Cuclea face campanie electorală înconjurat de elevi de liceu. Oraşul e splendid, doar europarlamentarii ne mai lipsesc.

22 Mai 2014, 00:09 | 2461 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Danut Cuclea.

Am intrat în ultimele ore ale campaniei electorale pentru Parlamentul European. Principalele partide şi-au cam terminat transmiterea mesajelor către alegători, însă mai sunt şi excepţii. Primarul oraşului Turnu-Măgurele s-a gândit că nu e destul de penibil şi a mai făcut o nefăcută.

 Înconjurat de elevi de liceu, Cuclea a mers prin oraş şi a împărţit pliante cu lozinci electorale. Fiţuica de propagandă a lui Cuclea este plină de penibil şi tautologii, astfel că cei care o primeau rămâneau interzişi. "Votul dumneavoastră va hotărî alegerea europarlamentarului". Oho, deci votul hotărăşte alegerea, ne spune inteligentul Cuclea. Dar cine mai hotărăşte, domn` primar? Înconjurat de câţiva elevi, Cuclea aproape că nu era vizibil în mijlocul lor. Trebuie să ne mândrim că avem cel mai mic primar!

În fiţuica împărţită de Cuclea sunt reiterate aceleaşi poveşti despre dezvoltarea oraşului cu bani europeni. Asfaltări şi canalizări, introducerea apei potabile în Odaia şi Măgurele, etc, toate minunăţiile se fac şi se vor face dacă ţaţa Viorica merge iar la Bruxellles. Că au trecut 5 ani şi numita nu a făcut nimic pentru Teleorman, e clar, însă de ce o mai laudă Cuclea? Ca să primim bani europeni nu contează că e sau nu ţaţa Viorica în P.E., importante sunt proiectele. Dacă ai proiecte proaste, nimeni nu-ţi dă bani, aşa că alegerile europene n-au legătură cu banii europeni şi cu dezvoltarea oraşului Turnu-Măgurele. După ce că a împânzit oraşul cu bannere şi pancarde, Cuclea mai are tupeul de şmecheraş să ne spună şi mai clar cu cine trebuie să votăm. Toate problemele oraşului sunt rezolvate, a mai rămas doar europarlamentarii pe care să-i votăm. Domn` primar, lăsaţi campania electorală şi ocupaţi-vă de oraş, pentru că am ajuns la nivelul unei comune mai măricele după 18 ani de regim Dragnea.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
GEO pe 22 Mai 2014, 21:28
#5
SPRIJINITI SPORTUL
DOMNULE PRIMAR POATE VORBITI CU DOAMNA VIORICA DANCILA SA LE DEA SI ACESTOR COPII UN ECHIPAMENT SPORTIV CA PROVIN DIN FAMILII SARACE SI REPREZINTA ORASUL CU MARE CINSTE SI DACA VEDETI IN CE CONDITII SA ANTRENEAZA, RAMANE-TI FARA CUVINTE.
Ion Cojan. pe 22 Mai 2014, 18:28
#4
IAR M-ATI CENZURAT DIMINEATA!!
OAMENI BUNI,IESITI MASIV LA VOT DUMINICA!. DACA NU AVETI INCREDERE IN NIMENI, ANULATI BULETINUL PUNAND STAMPILA IN AFARA CHENARULUI. DACA ABSENTEISMUL VA FI RIDICAT, ALEGERILE POT FI FRAUDATE PRIN INTRODUCEREA IN URNA A MULTOR BULETINE GATA STAMPILATE.
Sorin pe 22 Mai 2014, 18:06
#3
unde-i Cuclea?
Ar fi fost mult mai bine pentru Cuclea,daca nu si-ar fi lasat nevasta si copilul,ar fi avut si el o familie. Nu vorbesc despre familia de zi,cea de la serviciu. Ca aia stim bine,este compusa din Ionela. Nu era mai placut sa fie alaturi si de copilul lui? Vad ca face poze cu ai altora. L-a apucat dragostea acum, in campanie de copii. Probabil ca este o directiva la PSD-isti, cand se vad in functii, sa-si lase nevestele. Pe Cuclea insa,nu-l mai ia nimeni. Cine dracu' se uita la piticania aia ? Nici macar Ionelei,care stie cat de umflate ii sunt buzunarele,nu cred ca i-ar surade o legatura pe viata cu miniprimarul Cuclea, alias " Dan Dopul ".
Un parinte pe 22 Mai 2014, 12:42
#2
RUSINE pentru politica murdara a PSD-ului !
Ma uit de aprox.o ora la fotografia din articol si nu reusesc sa-l identific pe primarul Culea.Este cumva cel cu geaca mov si caciulita rosie?Da,da,este la nivelul politicii si a inteligentei electoratului teleormanean.Votati PSD si saracia va este garantata!
un cetetean pe 22 Mai 2014, 10:30
#1
campanie
campanie electorala pentru una care a stat la tr tv la parlament doar cu numele barbaatul sau cistiga 3,5 miliarde vechj ce -i mai trebuie tu fa la cratita,dal de voi rusinea parlamentului in preuna cu cuclea si dreagnea si mohanul
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.