Cronica infracţiunilor: furt de aluminiu la Tr. Măgurele şi mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru un bărbat din Lunca

23 Mai 2014, 00:20 | 2641 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Politia are de lucru in fiecare zi.

Polițiști din municipiul Turnu-Măgurele au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea (M.E.P.I) din 20 mai 2014, emis de Judecătoria Turnu-Măgurele, privind un bărbat din comuna Lunca, județul Teleorman, care era condamnat la 9 luni de închisoare.Cel în cauză a fost introdus în arestul IPJ Teleorman.

Polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Turnu-Măgurele, împreună cu polițiști din cadrul Postului de Poliție T.F — Turnu-Măgurele au identificat două persoane de 36, respectiv 15 ani, ambele din localitate, care au predat la un centru de colectare fier vechi neautorizat, din Turnu-Măgurele, cantitatea de 8 Kg deșeuri din aluminiu, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că cei doi au sustras deșeurile din aluminiu din incinta unei societăți din zonă.Pe numele celor doi s-a întocmit dosarul penal, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
17AOP2m07yD pe 07 Iunie 2014, 12:23
#2
fqr5re2Y4hm8
parerea mea e ca n-a reusit sa fie detsul de haios... nu prea are umor detsul...Cat despre "delicatul"..am spus atunci ce-am avut de spus. dar nu ma mira ca dragnea sta pe bloguri, ca si titus facea asta in ziua referendumului pentru suspendare...si uite unde au ajuns..
juvete pe 23 Mai 2014, 10:25
#1
braconieri
la ridicat pe bibi de la lunca politia sa l duca la inchisoare snake

braconieru e la inchisoare acum si sper sa i dea cat mai mult kiss kiss kiss shock
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.