Vali Bădoi a fost demis din funcţia de antrenor al FC Clinceni. E timpul să vină acasă. Tr.Măgurele aşteaptă o echipă de fotbal de valoare.

29 Aprilie 2014, 00:02 | 4171 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Valentin Badoi.

Valentin Bădoi, fostul international român şi fost jucător la Rapid ( cu care a câştigat titlul) şi  Steaua, a fost demis luni din funcţia de antrenor principal al echipei FC Clinceni (liga a II-a). Parcursul nesatisfacator al echipei ilfovene în play-off-ul ligii a II-a a determinat conducerea să-l înlocuiască din funcţia de antrenor. Vali Bădoi, născut acum 39 de ani la Turnu-Măgurele, este cel mai bun fotbalist turnean din ultimii 25 de ani. Bădoi, care a jucat la Turris Turnu-Măgurele câţiva ani, a fost pe punctul de a se întoarce în oraşul natal acum doi ani, însă oferta celor de la FC Snagov a fost mai tentantă pentru fostul internaţional român.

   Cum fotbalul turnean este în agonie ( nu mai avem echipa de seniori !), credem că e timpul ca "fiul rătăcitor" al oraşului să revină acasă. Bădoi are experienţă de antrenor şi este legat sentimental de Turnu, locul de unde a plecat în fotbalul mare. L.Dragnea, cel care a avut un anumit rol în transferurile lui Bădoi la Bacău şi la Steaua (G.Becali a declarat că i-a dat vicepremierului o geantă su 100.000 de euro, pentru ca Bădoi să vină la Steaua), ar putea să-l convingă să devină antrenor al noii echipe a oraşului. Sperăm ca administraţia locală, împreună cu firmele care căpuşează bugetul public, să facă o oferta pentru Vali Bădoi. Domnule Bădoi, nicăieri nu-i mai bine ca acasă!

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
camelia pe 04 Mai 2014, 18:39
#7
pt#6
Pt #6 nu stiam ca pe acest site la comentarii de obicei se intreaba scuze si sa ti raspund nu nu il stiu de pe turnu cu stiri dar tu de unde il cunosti ?
cami pe 04 Mai 2014, 09:17
#6
nujdg
Cami tu nu ai intrebat nimic, ce vrei sa raspundem noi? Intreb eu pt tine, tu de unde al stii pe acest baiat ? De pe turnu cu stiri ?
camelia pe 01 Mai 2014, 00:23
#5
pt cucu
mai cucule nu mai spui nimic vad ca ai amutit si tu asa zisa anca dc nu mai vb nimic spuneti si voi cine sunteti si ce performante aveti in viata asta bv razvan ai pus punctul pe i in plus anca desii bag mana in foc ca nu te cheama asa tu l ai fii refuzat pe dragnea ca nas pt copilulu tau sincer nu cred dar va doresc bafta in viata mizera pe care o duceti si apropo cheia la gat nu se mai poarta lumea se schimba dar altii ...... drgi tovarasi
razvam pe 30 Aprilie 2014, 15:32
#4
badoi
Nu se poate daca si de baiatul asta va luati ce sa mai spunem de altii acestui om i a cantat imnul national si a reprezentat romania voi cei care comentati aiure ce ati facut pt aceasta tara cine a auzit de voi sa va fie rusine si una doua banii banii omul asta a muncit pt banii lui
cucu pe 29 Aprilie 2014, 21:03
#3
gtre
De ce nu al ei tu sa faci echipa cu el ? Poate ai o sansa sa spuna si cum a fost cu bani de la Steaua care tu bati campi cu ei ! Esti prost informat .daca tot vrei sa stii adevarul poate vrei o intalnire cu el .
sxdf pe 29 Aprilie 2014, 09:41
#2
hmm
vrabia mihai viteazu' grin
anca pe 29 Aprilie 2014, 01:32
#1
-
nul mai vaieteti p badoi k este finul lui liviu dragne
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.