Protestele continuă la Donau Chem. Angajaţii îşi "cerşesc" drepturile. Astăzi, miercuri, un nou protest!

14 Mai 2014, 00:09 | 2122 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Donau Chem Tr. Magurele

Marţi, 13 mai, după terminarea programului, o parte dintre angajaţii Turnu-Măgurele">Donau Chem Turnu-Măgurele au ieşit la Pavilion pentru a-şi cere drepturile. Conducerea a mai aruncat câteva firimituri de la masa celui mai bogat român, însă nu au cum să ajungă muncitorilor flămânzi. Foamea şi problemele sunt atât de mari şi de multe, încât doar plata integrală a salariilor restante este soluţia. Bonurile de masă nu au mai fost date de o jumătate de an, ceea ce reprezintă o suma foarte mare. Practic, fără bonuri, salariile au scăzut cu aproximativ 20%, un procent mai mult decât semnificativ. Directorul Ioan Ban este total depăşit şi nu ştie ce să mai spună( a se citi ce sa mai minta) muncitorilor care sunt tot mai nemulţumiţi.

Niculae, Nicoleta, Cadar sunt personaje principale în povestirile lui Ioan Ban. Angajaţii au spus că şi astăzi vor protesta în faţa Pavilionului pentru că problemele îi împing să procedeze aşa, nu o fac din ambiţie sau că sunt manipulaţi de cine ştie cine. Pur şi simplu au ajuns la capătul răbdării şi vor chiar şomaj, decât să se chinuiască venind la combinat. Dacă şomajul este văzut ca o soluţie, se poate concluziona că angajaţii combinatului trec prin momente extraordinar de grele. Nimeni nu vrea să se închidă combinatul şi să plece acasă, dar ,din păcate, nu  mai rezistă în asemenea condiţii.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
ionut pe 16 Mai 2014, 09:55
#5
salariat la amurco bacau
va salut dragi colegi de suferinta si la bacau este la fel de luni 12 mai tot iesim in strada, numai promisiuni eu unul m-am saturat sa tot ascult minciunile lor.
Adevarul pe 14 Mai 2014, 19:45
#4
Doare
Combinatu e in faliment ala e adevaru. p nicolae nu l-a interesat dect profitului din uree. cat a fost fier vechi s-au platit salariile da d knd s-a terminat s-a imputit si treaba cu salariile. si d kand a venit psd-u la putere pentru ca trebuie sa le plateasca campaniile electorale. deci dragi teleormaneni boi care votati psd-u sper ca sunteti fericiti k o sa mancati coaja d copac.
Un fost angajat în 2009 pe 14 Mai 2014, 12:55
#3
SOLUŢIE
NU MAI ÎNTRAŢI ÎN SCHIMB PÂNĂ NU PRIMIŢI BONURILE ŞI SALARIILE INTEGRAL! PENSIONARII NU VOR FACE ASTA! EI AU PENSII ŞI NU LE PASĂ CÂND SE VOR DA SALARIILE ŞI BONURILE! DE ACEEA ÎI ŢINE NICOLAE ÎN SERVICIU!

Un fost inginer pe 14 Mai 2014, 10:12
#2
Singura solutie viabila.
Nu cereti somaj ar fi o mare prostie.Singura solutie este sa nu intrati in schimb.A doua zi salariile vor fi platite automat...nu va temeti bafta.

Dumnezeu sa va ajute.
Un fost salariat. pe 14 Mai 2014, 06:51
#1
Solutii exista.
Nu-mi propun sa enumar cateva dintre ele intrucat cu alte ocazii cand mi-am expus parerile AM FOST JIGNIT DE CATIVA IDIOTI, ABONATI PERMANENTI AI ACESTUI SITE, UN ADEVARAT PUTREGAI AL ZIARISTICII ROMANESTI. UN SINGUR LUCRU VA SFATUIESC, DRAGI SALARIATI AI COMBINATULUI: EXCLUDETI VARIANTA SOMAJULUI-ATI TERMIN-O DEFINITIV CU ORICE SPERANTA!.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.