În comuna Crângu vor avea loc duminică alegeri pentru funcţia de primar: crangenii au de ales între un tânăr de 33 de ani şi un pensionar. Ştefăniţă Ciobanu are atuul tinereţii.

19 Mai 2014, 00:19 | 2436 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Primaria Crangu va avea o noua conducere dupa 25 mai.

Duminică, 25 mai, în comuna Crângu vor avea loc, pe lângă alegerile europarlamentare, şi alegeri pentru funcţia de primar. După cum se cunoaşte, fostul primar, Minel Siteavu, a fost găsit incompatibil de ANI şi a fost demis de Prefectura Teleorman. Campania electorală din comună s-a desfăşurat în conditii normale, existând şi unele excese, însă nu de natură penală. Deşi sunt alegeri la jumătatea mandatului, şi-au depus candidaturi 7 partide politice. Unii ar putea să spună că-i cam mult, având în vedere dimensiunile şi populaţia comunei. Deşi se luptă pentru un mandat de 2 ani, patimile electorale au pus stăpânire pe comună. Paleta candidaţilor este destul de diversă. Ca la orice alegeri, există şi favoriţi. Chiar dacă, teoretic, toţi cei şapte candidaţi au şanse egale, totuşi, se detaşează 2 competitori cu şanse mai mari.

  Mai întâi, trebuie să-i prezentăm pe cei 7 candidaţi: Silviu Ştefăniţă Ciobanu (PDL), Iulică Jderu (PMP), Ion Vaju (PSD), Mitică Dumitru (PNL), Valentin Mihăiţă Sarău (PC) şi Andrei Enache (UNPR). Cei doi candidaţi cu şanse mari pentru ocuparea fotoliului de primar al comunei Crangu sunt Ştefăniţă Ciobanu şi Ion Vaju. Primul, un tânăr de 33 de ani, jurist, este candidatul prezentului, în timp ce Ion Vaju, 72 de ani, este candidatul trecutului. I.Vaju este pensionar şi are o pensie de vreo 20 de milioane de lei  vechi. Dumnealui nu este mulţumit cu atât, vrea mai mult. I.Vaju are şanse deoarece candidează din partea partidului-stat, altfel nici nu intra în discuţie. S.Ciobanu este un tânăr care şi-a propus să schimbe mentalitatea şi încremenirea în proiect din  această comună. 

 “Nu am de gând să umblu cu atacuri, în comunele  mici, aşa cum este Crângu, contează omul, dar şi partidul pentru care candidează. " a spus S.Ciobanu şi a mai adăugat : "Un bun primar trebuie să fie un bun gospodar, să ştie să gestioneze banul public, trebuie să aibă studii superioare, pentru că acestea sunt condiţiile pentru a putea accesa fonduri europene şi pentru a încheia parteneriate public-privat. Dacă voi fi ales primar, voi coopera cu locuitorii comunităţii, pentru a găsi soluţii la problemele lor; cu Consiliul Local, pentru a administra mai bine comuna; cu specialişti, pentru a găsi cele mai bune soluţii; cu agenţii economici, pentru a dezvolta comuna." Gânduri frumoase ale unui tânăr care chiar vrea să facă ceva în comună. Tinereţea e un avantaj în a realiza ceea ce şi-a propus. Vom vedea dacă pe 25 mai va învinge tinereţea sau crangenii doresc ca edilul să fie un pensionar.

 

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Cetatean pe 22 Mai 2014, 19:12
#8
E....l Stefanita
Vad ca se bate toba ca are \"studii superioare\". Ce studii superioare are Soe, ma? De bun ce e sta la Cringu si traieste din hotii - daca era bun punea el bazele unei afaceri cinstite, dar nu e in stare!
\nDaca e sa ne luam dupa studii si cinste, atunci Inginerul Dumitru e mai invatat (studiat) si mai cinstit decat toti ceilalti candidati. Dar la Crangu lumea voteaza pentru un mic si o bere - ca doar d-aia \"s-au nimerit\" zilele de nastere ale lui Minel si Soe acum in preajma alegerilor, ca sa puna de un gratar la care se invite votantii. Daca erau asa de petrecareti de ce nu fac petreceri d-astea si atunci cand nu e campanie electorala?
\n
Cetatean pe 22 Mai 2014, 19:12
#7
Escrocul Stefanita
@ Ilie: Nu a primit NUP la niciun dosar. Daca veti cauta "Ciobanu Stefanita" pe Portalul Justitiei (Teleorman/Buc*resti) nu veti gasi niciun dosar legat de acele mutatii finalizat cu NUP - de fapt nu se gaseste niciun detaliu referitor la acele dosare, semn ca inca se judeca si nu a fost dat niciun verdict.

@ Cringu: NU sunt lingaul nimanui, spun numai adevarul! Si adevarul e ca Stefanita e un mare escroc comparativ cu Vaja... De ce taci in legatura cu motoarele pompelor de irigat? Minel a publicat o lista in care erau prezentate cateva dintre multele fapte penale ale acestui HOT la alegerile trecute. De ce nu zici nimic despre asta?

Ilie de la scularie pe 22 Mai 2014, 10:58
#6
@Cringu
NUP? La toate?
Cringu pe 21 Mai 2014, 21:17
#5
Unui cetatean
Cetatene esti lingaul lui Dragnea! Stefanita a fost arestat degeaba . A primit NUP. Facatura PSD-ista nu a tinut. 30 de dosare aveti voi hotilor si mincinosilor! Luati-l pe tataia Vaja si duceti-l la azil! Vicorie Stefanita pentru Cringu! Suntem alaturi de tine!
Cetatean pe 20 Mai 2014, 19:10
#4
Cum da lectii de "gospodarire" acest PENAL!
"TurnuCuStiri" zice ca e impartial, dar prezinta un singur candidat - cel al PDL-ului.

Problema e ca ei uita sa spuna cum Ciobanu Stefanita, gospodar cu studii superioare - si alea facute pe branci, a furat motoarele pompelor de la statiile de irigat (asta doar ca sa amintesc una dintre numeroasele sale actiuni penale).

Apoi poate "TurnuCuStiri" ne mai spune si cum "Soe" are 13 dosare penale pe rol pentru ca la alegerile trecute a facut mutatii pentru 200 de persoane din afara judetului ca sa castige cateva voturi.

De gospodar ce e nu a avut niciodata un loc de munca stabil sau o afacere c*rata, traieste numai din escrocherii si alte fapte penale.

Daca-l votati pe Stefanita o sa vanda pana si pielea de pe voi!
gigi pe 20 Mai 2014, 18:43
#3
iulica
lupta vau cu toti, cum sa iasa un batran de 72 de ani
ion pe 20 Mai 2014, 00:26
#2
e
ba terminarati cu problemele din turnu si va intereseaza crangu? vedeti-va de caltii vostri aicea ca daia va da bani cracea / tongue laugh
Ilie de la scularie pe 19 Mai 2014, 09:28
#1
Propagandă electorală
Turnulecuștiri vezi că faci exact ceea ce criticai pe candidata PSD la europarlamentare. Pe aia o acuzai de campanie electorală ilegală. Voi ce faceți acum?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.