Primăria Turnu-Măgurele organizează concurs aranjat de ocupare a patru funcţii publice.

30 Aprilie 2014, 00:06 | 5234 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu-Magurele.

După atâtea ştiri negative despre Primăria Turnu-Măgurele, iată că putem să vă prezentăm un lucru pozitiv. D. Cuclea, aşa-zisul primar(oraşul are aşa ceva, se va observa în campania de la europarlamentare), s-a forţat şi după lungi chinuri a reuşit să facă 4 locuri de muncă dintr-o singură lovitură. Dragi turneni, va anunţăm că Primăria scoate la concurs patru posturi, 3 de inspector şi unul de consilier juridic. Bineînţeles, concursul este organizat conform legii, însă câştigătorii sunt dinainte ştiuţi. Cum aşa?

Din cele patru posturi, niciunul nu o să fie ocupat de un neavenit, adică un turnean pregătit să câştige. Locurile sunt aranjate pentru incompetenţi, fiindcă aceştia sunt bineveniţi. Celor care încă mai au dubii şi vor să se prezinte la concurs, le spunem  să-şi vadă de treaba lor, pentru că nu au nicio şansă. Turnenii visători care vor participa la concurs nu fac decât să  ofere credibilitate, prin prezenţă, pentru că altfel o să fie omul şi postul, asa cum s-a intamplat la Spitalul Municipal, când Victor Ivan a fost singurul candidat pentru postul de manager şi, culmea, a şi câştigat. Totuşi, cine pofteşte şi încă nu e lămurit, poate să îşi depună dosarul.

 

Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
CETATEAN pe 07 Noiembrie 2016, 14:07
#15
MAGARIE PE FATA
ASA ESTE CUCLEA DIRIJEAZA TOT CONCURSURILE SUNT ARANJATE INAINTE DE A SE AFISA
un cetatean pe 29 Septembrie 2016, 10:07
#14
magarie pe fata
LOL LOL LOL LOL snake cool grin cool grin cool grinnimic nu este corect toate posturile sunt date inainte de conc*rs.prost sa fi noroc sa ai.va spun din sursa sigura pe verificate. Cuclea dirijeaza tot. toate rudele,amante,vecinii. cool smile cool hmm cool cheese
jurist... pe 01 Mai 2014, 19:09
#13
lui Simion
Crezi ca Ionela lui Cutit, stie ca e jurista? Saraca de ea ! Habar n-are cu ce se mananca. Ia intreab-o cum a facut facultatea si unde....
1234 pe 01 Mai 2014, 19:00
#12
007
va legati numai de probleme personale ce era sa faca fata sa-l astepte daca el are alta famile acolo unde este?
Simion pe 01 Mai 2014, 11:20
#11
Prosti cit vezi cu ochii
Jurista este si amanta,pardon,secretara Ionela a lu Cutit.Prosti,da cu facultate.
JURISTII.............. pe 01 Mai 2014, 08:11
#10
PRIMARIEI
Mai frate, dar cati juristi se mai angajeaza in primarie ? A mai terminat vreun pui de PSD-ist,facultatea pe la Alexandria si nu are unde sa se duca ? E plina primaria de juristi taietori de frunze. Sau, dupa ploile astea, e productia mare de frunze ?
eu pe 01 Mai 2014, 08:01
#9
pentru FRANCHEVIVI
Ce te surprinde, ca a angajat-o ? In primul rand, ca este PSD-ista. Prima "calitate" a PSD-istilor, este sa fie prosti. Esti prost, ai sanse de angajare la stat. La asta s-a gandit si FRANCHEVICI. El oricum are experienta angajarii nevestei lui la evidenta pop**atiei.
Ion Cojan. pe 30 Aprilie 2014, 18:13
#8
Nedumerire.
Daca unii comentatori stiu deja //castigatorii//, AR FI BINE SA LE SPUNA NUMELE MAINE DIMINEATA SI DACA VA FI CUM A SPUS EL, TREABA ESTE CLARA,NU MAI EXISTA CALE DE INTORS!. ALTFEL, TOATE-S BALIVERNE. EU INSA VA POT SPUNE DIN PROPRIA EXPERIENTA CA, IN PRIVINTA JURISTILOR, DL PRIMAR AR TREBUI SA-I DEA AFARA,IN PRIMUL RAND, PE CEI PE CARE II ARE SI APOI SA VADA PE CINE ANGAJEAZA. DAR, DIN CATE CUNOSC, NU CRED CA VA GASI PE CINEVA DIN LOCALITATE!!.
FRANCHEVICI pe 30 Aprilie 2014, 17:58
#7
SCOALA DE PE MAGURELE
Cum aranjeaza Primaria conc*rsurile pentru ocuparea posturilor,se stie prea bine. Aranjorul sef Franchevici,cel care, chipurile ar trebui sa respecte legea,pentru ca de aceea ocupa functia de secretar al Primariei,este maestru de ceremonii. Simulacrul de conc*rs de la Scoala de pe Magurele,unde pila lui Franchevici a fost singura candidata,spune totul.Ce probe a sustinut lacatusa de la IGO ? Cum s-a organizat conc*rsul? De ce comisia nu a stat in sala? De ce Nitu,in calitate de director nu a fost in scoala,la organizarea conc*rsului ? Simplu : pentru a-i da mana libera lui Franchevici s-o angajeze pe necalificata aia,care zici ca e parasutata in scoala.Se face si ea,vorba lui Dinescu, ca lucreaza. Asa organizeaza Primaria conc*rsurile,toti neavenitii sunt pusi in functii pentru care nu au pic de pregatire.
Nasul pe 30 Aprilie 2014, 17:41
#6
pentru Moromete
Bai Moromete,iti spun un secretraspberryetrica Stuparu scoate la conc*rs postul de lingator de fund de sifon.Vrei sa-ti pun o pila? Te duci la el si-i spui ca te-a trimis Nasu'. Si cand nu sunt sifoane, ca sa-ti umpli timpul de lucru,te ocupi de fundul lui Petrica.
moromete pe 30 Aprilie 2014, 13:44
#5
loc*ri de munca
scoate PETRICA STUPARU loc*ri de munca la sifonarie caci el nu mai poate de cind este presedinte de asociatie . chipurile a devenit incompatibil[ mai prost decit era inainte ]
Eleonora Visan - CLUJ 30.04.2014 pe 30 Aprilie 2014, 11:04
#4
Blaturi pentru DNA ?!
In sfarsit,loc*ri de munca.Au mai ramas doar 999.996 de loc*ri de munca de creat din cele 1.000.000 promise.Asta da realizare.Bravo PSD,si sa speram din 2016 mai creati inca 4 loc*ri de munca.Tot la Primaria Turnu Magurele dupa ce se va inchide Combinatul de Ingrasaminte Chimice.
cetatean pe 30 Aprilie 2014, 08:15
#3
la spital
asa a fost si la conc*rsul de la spital s.a stiut cine v.a ocupa posturile scoase la conc*rs inainte de a se sustine examenul Asa ca nici o sansa daca nu ai pile si bani.
un somer pe 30 Aprilie 2014, 08:03
#2
conc*rs
posturile sant deja ocupate,persoanele respective au fost pe perioada determinata,perioada s-a terminat,au fost trecute la cone la local urban pana la conc*rs,dupa aceea vor trece pe statul de plata al primariei pentru ca faptic ele lucreaza la primarie.E adevarat ca va duceti degeaba la conc*rs,subiectele vor fi cunoscute de dinainte de cei care trebuie sa ocupe posturile respective.Interesati-va ce nulitati si analfabeti cu diplome cumparate de la facultatile particulare ocupa posturi de conducere,unele sant agramate nu au nici o treaba cu gramatica limbii romane,si cu toate astea sant mari sefi,In aceasta institutie daca iti merge mintea si nu ascunzi acest lucru esti marginalizat,umilit cu un salariu de mizerie si obligat pna la urma sa-ti iei singur talpasita,
un cetatean oarecare. pe 30 Aprilie 2014, 06:56
#1
diversiune!!
PRIN ACEST ARTICOL SUNT INDEMNATI UNII DORITORI SA NU SE PREZINTE LA CONCURS, URMARINDU-SE ASTFEL CA SINGURII //CONCURENTI// SA FIE CEI CARE AU POSTURILE REZERVATE!.DE AICI SE POATE TRAGE CONCLUZIA CA ACEST SITE ESTE DIRECT INTERESAT DE PLASAREA UNOR OAMENI AI SAI IN ACESTE POSTURI. NU VA LASATI PACALITI, CEI CARE VA CONSIDERATI CORESPUNZATORI CERINTELOR POSTULUI CONCURANTI SI DACA VETI CONSTATA CA ATI FOST NEDREPTATITI, AVETI CAI LEGALE DE ATAC!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.