Exclusiv: imagini din vila de la Alexandria a lui L.Dragnea. Şampanie de peste 1.000 de dolari şi şemineu uriaş din marmură.( Galerie foto)

13 Mai 2014, 00:12 | 4394 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Sampania Armand de Brignac in valoare de peste 1.000 de dolari.

Prezentăm, în exclusivitate, imagini din conacul de la Alexandria al vicepremierului Liviu Dragnea. Sunt  câteva imagini, însă sunt semnificative. Astfel, într-una din ele, vedeţi o sticlă de şampanie pe o masă de biliard. L.Dragnea îşi permite să joace biliard, că doar are loc în ditamai viloiul. Fotografia e realizată în 24 decembrie 2013, chiar în seara de Crăciun. Familia Dragnea, ca orice familie creştină, aştepta naşterea Domnului, ca să deschidă şampania( am zis noi că L.Dragnea nu are niciun Dumnezeu, şampania de Crăciun ne confirmă!).

  Dacă vă uitaţi cu atenţie, marca de şampanie este Armand de Brignac, marca exclusivistă, al cărei preţ porneşte de la câteva sute de dolari si ajunge  până la peste 1800 de dolari sticla. Îşi permite apărătorul sărmanilor, că doar odată e Crăciunul. În alte imagini observaţi şemineul de marmură. Coloanele de marmură sunt uriaşe, semn că nu s-a făcut economie. Gresia de pe podea este de calitate extra, nu vă gândiţi că a cumpărat-o la reduceri în Cora. Focul arde în şemineu, familia Dragnea, strans unită în jurul vicepremierului, contemplă flăcările jucăuşe şi se gândeşte la bunăstarea teleormănenilor ( e, hai că am glumit!). Doar  în aceste câteva imagini am observat  atâta  lux orbitor! Conacul vicepremierului are o mulţime de camere, te poţi pierde uşor, ai nevoie de un "fir al Ariadnei" pentru a ieşi de acolo. Click aici pentru galerie foto.

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
MARAN pe 17 Mai 2014, 00:32
#6
VANGHELIE
alea sunt imaginile marfa are casa frumoasa si focul arde bine in semineu ......dar de unde stiu eu ca este a LUI DRAGNEA?
Eu pe 14 Mai 2014, 14:18
#5
Eu
Multumesc smile mai este de aprobat si primul comentariu wink cel in care va spuneam ca stiu si ale cui sunt pozele si unde sunt facute . In Alexandria, dar la alta celebritate locala acas wink nu la baron . oricum, sampania aia nu e asa scumpa precum spuneti smile) o gasiti jos la mall baneasa buc*resti cu 7 milioane smile) pret de mall de buc*resti wink o zi buna !
Eu pe 14 Mai 2014, 12:51
#4
De ce nu publicati comentariile ?
De ce induceti oamenii in eroare si furati poze de care habar nu aveti unde sunt facute si apoi spuneti ca sunt de la dragnea ? E penibil ! Sper sa se sature cineva odata de voi si sa va dea in judecata . Asta nu e informare a publicului, ci dezinformare ! P.s. Am facut print screen la toate comentariile pe care le -am pus si nu le-ati publicat . Ca sa vada lumea cum lucrati voi .
RICO pe 13 Mai 2014, 18:06
#3
INFO
DESPRE TIGANII DIN TURNU MAGURELE NU VORBESTE NIMENI.IN PROCENT DE 90-95% AU CONSTRUIT CASE FARA NUCIUN FEL DE ACTE.SRVICIUL URBANISM IN FRUNTE CU DOAMNA ROVENTA NU-I VEDE PE ACESTI TIGANI SAU PRIN TARG DE SPUNE CA SI PRIMARUL STIE DAR ARE NEVOIE DE VOTURI SI SE FACE CA NU VEDE.DOMNULE VADUVA AM INTELES CA NUMAI LA SESIZARE INTEBI TIGANII DACA AU ACTE DE CONSTRUIRE RESPECTIV DEMOLARE,SAU TE-A UNS CU CEVA!DOMNULE PRIMAR NU VA MAI BATETI JOC DE ROMANII CARE PLATESC TAXE SI IMPOZITE SI TIGANII NU PLATESC NIMIC.
Un vecin pe 13 Mai 2014, 10:55
#2
Saracul Dragnea
Voi cei de la Turnu cu stiri sunteti niste oameni rai,fara suflet.Tot ce vedeti in acele fotografii sunt rodul muncii de la solarul de la Giuvarasti al lui Petrache,tata socru.Cat timp Dragnea face politica saracilor pe la Buc*resti,Bombonica impreuna cu tot neamul ei muncesc de dimineata si pana seara la tara la solar.Daca vreti sa stiti ca fotografiile sunt facute tot ca cele din campania electorala,prin Belarus si pe la Minsk.Iar sticla de sampanie era goala si a ramas de la revelionul lui Vanghelie.Pai,la atatia prosti cat sunt prin Teleorman,Dragnea e chiar sarac lipit.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.