Adi Simionescu, muştruluit de Dragnea pentru rezultatele de la europarlamentare. Ditamai vlăjganul, s-a făcut mic în faţa jupânului.

03 Iunie 2014, 00:16 | 3585 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Adrian Simionescu.

Rezultatele obţinute de pesedişti în Teleorman l-au îngrijorat foarte mult pe Liviu Dragnea. Şeful suprem al judeţului a fost prezent sâmbătă la Alexandria pentru a-şi muştrului subordonaţii. Singura lăudată a fost ( se putea altfel?) Cătălina Ştefănescu, care a obţinut, chipurile, un scor foarte bun în zona Turnu. Cel mai criticat a fost deputatul "materiale de construcţii", care a coordonat campania europarlamentară în localităţi din jurul Alexandriei. Adi Simionescu a obţinut un rezulat de doar 29 %, scor care l-a înfuriat rău pe Dragnea. Dacă Simionescu era mai mic, probabil că primea şi vreo câteva palme. Şedinţa a decurs în nota feudalismului timpuriu, adică Dragnea se răstea şi subordonaţii tăceau smirnă şi sperau să scape cât mai repede din gura jupânului. Simionescu a încercat să se disculpe, însă rezultatele au fost grăitoare.

    Evident că Dragnea a promis măsuri şi prima dintre ele a fost să "nu-i mai lase de capul lor " pe unii şefi pesedişti. Probabil că Adi Simionescu o să-şi vadă în continuare de depozitul de materiale şi de plimbările cu ATV-ul, pentru că politica nu-i de el. Dragnea a reamintit tuturor că au obţinut funcţii datorită lui, nu pentru merite personale. Aşa cum i-a creat, Dragnea îi poate doborî într-o clipă. La şedinţa pesedistă, un alt punct cu scântei a fost pierderea alegerilor de la Troianu. Dragnea a turbat de furie, mai ales că a câştigat un  reprezentant al PDL.Chiar dacă a făcut eforturi mari să-l aducă spre el, I.Neagu, primarul din Troianu, a refuzat categoric.

   Nu cunoaştem dacă Dragnea i-a reamintit lui A.Simionescu şi despre accidentul mortal comis de senatorul turnean în comuna Ciuperceni, atunci când Simionescu, beat fiind  la volan, a lovit mortal un bărbat. Dacă procurorul Iordănescu i-a dat NUP-ul salvator, Dragnea îl poate termina în doi timpi şi trei mişcări. Rudenia cu Fiscuci nu-i garantează lui Simionescu o viaţă uşoară cu jupânul Teleormanului.

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
rtk pe 07 Iunie 2014, 12:18
#7
furie
A incercat sa se disculpe aruncand in politie ca nu si au facut treaba, cica au furat aia de la PDL mai mult ca ei . La puscarie nu te mai duci si tu vlajgane sa sccape orasul asta de tine ? Nu al baga jupanul in seama ca stie cai nebun
cici pe 05 Iunie 2014, 18:39
#6
criminal
Ce rau esti si tu,a omorat doar unul ce dracu a facut
DNA pe 04 Iunie 2014, 11:07
#5
INFO
UN CRIMINAL SCAPAT DE PROCURORUL IORDANESCU.
ilie pe 03 Iunie 2014, 20:44
#4
ģyu
Uitațiva la fotografia ăsta și va dați seama ca este nebun.sa faci foto cu afișe trebui sa ai probleme cu capul
M din Rosiori de Vede pe 03 Iunie 2014, 12:06
#3
Unul dintre hotii PSD
Simionescu e un prost cu pretentie de politician.Pe deasupra si cu deviatii de comportament si personalitate.Este unul din argatii lui Dragnea pus sa fure tot ce se mai poate fura in avantajul politicii falimentare a socialistilor.Activitatea,moralitatea si problemele penale ne arata ce fel de om este si ceea ce face partidul si stapanul lui,Dragnea,pe care ii slujeste cu atata credinta.In concluzie,un paduche care traieste din minciuna si hotie pe spatele cetatenilor din ce in ce mai saraci ai Teleormanului.Rusine celor care l-au votat!
cri pe 03 Iunie 2014, 07:22
#2
dft
Pai cine dracu e ăsta în psd Sa se ia mustăcios de el? Dementul ăsta este șef de campanie ?
un turnean pe 03 Iunie 2014, 07:09
#1
Rebutul omenirii-Simionescu Adrian
Simionescu un rebut uman al societatii!!!!!

Ce sa-i ceri unui om crescut la casa de copii care nu stie ce sunt cei 7 ani de-ai casei.

In afara faptului ca este un deputat clasat este si un nesimtit.

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.