Profesor de la CN Unirea Tr. Măgurele, analfabet funcţional. Google Translate, noul model de traducere pentru P.Nicoară. Fiţuica Primăriei se face, din nou, de râs.

11 Iunie 2014, 00:09 | 6292 vizualizări | 22 comentarii
Car Universal
Paul Nicoara foto; facebook

Nu am mai scris de mult timp despre "fiţuica' Primăriei turnene, aşa-zisa revistă Ecouri Dunărene. De ceva vreme, revista şi-a schimbat colectivul redacţional, noile nume fiind profesori de la CN Unirea din Turnu-Măgurele. Intelectuali, domnule, nu se compară cu echipa lui V. Munteanu! Măcar de ruşine, pentru că sunt citiţi de elevii lor, aceşti indivizi puteau să scrie măcar corect. Din păcate, analfabeţi funcţionali sunt peste tot, astfel că fiţuica Primăriei este plină de greşeli grosolane. Redactorul şef, Răzvan Delcea Vasile, arată că e paraşutat la conducerea "Elucubraţiilor" Dunărene, pentru că ce s-a publicat în ultimul număr întrece orice aşteptări.             

    Cunoaştem că majoritatea profesorilor sunt slab pregătiţi profesional, e clar acest lucru, însă e mai mult decât  penibil să te afişezi cu asemenea idioţenii într-o publicaţie de, ţineţi-vă bine!, cultură. Paul Nicoară, profesor de informatică la CN Unirea Turnu-Măgurele, a predat spre publicare un material despre o şcoală de fete din Anglia şi despre un program de vizitare a acesteia. Se pare că P.Nicoară, împreună cu câţiva elevi, a trecut prin această şcoală şi articolul avea drept scop să arate tot ceea ce a aflat profesorul turnenan despre scoală. Titlul ne-a lăsat mască, "Despre Fairfield Liceul pentru Fete", aşa că am citit articolul. De la primele rânduri se observă dezacorduri flagrante şi greşeli de analfabet. P.Nicoară a luat un articol de pe net, l-a tradus cu Google Translate şi l-a publicat în revistă. Fără jenă, fără ruşine, Nicoară demostrează un caracter de toaletă, ca să folosim un eufemism.

Spicuim doar câteva fraze din această porcărie: "Fairfield High School este de peste 200 de ani şi a văzut multe schimbări. În 1796 Sora Mary Tyrell deschis internat un mic fete. De 1881 şcoala sa(sic) mutat la Casa fostului sora lui. Elevii care participă la Fairfield face (sic) progrese mult mai bine în lor de cinci ani cu noi decât media naţională. Moravienii au fost pionieri educaţionale. Amos Comenius, tatăl de învăţământ modern, a fost un episcop de Moravia, şi şcoli-internat pentru fete şi băieţi au fost stabilite a localităţilor. Două ghiduri va avea un grup de 25 de persoane. Fondat ca Newton F.C. în 1878, clubul a schimbat numele în Manchester United în 1902 şi  sa(!) mutat la Old Trafford în 1910. Vizita educaţie cu sesiune de clasa-aripioare sub ameninţare FINS sub ameninţare: Examinaţi ameninţarea de a rechin specii şi ecosistemelor, şi pentru a înţelege modul în care efectele negative pot afecta atât mediu şi ne." 

Aproape tot articolul este de toată jena, nu mai e nimic de spus. Cum poate P.Nicoară să mai meargă la o clasă de elevi şi să le solicite să înveţe, când el nu este decât un  trişor nenorocit? Dragi elevi, luaţi fiţuica Ecouri Dunărene şi dăruiţi-o profesorului Nicoară. Din nefericire, nici să o foloseşti la toaletă nu e bună. Iată pe ce se cheltuiesc banii contribuabililor! Băi, nemernicilor, puneţi mâna pe carte şi nu vă mai daţi de intelectuali! Sunteţi o ruşine pentru acest biet orăşel!

Citeşte şi
Comentarii (22) Adaugă comentariu
Nalxix la zx pe 11 Ianuarie 2021, 21:06
#22
Domnul nicoara
Este un om deosebit
anonim pe 19 Iunie 2014, 19:10
#21
Buna ziua
Aveti perfecta dreptate cu acest articol.Il cunosc foarte bine pe acest "profesor" si stiu ce ii poate pielea. Nu isi da interesul absolut deloc ba chiar mai mult de atat singurul lui scop este sa se plimbe in toata lumea pe banii scolii/elevilor. Este un om cu probleme psihice care nu ar trebui sa fie lasat sa predea in nici o scoala. O alta profesoara nebuna este profesoara Negrea,care preda desi a iesit la pensie. Toti elevii se plang de ea insa nu se schimba nimic. Cum poti lasa asa profesori sa fie un exemplu pentru elevi?! Negrea urla la elevii si se mascareste in fata acestora fara nici o jena. Rusine!!! Rusine pentru astfel de profesori avari care nu se mai satura de bani!!!!
claudiu pe 14 Iunie 2014, 02:03
#20
pt franchenstein
Fratele meu, eu te inteleg... care vrea poate. Cat despre prof Nicoara, eu unul am facut informatica cu el... nu am ce sa i reprosez. Orice om e supus greseli. Dar de aici pana a jigni in halul in care a facut o autorul articolului... departe griva de iepure...amin! Pt nea ion cojan... nea ioane daca nu pun cratima si pun pauza ma ierti?!?
franchestain pe 13 Iunie 2014, 13:20
#19
petru fratele Ion Cojan
înseamna ca comentarile mele îti place frate Cojane.Afla ca nici macar nu ma fortez finca ca cacofonile ma ajutat sa trec 10 clase fara repetenta nici corigenta si mia dat aia de la carcera de copii (ca casa de copii e carcera de copii ca carcera petru pîrnaiasi) si bacalareatu la 16 ani finca ca dupa niste acte vechi cica aveam 18 ani,da vam mai spuso.Asa ca cacofonile îs alea carei distra rau de tot pe frati profi si fratele Franchestain Cacofonu cum ma polecrea profi trecea an cu an de crapa de necaz Gogu Gigolou si gasca carel veghea peste tot prin c*rtea la camin si care a repetat un an cu toti si ca sa vezi ca ciudai mare ma polecrit de mic Babau de la Babanu numele meu.Asa ca care crede frate ca ma distrez or ca ma fortez se nsala crunt finca ca mam obisnuit de mic frate si alfel nu pot sa gîndesc or nu vreau sa gîndesc or ma gîndesc cami prinde bine ca la scoala,da cred ca care ma citeste se si rîde da ma si ntelege si nimeni frate nare de ce sa se supere de cum scriu io.Amin!
Marius pe 12 Iunie 2014, 22:49
#18
?
Profesorul Nicoara este un imbecil...eu l-am vazut intr-o ipostaza ridicola!A primit un refuz si se comporta de parca isi prinsese nevasta in pat cu altul!O privire de om turbat !
Ion Cojan. pe 12 Iunie 2014, 17:58
#17
Pentru unii comentatori.
Lasati-o mai moale cu greselile de ortografie pe care le fa cunii dintre noi. Nu toti suntem obisnuiti cu dactilografierea si dupa multe ore de munca, ochii obosesc,//destele// mai bat si pe de laturi si gata greseala!. In fond ceea ce scriem pe acest site nu intra in istoria literaturii romane, ci dispare repede. Asa cu// franchestein//A, desi este clar ca isi //ti**neste// scrisul in mod intentionat, nu trebuie sa i se dea in cap!.Asa se amuza el.
franchestain pe 12 Iunie 2014, 11:55
#16
respectatii petru munca care o depune
Asta voiam sa spun,frate petru cine nu a înteles si sa nu ma criticati ca conteaza mai mult ce spun decît cum o spun.Amin!
franchestain pe 12 Iunie 2014, 11:44
#15
petru toti comentaristi dupa saitu asta frate
Trebe sa recunosc ca ma lasat paf si articolu dunarean si duneavoastra ca comentati pe toate limbile si nu vedeti ca corect ar fi sai respectati si pala de arata cu degetu si pala dea comiso (ca comiso rau de tot fratele profu Nicora) ca citind se corecteaza ei si duneavoastra o sai cititi ca cînd nu sar fi întîmplat ca si pînacus.E mai rau daca cumva nar mai scrie nimeni ca cum am spus io întrun articol de dinainte e rau frate cu rau da mai rau e fara fratele rau frate.Io cred ca corect ar fi sa respectam si pe Dunareni si pe Turneni ca va ocupa toata vremea si se pare ca cam aveti destula.Iertati si treceti la urmatoarele stiri.Multumesc ca mati înteles.Amin!
cetatean pe 12 Iunie 2014, 10:20
#14
Ecouri dunarene
Fratilor, nu avem prea multe in oras-vezi teatru, cinema serios, echipe sportive la nivel superior, cerc*ri scolare-lasati macar revista asta in pace.OK, articolul este scris cu multe greseli, dar nu il citesti si treci mai departe, sunt si lucrurui frumoase, de pilda "Personalitatea lunii" sau articolele despre istorie,ori poeziile care apar aici...Nu mai fiti carcotasi, e bine ca apare revista, ca nu a disparut !
Marian pe 12 Iunie 2014, 09:17
#13
Explica la nivelul tau. Mai ales ca si tu esti cam certat cu gramatica limbii romane. Uita-te tu mai bine cum ortografiezi, si pe urma sa caracterizezi tu pe altii.
Mare om pe 12 Iunie 2014, 08:50
#12
Adevarul
Tot ce se spune despre "Nichioara" e adevarat. Il stiu dile cand eram la scoala. Asta e mai prost decat prevede legea. La orele lui toata lumea dormea. Dupa ce ca nu er in stare sa predea mai avea pretentia sa si stim ceva se la el.

Analfabetismul lui era prezent si la orele informatica, pe langa nenumaratele pleonasme facea si greseli gramaticale pe care nici cel mai prost elev de la CNU nu le-ar face. Sa se duca dracu, sa isi traiasca batranetea departe se liceul asta, sau daca nu poate sa se desparta de el, macar sa-si plimbe doar cainii pe aici.

P.S. la firewall ii zicea "blocator de retea". Cate cunostinte pentru un profesor de informatica. Dupa parerea mea nu are loc nici la Industrial. Aia cred ca sunt mai bine pregatiti!!
Ilie de la scularie pe 12 Iunie 2014, 06:53
#11
@Ion Cojan
Ce poți să mai zici? Doar atît: Răde ciob, că el e zob.....
Ilie de la scularie pe 12 Iunie 2014, 06:49
#10
@Gicu
Măcar să ai tu în cap cîte are profesorul Nicoară. Pun pariu că ai ceva cu el, fiindcă te-a lăsat pentru la toamnă. Logic, și eu te-aș fi lăsat. Pentru maltratarea gramaticii limbii române. Du-te fiule și-l întreabă pe profesorul Țuțu Dragnea de ce se începe în orice frază primul cuvînt cu majusculă! Sau tu nu știi ce e aia majusculă? Nu-i nimic, o să-ți explice tot Țuțu Dragnea. Abia pe urmă, după ce nu mai chinui limba română, mai discutăm ce și cum despre unii dascăli.
gicu pe 11 Iunie 2014, 23:43
#9
raspuns la ..
cu siguranta este un retaadat,care nu-si educa elevii dar plimba cainii. pacat de acele animale. a fost si ete un ... impreuna cu prietenii sai. pana acum era mare pnl-ist,anti psd-ist .,acum este un ... ca de obicei
vizitator pe 11 Iunie 2014, 22:56
#8
ce
Daca aceasta critica a articolului ar fi fost una normala,fara jigniri atat de grave ca "nenorocit",cred ca fiecare ar fi inteles intentia acestui site,si anume aceea de a aduce la cunostinta faptul ca cei care fac acest lucru nu sunt potriviti,dar se vede clar ca cei care au criticat acest articol au transformat-o(critica)in acuzatie,macar de ar fi fost subtila.Este evident ca nu ii "aveti la inima"pe cei care sunt in spatele acestei reviste.
baxter pe 11 Iunie 2014, 19:28
#7
idioti
Inca de acum 3 lunii de cand am intrat prima data pe acest ''site,,am incercat sa-mi dau seama ce se urmareste mai exact,am incercat sa trag o concluzie si nu imi dau seama ce idioti fac arcticolele astea asa de >>extreme<<. Frate iti dau un sfat inceteaza sa m-ai dramatizezi.. faci din tantar armasar..sunteti penibili grin grindezgustatori :D

Mentionez ca am 23 de ani si nu fac parte din nici o formatiune politica sau cv de genu...incetati sa mai fiti niste circari :D

publicati cv interesant si nu mai aberati wink
Ion Cojan. pe 11 Iunie 2014, 18:20
#6
MARLANIE!!
ing,Paul Nicoara nu a publicat pentru prima data in aceasta revista care SE BUCURA IN CONTINUARE DE UN BINEMERITAT PRESTIGIU. Cei care au scris si care scriu la ea NU SUNT NISTE SOMITATI ALE CULTURII NATIONALE, CI OAMENI CU SUFLETE CURATE SI CU DRAGOSTE PENTRU TARA SI-AI EI CETATEN- BUNI SAU RAI. A-L ACUZA PE ing.Paul Nicoara ca este analfabet nu este numai marlanie ci PROSTIE INCOMENSURABILA, vorba unui mare epigramist. In incheiere, il rog pe dl. Ilie sa faca o analiza gramaticala pertinenta a textului redactorului //publicist// si sa ni-l prezinte. ( Eu imi spun pe sc*rt parerea: ceea ce s-a tiparit de asupra semnaturii dlui ing. Nicoara este o GRESEALA REGRETABILA, dar autorul articolului de pe site are mari carente la limba romana!. Dle prof. Tutu Dragnea, nu cumva i-ai fost dascal??)
ORACOLUL DIN DELPHI. pe 11 Iunie 2014, 12:40
#5
IMI CER SCUZE PENTRU DELFI.
DEGETUL ARATATOR DE LA MANA DREAPTA ESTE VINOVAT. DE DATA ASTA IL IERT, NU-L TAI!!(cred ca nici data viitaoare; la turnu cu...merge!)
Oracolul din DELHI. pe 11 Iunie 2014, 12:35
#4
Pentru #1+#2+#3.
TOTI TREI AVETI DREPTAT!!!!.
Turist pe 11 Iunie 2014, 08:44
#3
plimbare
Normal că d-l Nicoară ar fi putut scrie un articol corect numai că nu-și pierde prețiosul timp cu chestii din astea care țin de onestitate. El e obișnuit să profite, să căpușeze orice proiect educativ pe banii altora. E un turist nesătul cu fonduri europene, pentru care școala e doar un pretext pentru plimbări externe.Elevilor nu le oferă nimic, doar absențe și indiferență.Nu=și cunoaște elevii, pe care îi disprețuiește, de fapt, iar orele, atunci când binevoiește să le facă, sunt doar pentru a lucra la documentele personale necesare deselor sale plimbări.
Un cititor.... pe 11 Iunie 2014, 06:41
#2
....la fel de nedumerit, dar...
...c*rios din fire,care s-a documentat. Greselile semnalate de catre autorul articolui de pe site, UN SEMIANALFABET, CARE CUNOASTE LIMBA ROMANA DE PE BALTA, SAU DE PE BUZA SANTULUI, sunt regretabile, condamnabile si se datoreaza atat dlui ing. Paul Nicoara, CARE NU A VERIFICAT DACA PROGRAMUL DE PE CALCULATORUL LUI ESTE COMPATIBIL CU CEL DE LA REDACTIE SI CU CEL DE LA TIPOGRAFIE, cat si modului DEFECTUOS in care este organizata redactia. AICI VINA PRINCIPALA ESTE A CONSILIULUI LOCAL CARE NU ALOCA UN FOND NEINSEMNAT DE MAXIMUN 500 LEI LUNAR PENTRU UN PROFESOR DE LIMBA ROMANA, CARE SA FIE SEFUL SECRETARIATULUI, CAT SI CORECTOR AL REVISTEI. In ceea ce te priveste,turnuletule, las-o balta, nu-i de mintea redactorilor tai: ORICUM S-AR SCRIE, TOT N-AR PRICEPE.LA LICEUL UNIREA NU SUNT INCADRATI PROFESORI ANALFABETI, ASEMENEA //SAVANTI// POT FI GASITI NUMAI LA turnul cu zoaie!.
Ilie de la scularie pe 11 Iunie 2014, 06:41
#1
Autorului articolului
Frățioare aici ai dat-o tu în plopi. Profesorul Paul Nicoară chiar are o cultură generală solidă, iar dacă ai un copil care șchioapătă la matematică sau fizică nu ezita să-l cauți. Tipul chiar e foarte bun în meseria lui.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.