La Tr. Măgurele, pesediştii au mai multe bannere decât locuri de afişaj. Pe scările de la fosta Poştă au montat un banner cu Mihai Viteazul! Mare ţi-e grădina, Doamne!

14 Mai 2014, 00:04 | 1930 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Dragnea l-a pesederizat si pe Mihai Viteazul.

Campania pentru europarlamentare este dominată, in Turnu-Măgurele, de PSD, partid care dispune de sume fabuloase, sume pe care îşi permite să le arunce fără să-i pese. Sponsorii sunt siguri ca în cazul victoriei îşi scot banii de câteva ori. După cum puteţi vedea în fotografie, pesediştii au mai multe bannere decât locuri unde pot fi expuse. Pe scările de la fosta Poştă era nevoie urgentă de imaginea pesedeului, pentru ca trecătorii să vadă că săracii pesedişti  sunt prezenţi în  campanie.

Dacă nu erau în acel loc, puteam spune că nu sunt ei stăpânii judeţului. Ce să mai zicem despre faptul că l-au pesederizat şi pe Mihai Viteazul! Toată istoria României votează cu Dragnea şi ţaţa Viorica, îi aşteptăm pe bannere şi pe Decebal sau pe Menumorut.  Unde întorci capul nu vezi altceva decât PSD, celelalte partide  nu au nici jumătate din cât are Dragnea, Ponta şi ţaţa Viorica. Ne aşteptăm ca  în cimitire să pună un banner sau mai multe, pentru că şi pe acolo se circulă. Unde mai pui şi  faptul că în Teleorman votează şi morţii.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
M.D.I. pe 14 Mai 2014, 15:19
#2
Mihai Viteazu=Cuclea
De unde au bani de banere?De la prosti ca noi.De ce ii voteaza lumea?De,,destepti,,ce sint.De ce nu protesteaza niciun turnean,teleormanean impotriva celor de la PSD?Pentru ca le merge foarte bine si sint multumiti de traiul pe care il duc.Simplu,nu!Hai la vot ca apar sacosele cu faina,zahar si ulei!Prostii isi merita soartaaaa!!!
Ilie de la scularie pe 14 Mai 2014, 08:29
#1
Fata in fata
Monumentul ala de ipocrizie al PSD sta fata in fata cu un munument adevarat, care din pacate este mutilat si batjocorit de indiferenta si grobianismul edililor PSD. O antiteza de luat aminte. Stati si vedeti cum unii isi aroga istoria in mod pompos, si ce au facut in realitate cu istoria. Alooo, opozitia, voi ce faceti? Dormiti pe voi? Cum acceptati o asemenea bataie de joc la adresa trecutului nostru, asa cum este el, si cit ne-a mai ramas intreg?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.