ani, din comuna Călmăţuiu, judeţul Teleorman, care conducea un autoturism pe DJ 653, pe raza comunei Salcia, având o alcoolemie de 0,53 mg-l alcool pur în aerul expirat, fapt dovedit prin testarea cu aparatul etilotest.Conducătorul auto a fost condus la spital pentru a i se recolta probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.În cauză a fost întocmit dosar penal.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
nebunusatului pe 12 Iunie 2014, 11:22
#3
BRAVO POLITISTI
Felicitari politisti, stim ca de cele mai multe ori va pu8neti viata ori integritatea corporala in pericol, in special in aceste vremuri cind legea este facuta parca pentru inc*rajarea raufacatorilor de toate speciile . Pecinginea ce pateaza romania o constituie ti**nii insa nu toti, sunt destui ti**ni civilizati care pot da lectii de civilizatie la multi dintre romani . Daca e sa caracterizam infractional cartierele orasului pe primul loc este cartierul Magurele . Onor sefi ai politiei cred ca aici sunt necesare 3..5 patrule nonstop, insa active, care sa-si faca cunoscuta prezenta in mod eficient in acele pucte firbinti pe care bine le stim cu toti si nu sa stea la umbra in fata Viomar sau in parcul de linga gara . De asemeni o mare greseala este sa trimiti politiste in jungla noastra, cine sa le ia in serios?...animalalele noastre care se masturbeaza ziua in amiaza pe strazi in fata minorilor ?
pietonu' pe 11 Iunie 2014, 07:34
#2
deci politia tr ce face ? alo?


Art. 78

(1) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de catre o persoana fara permis de conducere se pedepseste cu inchisoare de la 1 la 5 ani.

(2) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai, de catre o persoana al carei permis de conducere este necorespunzator categoriei din care face parte vehiculul respectiv ori acesta i-a fost retras sau anulat ori careia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendata, se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda.

(3) Cu pedeapsa prevazuta la alin. (2) se sanctioneaza si persoana care incredinteaza cu stiinta un autovehicul sau tramvai, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane care se afla in una dintre situatiile prevazute la alin. (1) si (2) sau unei persoane care sufera de o boala psihica ori se afla sub influenta unor produse ori substante stupefiante sau a medicamentelor cu efecte similare acestora.( CODUL RUTIER) roll:
pietonu' pe 11 Iunie 2014, 07:32
#1
tata cocalar,inconstient
rolleyes Bai politia turneana,bai militienilor,bai Gamane,bai autorule de site! Se autosesizeaza cineva? Fata lui Florinel Stanescu,politist de Frontiera isisa la noi la Turnu a postat pe facebook un filmulet sa vada lumea ca si ea stie sa conduca masina lu' tac-so! F bine...fata desteapta ...ar zice unii. Dar pe drumuri publice?! la 16 ani?! Dar nu-i problema,ca instructor in dreapta era taticul ca deh,e si el in MI si cine sa-l verifice? Asa ca ba Gamane sau cine oi fi daca pe mine cu permis incalc vreo lege a circulatiei ma arzi,bai frate pe indivizi d-astia care mai si posteaza pe net,deci proba indubitabila, ce le faceti nenica? Se sesizeaza cineva? verificati pe profilul bianca stanescu (daca nu o sa-l stearga)

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.