DNA îl scutură pe baronul Liviu Dragnea? Procurorii au luat la puricat Primării, CJ Teleorman şi anumite firme!

01 Mai 2014, 00:20 | 3092 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
DNA

După ce DNA a luat la puricat mai mulţi baroni locali, teleormănenii se întreabă când o să vină ziua cand unul dintre cei mai mari baroni, Liviu Dragnea, o să fie săltat de procurori. Iată că în ultimul timp circulă prin judeţ zvonuri că procurori DNA vizează mai multe Primarii, instituţii judeţene şi anumite firme. Duicu, Nicolescu, Constantinescu, Mazăre si Cosma sunt prietenii jupanului care sunt în anchete şi chiar arestaţi preventiv, de aceea se pare că este sezonul de vânătoare la baroni locali.

S-ar putea ca pe la noi, prin Teleorman hora să fie mare, pentru că şi hoţia este fără margini. Contractele cu dedicaţii oferite de instituţii publice firmelor protejate sunt în centrul anchetei. Deocamdată, procurorii sunt în faza de cercetare a documentelor şi se aşteaptă definitivarea anchetei. Chiar dacă destul de târziu, se pare că a venit timpul pentru ca cei care fură judeţul din anul 1996 să răspundă în faţa legii.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
doina pe 02 Mai 2014, 10:11
#2
pe aici nu se trece.
Floriene,cred ca uiti cine este presedinte de consiliul judetean ! Nimeni altul decit pitifelnicul A Gidea,marioneta jupinului . Ce te mai miri .
Florian pe 01 Mai 2014, 09:57
#1
stinele de oi
La Ciuperceni cind verificati,pe barosanii de la primarie,garda de mediu nu poate sa -i amendeze,ciobanii au stinele la 10m de case mirosul,mizeria,fumul deoarece dau foc la baligare,nu se mai poate trai,sa apice legea sa-i mute la distanta de sat ..
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.