L.Dragnea a vizitat comuna Islaz: plimbare cu elicopterul pe bani publici.

21 Mai 2014, 00:20 | 2721 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Oltul creeaza probleme la Islaz si in imprejurimi.

Liviu Dragnea şi-a intrat în rol de premier, că tot e Ponta în campanie electorală cu nevasta, şi a vizitat zone de pe malul Dunării şi al Oltului care sunt în pericol de inundaţie din cauza viiturii care se anunţă in zilele urmatoare. L.Dragnea a venit marţi la Islaz în rol de salvator şi a constatat că nu s-au alocat bani pentru construirea unui dig în comună. Evident, alţii sunt de vină, nu guvernul Ponta care conduce de 2 ani România.

L.Dragnea nu a folosit pentru vizită autoturismul, era cam incomod, şezutul de vicepremier e mai sensibil, ci a călătorit cu un elicopter. Bani publici aruncaţi pe apa ...Dunării, însă nu pentru construirea unui dig absolut necesar, ci pentru plimbarea înaltului oaspete. Vizita lui Dragnea nu a avut absolut nicio urmare, nu s-a făcut nimic în plus, pur şi simplu a fost o vizită inutilă. Unde mai pui că lucrarea de construcţie  a digului, realizată de forţe ale ISU, ajutate de localnici, s-a mai şi oprit, pentru ca oaspetele, când a sosit în  Islaz, să vadă că se lucrează de mama focului. Mai bine era ca zecile de mii de lei, folosite pentru călătoria cu elicopterul, sa fi fost alocate pentru a supraînălţa digul de la Islaz.

După călătoria cu barca trasă de pompieri, iată că Dragnea trece la nivelul superior: plimbare cu elicopterul. Pe banii noştrii, desigur, doar nu pe ai Bombonicăi!

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
nebunusatului pe 21 Mai 2014, 23:05
#8
DRAGNEA
A venit doar sa se intereseze de ceea ce are prin Calnovat nici-decum ca l-ar durea de viitura sau de ce vom face noi prostii de alegatori platitori de impozite .
Un cetatean pe 21 Mai 2014, 17:36
#7
Pentru needucatul de mai jos
In primul rand eu nu te-am facut javra, si nu te-am jignit, in nici un fel . Si ghici ce ? Nici nu o sa o fac ! E Sarbatoare azi ! In al doilea rand, hotelul ala este un hotel ieftin, comunist, intr-un oras modest, nu prezinta nici o valoareee . Cine are putina minte, isi poate da seama. Are mobila veche de 20 de ani... Sa fim seriosi. De "viloiul" din Alexandria, nu am cum sa imi dau cu parerea pt ca nu l am vazut dar SIGUR SIGUR nu se compara cu al lui videanu ! Tie nu ti-e mila de mama ta cand te uiti la Udrea ? :( cand vezi ca da pe o rochie 17000 de dolari ? :( e sfidator... Rochia neagra cu stelute... S a dezbatut subiectul la tv ... O zi buna si o inima c*rata sa aveti !
6 pe 21 Mai 2014, 16:55
#6
pentru 5
Dar de hotelul Bombonicai,ce parere ai? Sau de viloiul de neam prost al lui Dragnea,de la Alexandria? Dar de nevasta lui Ponta,pusa din nou pe listele de la europarlamentare,unde are un salariu de 26.000 de euro, ce parere ai,tu mai javra PSD-ista? Se vede de la o posta ca esti rosu si in strafundul ochilor.
Un cetatean pe 21 Mai 2014, 15:50
#5
Daaa, aqua land... Si marmota invelea ciocolata in staniol...
Aqua land, tu traiesti in wonder land cred smile)))) " mizeriile de politicieni din psd " crezi ca vine pdl si salveaza teleormanul nu ? Ca in partidul ala sunt oameni minunati, cinstiti si pusi pe facut bine smile) cu baghete magice smile)))) vai de capul tau ... Intreaba amaratele alea de femei din turnu, care isi cumpara o pereche de pantofi la doi ani..ce parere au de pantofii Elenei Udrea de mii de euro ? De gentutele ei de mii de euro ? ... Astept publicarea comentariului !!!!
AQUA LAND pe 21 Mai 2014, 12:03
#4
Si spui sa-i lasam sa lucreze?
Pai Dragnea fura si minte si cand doarme.Cat credeti ca suntem de prosti ca sa mai credem in mizeriile astea de politicieni din PSD?Mai sunt cateva zile pana la alegeri,dupa care se va asterne linistea propice pentru activitatea preferata a celor de teapa lui Dragnea,furtul si jaful din bani publici.Vreti sa facem un pariu ca nu vor face nimic,dar absolut nimic?Singura lor agitatie pe care o remarcam este cum sa arunce tot felul de diversiuni pentru a scapa de puscarie.Atata timp cat Dragnea ne reprezinta in mocirla politica de la varful guvernului sa nu va faceti iluzii ca ultimul loc al Teleormanului in Romania va putea fi luat de vreun alt judet.
souladdition pe 21 Mai 2014, 11:40
#3
localnicului
Fie esti un mare naiv, fie faci parte din clica lui dragnea! Doar o intrebare as avea: in atata amar de vreme ce a facut acest nesatul de averi pentru oamenii din Teleorman? Vei spune probabil ca a asfaltat (nu mai vorbesc de calitate si cantitate) si..., in rest? Timpul prea trece, voi va alegeti doar cu promisiuni din 4 in 4 ani, iar ei nu fac nimic altceva decat sa se imbuibe..., proportional cu timpul de care ziceam anterior. Bine ca a crede nu si costa..., dar niciodata nu se stie, poate le vine o idee sa puna si o taxa pe crezut!
un localnic pe 21 Mai 2014, 08:01
#2
Se vor indrepta lucrurile!
In loc sa treceti la treaba va place sa criticati!

Zona noastra are marea sansa ca vicepremierul este din zona si lucrurile care au stat pe loc on perioada 2004-2012 se vor indrepta.

Nepasarea timp de aproape 10 ani nu se indreapta imediat.

Sa avem rabdare si sa-i lasam sa lucreze pe actuali guvernanti si lucrurile se vor indrepta!



dexu pe 21 Mai 2014, 06:53
#1
ma da ce va mai place sa mancatikkt
daca nu venea de ce nu vine,daca a venit de ce a venit cine dreaq va mai intelege.voi astia de la pdl ati fi singura sansa pentru orasul asta si voi dati cu bata in balta.vin alegerile baaaa...sau este mai interesant sa stati pe margine si sa injurati psd-ul?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.