Hanul Diligenţei de la Banciu, deschis doar pentru L.Dragnea. De 1 Mai, turnenii au voie doar la pădure.

30 Aprilie 2014, 00:03 | 4493 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Hanul Diligentei.

Joi, 1 mai, se sarbatoreste Ziua Internationala a Muncii, o zi libera in care  majoritatea românilor merg la gratar. Banciu era, cu mult timp în urmă, locul unde locuitorii oraşului Turnu-Măgurele puteau să mănânce şi să se distreze. În timpurile noastre, când judetul este condus de L.Dragnea, acolo mănâncă elita oraşului cu invitaţii sai. Va mai amintiți de Sărbătoarea Salcâmului, o tradițională serbare ce se desfășura la Banciu? Au trecut acele timpuri, Hanul Diligentei a devenit acum proprietatea lui L.Dragnea.
  Jupanul judetului preferă să mănânce acolo şi să nu fie deranjat de popor. Hanul a ajuns să fie al unui singur locuitor care serveşte masa şi primeşte oaspeţi de câteva ori pe an, în restul timpului este închis. Cu mult timp în urmă, doar Ceauşescu şi nomenclatura comunista se bucurau de asemenea privilegii. Locuitorii oraşului, care nu au multe alternative de petrecere a timpului liber, sunt privaţi de acel loc frumos şi sunt trimişi în pădurile din împrejurimile oraşului, să facă un grătar.

Numai domnul Dragnea, ca un demn reprezentant al PSD, merită să petreacă în acel loc, restul locuitorilor, în pădure. Ne bucurăm de Banciu prin reprezentantul oraşului. Domnul Dragnea are nevoie să petreacă, după ce oboseşte gândindu-se la problemele noastre. Suntem fericiţi că dumnealui poate să se distreze într-un mediu plăcut, la aer curat şi fără să fie obligat să se ascundă, atunci când mănâncă sarmale fierte în oală de pământ, de exemplu. Evident că meniul mai marelui judeţului este complex, are multe delicatese, pe care noi, ceilalţi, nici nu visăm că le-am putea mânca. Multor oameni le e dor de Banciu, cel deschis tuturor, dar trebuie să-şi pună poftă-n cui. Ce n-a reuşit Ceaușescu, să transforme Banciu într-un local cu circuit închis, a reuşit domnul Dragnea, social-democratul. Pe când o invitaţie la Banciu pentru pensionarii din Turnu-Măgurele, domnule vicepremier?

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
memet florin Geani pe 28 Decembrie 2015, 21:17
#7
su gi p**a
000000000

franchestain pe 01 Mai 2014, 22:33
#6
petru toti aia care nu stie cum ma cheama
Sa fie clar petru toata lumea frate.mam saturat sa manvete toti cum se scrie numele meu.Franchestain Babanu.Exact asa scrie sin certificatu ala sin buletin sin pasaportu care mi la luat potera.Franchestain Babanu polecrit Babau finca ca am fatau spart de suturile altora pintre care si militieni.Asa ca care no avea clara so aibe acus.La multi ani la toti muncitori din Romania sin special la aia de la conbinatu ala de vorbea toti si le cer scuze la toti aia de iam jignit frate finca ca cauza principala a fost cam lasat beutura.Amin!
MOROMETE. pe 01 Mai 2014, 07:02
#5
Unui //om de spirit//.
Se spune //frankenstein// si se foloseste limba romana, nu // rromanes//, chiar daca aceasta este limba ta materna. Incolo, SO MAI CAREL??.
franchestain pe 01 Mai 2014, 00:01
#4
petru fratele Ion Cojan
Si carei jmenu?adica care e vrajala daca careva stie de istoricu ala dea scris Hanu Diligentei?Sa ma lamurasca careva frate ca c*rios mai îs.Cacus nu nteleg vrajala dintre istoric si sarbatoare cu sarmale fierte ca combinatia asta mi se pare ciudata rau de tot,frate.Multumesc petru explicatie.Buna seara!
Ion Cojan. pe 30 Aprilie 2014, 18:19
#3
Stimata Redactie si dragi cititori.
Daca stie cineva istoricul Hanului diligentei, il rog sa-l prezinte.Eu stiu cate ceva si voi scrie dupa ce voi vedea daca este cineva in masura sa spuna.
1 Mai pe 30 Aprilie 2014, 18:11
#2
barca lui Dragnea
Dă Doamne o ploaie de 1 Mai,să-l înece pe Dragnea ! Şi sparge-i barca,să nu mai aibă cu ce umbla.
1 MAI pe 30 Aprilie 2014, 10:39
#1
Hanul Diligentei este proprietate privata
Cum a luat Dragnea Hanul Diligentei?Foarte simplu,cu sudoarea funtii.Uite de ce sarbatoresc Ziua Internationala a Muncii,pentru ca toata viata lui a,,muncit,, iar voi ati dormit si l-ati votat.Daca mai dormiti mult o sa faceti gratarele in balcoane,dar nu stiu ce-o sa puneti pe gratare.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.