Strategiile electorale ale lui Dragnea: ulei contra inundatiilor şi recompense pentru decedaţii care merg la vot.

22 Mai 2014, 00:05 | 1768 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Barca cu ajutoare pentru inundatii. foto:kmkz.ro

 Liviu Dragnea a dezvăluit strategia autorităților locale pentru ziua alegerilor: „Morților care sunt plecați la votare duminică li se va lăsa mălaiul și uleiul la intrarea în mormânt. Desigur, vorbim de morții pesediști. Morții de dreapta, sau mai știu eu care peneliști, nu vor primi nimic.”
   

Ultimele pregătiri pentru ca scrutinul de duminică sunt în toi. Liviu Dragnea a declarat: „Pentru morții aflați în spitale, pe aparate, în moarte clinică, se va merge cu urna mobilă. Cu această ocazie echipele de campanie vor duce personalului medical șpăgi constând în găleți electorale, ulei, făină și zahăr. Așa să ne ajute Dumnezeu!”
   

  Lupta de clasă pregătitoare se ascute. PSD folosește din plin faptul că are drepturile de autor pentru marca USL. Liviu Dragnea a explicat: „USL trăiește! Vom arăta asta cu morții veniți la vot.” Nu putem spune decât: „Așa să vă ajute Dumnezeu!” Sau „Dumnezeu să-i ierte!” Sau „Hai noroc, ai și mata’ o țuică?”

Sătenii din mai multe localități din Teleorman țin să trimită felicitări Guvernului: „Îi mulțumim din inimă domnului Liviu Dragnea pentru ajutoarele care ni le-a trimis. A venit un grup de doamne și domni la noi zilele trecute cu materiale împotriva inundațiilor. Am primit fiecare gospodărie câte un sac de zahăr și câțiva litri de ulei și ne-a zis să fim atenți duminică. Acuma, eu n-am stat să ascult cum o fi vremea în iuchend, dar după cum au zis se anunță vreme mare. Dacă ne inundă, pun sacul de zahăr la poartă și dau cu ulei prin casă să nu se amestece cu apa. Ferească Dumnezeu de mai rău, taică!”

sursa: kamikaze.ro

 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Ilie de la scularie pe 22 Mai 2014, 10:56
#4
@Foxy
Prosti, prosti, da' multi ai dracului. Si sunt setati asa, pe pomana electorala.
un cetetean pe 22 Mai 2014, 10:11
#3
buzunarul
PE DREAGNEA IL INTERESEAZA decit banul public sal bage in buzunar dupa el potopul javra stalinista cool grin
foxy pe 22 Mai 2014, 10:10
#2
Prostia omeneasca
Daca uleiul,zaharul,malaiul,berea si micii dati acum, ar ajunge patru ani, ar fi bine.Dar, cand acestea se termina in cateva zile,ramane decat,,prostia omeneasca".
Ilie de la scularie pe 22 Mai 2014, 07:42
#1
Mortii de dreapta
Pai bine mai fratilor, si mortii de dreapta cui raman cu onoarea,,nereperata" vorba unui clasic roman mereu actual? Si aici ma refer la niste unii foarte decedati dar care au semnat petitia lu' Udrea. Aia cu birul la combustibil pus de Tonta plagiatorul. Sau alora Nutzy spaima .... o sa le dea pantofi cu toc si ciocolata, asa cum a mai imaprtit ea in stinga si-n dreapta pe la inundatii? Vezi mai turnulecustiri de ce domneste Dragnea pe aici? Stiu ce sa faca si cui sa se adreseze, si mai ales cu ce. Ca da omului cite o bere, cite un mic, basca petul de ulei si punga cu zahar. Buni si pantofii cu toc, buna si ciocolata, da' parca mai buna e punga de malai sau zahar si petul de bere. Tata Leana numai de pantofi cu toc n-avea nevoie la coada vacii. Hai, ciocolata mai merge, dar cind o veni psd-istul cu sacosa, tata Leana tot pe ala care-i da de pomana o sa-l voteze. Mai ales daca da gata berea care i se ofera mita electorala. Si mai ales dac-o bea pe toata inainte de a se duce la vot.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.