"Fă, Viorico, ai chef de campanie?" Provocarea cea mai mare pentru specialiştii din Primăria Tr. Măgurele.

12 Mai 2014, 00:03 | 1983 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
"Fă, Viorico, ai chef de campanie?"

În ultimul timp asistăm la evenimente paranormale pe strada Vlad Ţepeş ( strada cu nume predestinat, probabil!). O groapă de pe aceasta strada este noua provocare pentru specialiştii din Primăria turneană. După ce strada a fost reabilitată în valuri şi valusce, iată că, în mai multe locuri, se surpă asfaltul de zici că este blestemat şi altceva nimic. În fotografie se poate observa că la intersecţia unde s-a arborat un banner cu "dottore Ponta şi cu fă, Viorica Dancila",  se lucreaza chiar in centrul intersectiei. V. Ponta pare să o întrebe pe ţaţa Viorica: "fă, Viorico, ai chef de campanie?". A fost pus neinspirat banner-ul, chiar deasupra unei gropi năstruşnice, care nu dă linişte incompetenţilor din Primărie.

A fost reabilitată strada, iar la putin timp s-a surpat în acel loc. La câteva zile, iarăşi s-a surpat, de parcă suntem într-un film cu proşti sau Meşterul Manole este mai actual ca niciodată. Ce se face ziua, se dărâma noaptea. Nu este prima dată când se întâmplă aşa ceva în oraşul nostru, toate lucrările sunt făcute numai de "meşteri". Îi atragem atenţia primarului că acel loc cere o jertfă feminină, dacă doreste să nu se mai surpe. Decât să zidească pe cineva drag, mai bine l-ar concedia pe şeful care răspunde de lucrare şi se rezolvă problema. Dacă nu procedează aşa, atunci singura soluţie este cea din Meşterul Manole. E prea de tot, dacă în secolul XXI nu reuşim să venim de hac unei astfel de probleme.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
sec pe 12 Mai 2014, 23:20
#3
ocolu silvic
Ce sa ocoleasca ca n-au ce
SORIN. pe 12 Mai 2014, 06:45
#2
Nu v-ati prins.
Acel banner este montat deasupra gropii unde vor fi inmormantati toti DIVERSIONISTII de la turnul rusinii.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.