Paradă politică la Parada Europei 2014. V.Dancila şi-a făcut campanie electorala, deşi este ilegal.

12 Mai 2014, 00:15 | 2789 vizualizări | 16 comentarii
Car Universal
Viorica Dancila si-a facut ilegal campanie la Parada Europei.

A trecut concursul numit impropriu Parada Europei, spunem acest lucru pentru că  sunt reprezentate şi ţări,  din afara continentului nostru. La atâta îl duce mintea pe L.Dragnea, nu avem ce să-i cerem! Revenim la acest spectacol pentru a prezenta lucrurile negative observate la  ediţia 2014. Astfel, mai ceva ca  în anii trecuţi, elevii şi profesorii au început repetiţiile cu aproape 3 luni înainte. Acest lucru a însemnat mai puţine ore pentru participanţii la paradă, profesori care nu şi-au făcut datoria, lipsind de multe ori ( un exemplu e doamna Jitea, de la Lic. Marin Preda, însă nu numai dânsa), etc. Se cheltuiesc sume fabuloase pentru aceste prezentări, sume care ar putea fi folosite în alt scop.

  În sfârşit, sunt  multe de spus despre Paradă, însă avem o propunere pentru organizatori: concursul să se desfăşoare o dată la 2 sau 3 ani, e mai bine şi pentru elevi şi pentru profesori. La Roşiorii de Vede au fost prezenţi, pe lângă elevi şi profesori, şi câteva personalităţi politice judeţene. Astfel, deputatul Adi Simionescu,  Adi Gâdea, preşedintele CJ Teleorman, precum şi alţi politicieni de rangul doi, au fost printre cei care au căutat să-şi facă reclamă, deşi nu au ajutat cu nimc liceele participante.

O notă discordantă a făcut Viorica Dancila, candidat la europarlamentare, care a făcut parte din juriu şi a fost în mai multe rânduri în prim-planul TeldrumTv, postul care a transmis în direct concursul. După cum se ştie, posturile tv nu au voie să prezinte candidaţii la alegeri decât în cadrul unor emisiuni cu caracter electoral sau în jurnalele de ştiri. Pentru aducere aminte, remarcăm că în 2012, la alegerile parlamentare, G.Becali nu a mai fost prezent la emisiunile de sport, pentru că era ilegal. Sperăm ca CNA să analizeze ce s-a întâmplat la Roşiori şi să ia măsurile necesare, pentru că ce a făcut V.Dancila este o crasă ilegalitate. Parada elevilor s-a încheiat, continuă "parada" politicienilor!

Citeşte şi
Comentarii (16) Adaugă comentariu
Un cetatean pe 15 Mai 2014, 13:21
#16
Parada...
Parada Europei este un prilej pentru munca in echipa, socializare, cunoastere a unor lucruri importante despre statele UE.Eu am copil la Unirea si va spun ca au facut pregatire cu cele trei profesoare dupa ora 2, venea acasa obosit dar entuziasmat. Bravo Unirea, ati fost si de data asta la inaltime! Sunt c*rios daca Cracea ar fi facut ceva de genul asta, sau ar fi luat elevii sa ii duca la el pe tarla...
Ilie de la scularie pe 15 Mai 2014, 07:40
#15
@Mistocaru' p...ii
Cu ce fraiere? Ca doar tu ai recunoscut ca n-ai,,cojones". Acum te dai de mistocar. Eu zic ca totusi menirea ta este sa puti si sa faci coaja. Lasa mistocareala ca nu-i de tine flacau. Postezi de unul singur sub diferite nik-uri crezind ca poti pacali. Ip-ul te da de gol.
Un cunoscut mistocar. pe 14 Mai 2014, 11:43
#14
Lui ilie.
Tu chiar stai tot timpul cu ochii beliti pe internet.??. Ia-ti naiba o pauza,vrei sa inebunesti??.Chiar nu te prinzi ca esti facut //posta//????.
Ilie de la scularie pe 14 Mai 2014, 08:32
#13
@Sorin
Mai, tu te-o fi uitat in oglinda si ai vazut prostul de care vorbesti. Ia vezi ce i-am zis lui Nae. Aia cu prinsul cojii. E valabil si pentru tine. Telectualule care esti tu un telectual, vorba unui clasic in viata, actualmente pus la beci.
SORIN. pe 14 Mai 2014, 07:09
#12
lui ilie p**arie.
Nu e peste ca stavridul / Nici echipa ca Rapidul / Nici prostie / Fara de ilie. BA DA PROST ESTI !!. CHIAR NU TE PRINZI CA ESTI LUAT LA MISTO DE CATRE CUNOSCUTI DE-AI TAI????. TELECTUAL CULT LA CAP.
Ilie de la scularie pe 13 Mai 2014, 11:20
#11
@Nae
Naica, tu stii poezia aia in care rahatii fac altceva in loc sa puta? Tu nu poti sa faci ce fac ceilalti rahati ca n-ai oua, ca doar tu ai recunoscut-o. Asa ca nu-ti ramine altceva de facut decit sa puti si sa prinzi coaja. Succesuri!
Ilie de la scularie pe 13 Mai 2014, 06:39
#10
@Sorin
Sorinele fătul meu, la cum gîndești tu, numai vorbitul limbii germane te face complice cu monștrii ăia. Tipic pentru un ins care nu înțelege tonul peiorativ. Ce să-i faci, pentru umor îți trebuie și glagorie, dar de unde nu e...nici Doamne-Doamne nu cere săracul că n-are de unde. La tine s-a terminat.
Acelasi Nae pe 12 Mai 2014, 20:20
#9
Pentu Ilie
iliuta fara puta esti dus rau ai vrut poate sa spui *polenizare * si t-a iesit polemizare . Cu tne Iliuta sa polemizez !? Iesti un mare cacacios ordinar hai sictir boul dracului !

SORIN. pe 12 Mai 2014, 18:02
#8
Ilie de la sculamentarie...
.... pe zi ce trece esti tot mai penibil!. Chiar te pricepi sa vorbesti limba lui Hitler, Himmler, Goering, Mengele?. CAMARAD CU TINE NU POATE FI DECAT DRACUL!.
R pe 12 Mai 2014, 17:29
#7
Vorbesti prostii
Citez: „elevii şi profesorii au început repetiţiile cu aproape 3 luni înainte. Acest lucru a însemnat mai puţine ore pentru participanţii la paradă, profesori care nu şi-au făcut datoria”.. SĂ MORI TU?

Sa mori tu ca nu veneam dimineata la 7 si plecam seara la 5 din cauza repetitiilor care se desfasurau INAFARA orelor de c*rs? De unde stii frate?? Zi si mie...

Conducerea CNU ne-a spus clar: va bagati dar NU SCAPATI DE ORE!
franchestain pe 12 Mai 2014, 15:56
#6
cred ca corect frate
ar fi sa faca carcera ca canaliile alealante si din politic si din sport.Asa sai ajute Dumnezeu!Amin!
Ilie de la scularie pe 12 Mai 2014, 15:44
#5
@Nae fara oua
Naica, Naica, cred ca tu de fapt esti chiar tata socru lu' Tonta. Ala de a ramas fara oua la Nastase pe tarlaua de vinatoare. Mein idioten Kamerad, cu tine a polemiza este pierdere inutila de timp. Esti prea neted la creier pentru asta.

Nae fara oua pe 12 Mai 2014, 14:34
#4
Pentru ilie din cacanarie
Cum le stii tu bibicule pa toate..... Ce nu stii tu e cum te-a facut mata prost da dai in gropi.Ce ai vrea sa controleze zepzecu da Ponta sau socruso bulangiu dealtfel toti sunt bulangii la propriu in frunte cu Bombonel?

Ilie de la scularie pe 12 Mai 2014, 13:41
#3
@Leonidas
Nu pot face plingere fiindca si El Lider Maximo al lor face acelasi lucru. Cam asta e. Se sterg cu legea electorala la c..r si unii si altii.
LEONIDAS pe 12 Mai 2014, 13:13
#2
DACA E ILEGAL..
DE CE NU FACETI PLINGERE LA POLITIE LA BEC, ORIUNDE??, K DOAR SINTETI OPOZITIA..
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.