Alexandra Dragnea, fiica vicepremierului L.Dragnea, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste. Cu cine este combinată fiica lui L.Dragnea?

12 Mai 2014, 00:12 | 6722 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Alexandra Dragnea si Alex Mataev.

Alexandra Maria Dragnea, fiica vcepremierului L.Dragnea, si-a gasit dragostea in persoana unui concurent la emisiunea X-Factor. Alexandra a mers la emisiune ca specatatoare si s-a indragostit lulea de Alex Mataev. In timpul concursului, Alex Mataev a frant multe inimi si nu putine au fost domnisoarele care si-au propus sa-l cucereasca, dar fara succes. Cu o singura exceptie! Norocoasa care a reusit sa-i puna inima pe jar simpaticului concurent de peste Prut este nimeni alta decat fiica vicepremierului Liviu Dragnea, Alexandra Maria. Discreti din fire, cei doi au preferat sa-si tina iubirea departe de ochii lumii. In ultima perioada, insa, paparazzii CANCAN.ro au reusit sa-i surprinda impreuna, in ipostaze tandre, atat la o plimbare romantica prin Herastrau, cat si prin mall.

 “Ne-am cunoscut la X-Factor. Alexandra a venit ca sustinatoare, special pentru mine. A venit in culise, m-a vazut si i-a placut. A fost dragoste la prima vedere, dar nu credeam ca avem sanse sa fim impreuna… Stiam dinainte ca trebuie sa vina o fata, dar nu stiam cine e. Atunci cand am vazut-o am inteles ca imi place foarte mult de ea si nici nu banuiam ca asa se va intampla, dar imediat dupa X factor ne-am intalnit si asa s-a legat toata povestea. La inceput eu nu am stiut cine e si mi-a placut de ea, apoi normal ca am aflat ca este fata unui politician atat de cunoscut. Nu l-am cunoscut inca pe domnul Dragnea, poate mai incolo... Nu imi e teama in niciun caz de dansul, pentru ca e iubirea si atat intre noi”, ne-a declarat Alex Mataev. Alexandra s-a mutat in Bucuresti in toamna anului trecut, dupa ce a intrat la facultatea de Limbi Straine. Ea a absolvit Liceul Al. D. Ghica din Alexandria, reusind sa obtina una dintre cele mai bune medii la examenul de bacalaureat din oras: 9.78. O data cu plecarea de acasa, ne-au spus fostii colegi ai Alexandrei, ea s-a despartit si de iubitul sau din liceu, nimeni altul decat fiul unui fost PDL-ist de seama din judet, Samuel Calota. 

sursa:cancan.ro

 

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
P....a Spataru pe 12 Mai 2014, 14:25
#2
Nula na nula
afara ca obtinut noua si ceva luat pa barba lu ta cso jurnalistu lu peste nu ne spune nimic .Neama performante internationale neama spe limbi straine ca e cu radacina nobbila. Ardi-var focu de tarlari de la Sopie & G
\niuvarasti
Al.D.Ghica pe 12 Mai 2014, 11:52
#1
Progenitura baronului rosu
O s-o ia ruso-moldoveanul ala si o s-o tavaleasca o perioada dupa care ii da flit.Dupa felul in care a intrat in viata publica o sa fie o colectionara de VIP-uri.Asa se intampla cind radacinile se trag de la Giuvarasti din solar.Aceeasi dorinta ca si a tatalui sau,de prea marire,altfel cine auzea de ei?La asa tata asa fica.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.