La Donau Chem Tr. Măgurele au început intimidările: muncitorii sunt somaţi să informeze de ce n-au venit la muncă în zilele de protest. Pentru că n-au primit salariile, domnule Ban!

22 Mai 2014, 00:10 | 2746 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Donau Chem Turnu-Magurele.

Conducerea combinatului chimic turnean face tot posibilul să ne arate că pe lângă faptul că este profund incompetentă are tendinţe securisto-pesediste. După ce o ţară întreagă a văzut la televizor că angajaţii  Turnu-Măgurele">Donau Chem Turnu-Măgurele au protestat din cauză că nu şi-au primit salariile,  conducerea este ipocrită şi se face că nu ştie care este problema. Pur şi simplu, conducerea cere protestatarilor să scrie câte o declaraţie în care să spună de ce n-au venit la serviciu în cele două zile. În loc să se preocupe să plătească salariile, conducerea se gândeşte la represalii, intimidări, de parcă ar fi o dictatură în combinat. Neplata salariilor vi se pare o joacă şi că sutele de muncitori nu ştiu ce fac?

Neputinţa si, mai ales, nepriceperea managerială sunt adevăratele cauze ale protestului. Conducerea de ce nu scrie o declaraţie în care să spună de ce nu da salariile? Salariaţii din secţiile de unde pornesc protestele s-au revoltat şi au spus că nu scriu aşa ceva şi că dacă nu se dau banii şi bonurile în viitorul apropiat, vor ieşi din nou să blocheze drumul. Dacă muncitorii nu-şi primesc drepturile, se ajunge tot de unde s-a plecat şi s-ar putea să fie mai ceva ca prima dată. Cu toata intimidarea, când o ajunge iarăşi cuţitul la os, angajaţii vor protesta.

Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
proco pe 23 Mai 2014, 20:42
#13
Adrian Simionescu
pLa combinat a lucrat orin 1990 cel care este astazi deputatul Adria Simionescu!!!!!

Capabil din puncr de vedere profesional,bun organizator,onest si cinstit se va implica in redresarea combinatului!
Marian T pe 23 Mai 2014, 10:35
#12
Sfatul meu
Oricine citește acest site și vrea să se angajeze la o inrteprindere sau firmă, să întrebe, dacă nu știe, prima dată:,,Cine este patronul acestei firme?,, Dacă i se răspunde:,,Ion Nicolae.,, ...mai bine să moară șomer! E clar că la orice firmă a lui Nicolae oricine se angajează, muncește pe degeaba! Eu mai bine mor de foame acasă, decât să mă reangajez la Donau sau la Biofuel...Biotur sau alte firme ale lui Nicolae...!
unu bula pe 23 Mai 2014, 10:19
#11
pt barbu severus si biroul sindicatului Turnu chim
d-lor sindicalisti unde a-ti fost la protestul din 19.05 2014. Stimati membri de sindicat face-ti cereri de retragere din sindicatul Turnu Chim.si atunci sa vedem pe cine mai reprezinta acest birou care n-a facut nimic pt respectarea contractului colectiv de munca.PS.d-le Barbu Severus(paraciosul lui Ban)sa-ti cumperi pantofi fara siret.
Ilie de la scularie pe 23 Mai 2014, 06:50
#10
@Ion Cojan
Cojane, dacă tot te simți jignit aici, de ce mai faci praf pe aici bre? Matale ești atît de deștept încît se poate zice că ești miezul din dodoașcă. Auzi băi prostule, acum pe bune, ești tu atît de cult și cultivat încît să jignești pe toți? De fapt cine te crezi tu încît să categorisești pe ceilalți drept idioți? Tu te-ai uitat vreodata în oglindă? Nu cred, altfel dacă o făceai vedeai singurul idiot cert. Tu în persoană. Tu nu vezi prostule că mori cu legea de partea ta? Că mizeriile astea știu numai de frică? Nu mă lua cu Miron Cozma. Ăla s-a crezut exact ca tine, cel mai tare din parcare. Nu și-a înțeles rolul, și a ieșit din pătrățica lui. S-a crezut împărat, așa cum te consideri tu față de ceilalți. Nu-ți place aici, nu te reține nimeni, iar dacă ai treabă noi nu te reținem. Bagă la cap, aici nimeni nu gîndește la fel ca tine sau ca mine. Libertatea expresiei este sacră, chiar dacă ceea ce spune x sau y nu intră in convingerile tale sau ale mele.
unu bula pe 22 Mai 2014, 23:56
#9
rusine
d-lor sefi de sectie se pare ca ati fost primi la bancomat va ridicati salariile dupa urma celor care au protestat.

Sa intelegeti un lucru sunteti nimeni fara muncitori sau prostime.
franchestain pe 22 Mai 2014, 23:12
#8
petru fratele Ion Cojan
Daca cumva nai bagat de seama esti singuru care înjura si jicneste,frate.Poti sa ne convingi de parerea ta si fara sa ne balacaresti ca la usa cortului Ionica ca dacami dau io drumu la spurcaciuni no sa am spatiu pe saitu asta,frate.Asa ca convingene mai educat asa cum îti sta bine talica Cojane.Dumnezeu sati dea mintea de pe urma ca cîta nevoie mai ai!Amin!
Ion Cojan. pe 22 Mai 2014, 18:21
#7
Pentru idiotii care m-au jignit.
Am folosit un limbaj civilizat, in cadrul legii, iar voi, ANALFABETI SI BETIVANI ORDINARI MA INSULTATI!. AM RIDICAT NISTE PROBLEME FUNDAMENTALE PENTRU VOI, IAR VOI, IN LOC SA VA SPUNETI PUNCTUL DE VEDERE( PE CARE, PROBABIL, NU-L AVETI!!) INSULTATI CA NISTE PORCI ORDINARI. INCA ODATA, SPUN PENTRU TOTI DOBITOCII: DEGEABA AVETI DREPTATE, DACA NU STITI S-O OBTINETI IN CADRUL LEGAL! . NU SUNT LACHEUL NIMANUI, NU SUNT SALARIATUL COMBINATULUI, DAR AM VENIT LA CIRCUL VOSTRU DIN SIMPLA CURIOZITATE. VAI DE CAPUL VOSTRU!!
franchestain pe 22 Mai 2014, 14:20
#6
petru fratele Ion Cojan
Daca consideri saitu asta Turnu Rusini la ce mai pierzi vremea pe el frate?Lasa oameni aia sasi rezolve necazurile nui mai necaji si tu.O zi buna.Amin!
fara nume pe 22 Mai 2014, 12:35
#5
pt muncitori
Cei care v au sfatuit sa procedati asa s au inselat amarnic. Pt ca protestul vostru sa aibe succes, sa va primiti drepturile si sa nu se lase cu bube, trebuia sa continuati pana conducerea demisiona. Niciolaie nu avea incotro decat sa ii inlocuiasca. Nu putea tine combinatul in functiune fara voi. Ati ales ce, era mai rau si acum o sa fie vai de voi. Deja capii revoltei sunt vizati si urmeaza represalii. Sper sa ma insel.
un salariat neplatit pe 22 Mai 2014, 11:31
#4
catre cojan
Cojane, nu te-am vazut decat furisindu-te prin spate sa nu te vada sefii si sa-i superi. Dar nu, tu faceai deja tabele cu cei prezenti ca sa iesi la atacu....Tu ti-ai luat salariul, iti ajung banii pentru intretinere si copii, sau esti unul cu salariu nesimtit sau un lingau dar precis un fost propagandist de partid. CRETIN esti tu iar betia o ai in creierul tau de nesimtit. Vrei sa te votam la vreun partid prapaditule, sau te limitezi doar la privilegiile pe care le ai ca lider de sindicat.De aceea iti multumim sindicat fara sindicalisti dar cu multi lideri, care tocmai negociaza lista cu nii concediati pentru ca lor sa le fie bine.Aveti grija insa, pe toti va vede cineva si cand veti intampina vreo dificultate sa va ganditi la articolul asta ! La multi ani dragi Directori !
un salariat pe 22 Mai 2014, 10:24
#3
ne meritam soarta
bime ne face sa ne -o treaga in sculare si culcare ca uni asa zis colegii de greva au dat bir cu fugiti la ora 5.30luni erau la combinat uree2 mai vreti salarii sau bonuri so luati pe ceea mai lunga a lui nicolaie, stiu ca fiecare isi alege ce face .alti au platit pentru voi jigodilor cu concedierea 5 persoane cu data 23mai din pricina mortatiuni de pelea razbunare prostului moartea il cauta pe acasa,un nemernic de vinzator de mere cu clop in cap dute ba acasa vampire



cic pe 22 Mai 2014, 10:08
#2
pt cojoc
ori esti un lingau ori esti un CRETIN mai mare decit noi toti care am fost acolo
Ion Cojan. pe 22 Mai 2014, 07:14
#1
Intrebare.
STIMATI SALARIATI AI COMBINATULUI, DACA V-AR PASA CAT DE CAT DE SOARTA COMBINATULUI SI A VOASTRA DE CE NU PUTETI SA AJUNGETI LA UN NUMITOR COMUN SI SA AVETI UN PARLAMENTAR IN PARLAMENTUL ROMANIEI??.ASA CUM PROCEDATI ACUM,LASANDU-VA MANIPULATRI DE DIVERSIONISTII DE LA TURNU RUSINII, VETI PIERDE!!. DREPTATEA SI DREPTURILE LE PUTETI OBTINE NUMAI IN CADRUL LEGII, NU PRIN MINERIADE. STITI CE-A PATIT MIRON COSMA!! . MAREA VOASTRA PROSTIE ESTE CA, DESI AVETI DREPTATE, PROCEDATI IN MOD ILEGAL, DUPA PROCEDEELE PARTIDULUI COMUNIST CAND ERA IN ILEGALITATE.

O OBSERVATIE: CUM DE ATI PUTUT FI ATAT DE CRETINI INCAT SA TOLERATI CA UNII BETIVI ORDINARI SA FIE LANGA VOI??( EU AM FOST ACOLO SI-I CUNOSC PE TRI DINTRE EI. AU FOST MAI MULTI DAR NU ERA TREABA MEA SA MA INTERESEZ CUM II CHEAMA. PE CEI TREI NU-I VOI PARI)
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.