Caz penal: angajaţii de la Centrul de Management al Apei Tr. Măgurele sunt prezenţi la sediul PSD, nu la locul de muncă. Burduşel A. şi Barbu C. lucrează la sediul partidului şi încasează bani de la bugetul public.

01 Mai 2014, 00:28 | 4508 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Burdusel Alexandru. Foto: Facebook

A început campania electorală pentru alegerile europarlamentare şi principalele partide politice şi-au pus în mişcare maşinile de propagandă. Cum Teleormanul este judeţul jupanului Dragnea, e clar cine are întâietatea în montarea de  bannere şi de afişe electorale. La Turnu-Măgurele, au apărut uriaşele panouri ale pesediştilor, însă aceştia au început şi campania din om în om. Cei mai activi reprezentanţi pesedişti sunt N.Procopiescu şi şefii organizaţiei de tineret a pesediştilor turneni.

Doi dintre membri acesteia, C.Barbu şi Alexandru Burdusel, sunt prezenţi aproape tot timpul la sediul partidului. Cei doi sunt angajaţi la Centrul de Management al Apei Turnu-Măgurele, loc unde trebuie să rămână în timpul celor 8 ore de progam. Miercuri, 30 aprilie, cei doi se aflau în sediul PSD şi făceau muncă de partid,  deşi mai erau câteva ore până să-şi termine ziua de muncă acolo unde sunt angajaţi şi de unde primesc salarii. Reamintim că CMA Tr.Măgurele este o găselniţă a Primăriei Turnu pentru a mai angaja câţiva indivizi care nu sunt buni de nimic. Burduşel Alexandru, de exemplu, director la CMA, un individ care cu greu a luat bacalaureatul, deşi una din probe a fost educaţia fizică ( abia a depăşit nota 7), a primit o sinecură la CMA şi nu face absolul nimic.

   Am intrat pe site-ul CMA Turnu-Măgurele şi am văzut că ultima activitate ( un simpozion la Lunca) a avut loc acum mai bine de un an. Burduşel A. şi Barbu C. sunt prezenţi la sediul PSD şi fac muncă de partid, deşi sunt plătiţi din impozitele şi taxele noastre, nu din fondurile partidului. E un caz flagrant de încălcare a legislaţiei şi cei doi sunt pasibili chiar de închisoare. Ce moralitate să aibă cei care, în loc să-şi facă treaba pentru care sunt plătiţi, merg, în timpul programului de lucru, şi participă la campania electorală a unui partid? Trebuie că cele două persoane amintite mai sus să fie urgent concediate, daca nu, Procuratura să-şi între în atribuţiuni şi Barbu C. şi Burduşel A. să răspundă penal pentru ceea ce au făcut. Domnule Cuclea, dacă aveţi un  minim simţ moral, trebuie să-i daţi afară utrgent. Din păcate, doar DNA şi Procuratura pot face ordine în acest cuib de trântori care este Primăria Turnu-Măgurele. Sperăm că vor plăti toţi cei care îşi bat joc de banul public.

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
marius pe 12 Mai 2014, 13:33
#6
invidie
sunteti invidiosi pe un tanar care a reusit ceva in viata frustratilor
bibicu pe 10 Mai 2014, 07:18
#5
ok
nu ne abtinem ..da' ne e o scarba.......
MATA pe 09 Mai 2014, 01:22
#4
...
VA ABTINETI DE LA COMENTARII?VA E FRICA DE PSD?
fissss pe 03 Mai 2014, 21:31
#3
roiu
Asta o f..e pe aia de ia fost sefa DANA BANU si-a.luat si anl sa aibe unde se intalni, pe ala la dus sef la uzina.dunare sa nu mai vada ce se petrece prin oras!!!!!!
jack pe 02 Mai 2014, 00:11
#2
tinerii PSD
individu din poza, blondu, era un monument de prostie in liceu..nu putea sa ajunga decat la PSD. Mai ales ca are moaca aia de hot, de slugoi dornic sa roada si el un os cat mai gros.
///@LUCAS/// pe 01 Mai 2014, 13:19
#1
Tinere Lichele
Pacat de tineretea lor.O sa dea cu subsemnatul pe la DNA.Daca nu poti cu pregatirea profesionala incerci cu politica.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.