Cronica infractiunilor: furt la Plopii Slăviteşti şi conducerea unui moped în stare de ebrietate.

13 Mai 2014, 00:04 | 2775 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Politia rurala isi face datoria.

 Polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală nr. 8 Lunca l-au surprins în flagrant pe C. Leornard de 32 de ani din comuna Plopii Slăvitești care intrase prin escaladarea gardului în curtea locuinței lui B. Anica din localitate cu intenția de a fura diverse bunuri.În cauză s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de tentativă de furt, iar la definitivarea cercetărilor se va propune solutie legală prin Parchet.

       Polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Crângu l-au depistat în flagrant pe N. Florin de 27 de ani care conducea un moped, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice și având exercitarea dreptului de a conduce suspendată. Persoana în cauză a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Turnu-Măgurele unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului și având exercitarea dreptului de a conduce suspendată, faptă prev. și ped. de art. 336 alin. 1 din C.P. si art. 335 alin. 2 din C.P.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.