Cronica infracţiunilor: furt de aluminiu la Tr. Măgurele şi mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru un bărbat din Lunca

23 Mai 2014, 00:20 | 2.120 | 2
Politia are de lucru in fiecare zi.
Car Universal

Polițiști din municipiul Turnu-Măgurele au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea (M.E.P.I) din 20 mai 2014, emis de Judecătoria Turnu-Măgurele, privind un bărbat din comuna Lunca, județul Teleorman, care era condamnat la 9 luni de închisoare.Cel în cauză a fost introdus în arestul IPJ Teleorman.

Polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Turnu-Măgurele, împreună cu polițiști din cadrul Postului de Poliție T.F — Turnu-Măgurele au identificat două persoane de 36, respectiv 15 ani, ambele din localitate, care au predat la un centru de colectare fier vechi neautorizat, din Turnu-Măgurele, cantitatea de 8 Kg deșeuri din aluminiu, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că cei doi au sustras deșeurile din aluminiu din incinta unei societăți din zonă.Pe numele celor doi s-a întocmit dosarul penal, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

2 comentarii Comentează

 • #2
  17AOP2m07yD pe 7 Iunie 2014, 12:23
  fqr5re2Y4hm8
  parerea mea e ca n-a reusit sa fie detsul de haios... nu prea are umor detsul...Cat despre "delicatul"..am spus atunci ce-am avut de spus. dar nu ma mira ca dragnea sta pe bloguri, ca si titus facea asta in ziua referendumului pentru suspendare...si uite unde au ajuns..
 • #1
  juvete pe 23 Mai 2014, 10:25
  braconieri
  la ridicat pe bibi de la lunca politia sa l duca la inchisoare snake
  braconieru e la inchisoare acum si sper sa i dea cat mai mult kiss kiss kiss shock

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.