Apel către L.Dragnea: domnule vicepremier, unde aţi ascuns "locurile de muncă, locurile de muncă, locurile de muncă"?

29 Aprilie 2014, 00:05 | 2913 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Componente auto.

Ţinând cont de situaţia gravă în care a ajuns Turnu-Măgurele, facem un apel disperat către vicepremierul Liviu Dragnea, al doilea om în Guvern şi în PSD. Nu cerem mult, doar ce a promis dumnealui în campania electorală: locuri de muncă, locuri de muncă, locuri de muncă. Până la ultimele alegeri, jupânul promitea doar locuri de muncă. Dacă în 2012 a zis de trei ori locuri de muncă, ne aşteptăm ca în acest an să fie locuri de muncă aproape cât vezi cu ochii, ca să întărească şi mai mult vorbele, pentru că, până la fapte, ne-am săturat. Domnule vicepremier, pentru început, măcar câteva sute de locuri de muncă şi după aceea le înmulţim de câte ori vreţi. Tot auzim în mass-media că prin ţară se mai demarează câte o investiţie. Chiar şi în zone la fel de sărace precum este Teleormanul, s-au dus investitori, numai la noi nu vrea să vină nimeni.

Fabricile de componente pentru industria auto sunt foarte multe şi se anunţă că se deschid altele. O asemenea fabrică putea să angajeze câteva sute de muncitori din zona aceasta. Ca să vină aici, trebuie să primească teren cu toate cele necesare plus, bineînţeles, scutiri de taxe şi impozite locale. Primăria o să câştige din impozitul pe salarii, locurile de muncă şi de aici decurge restul. Să nu procedaţi cum aţi făcut cu Pirelli, cerând şpagă pentru teren şi alte şpăgi mai mici sau mai mari. Noi credem că dacă se dorea, venea un investitor într-un domeniu oarecare, însă nu se vrea dezvoltarea zonei. La ultimele alegeri, aţi cerut votul  ca să aveţi puterea, de la nivel local până la Guvern. Aveţi puterea însă nu se cunoaşte nimic pentru majoritatea populaţiei. Doar minciuni, minciuni, minciuni în loc de locuri de muncă de trei ori.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
WALTER INIMA DE LEU pe 29 Aprilie 2014, 21:38
#4
ATENTIE DOMNULE DRAGNEA ! ! !
ROMANIA NU E TELEORMAN ! ! !
turnean pe 29 Aprilie 2014, 19:39
#3
din turnu magureke
Care e problema?muncim in combinat,luam salariu la 3 luni,muncim la imperial la patron italian,luam 600 ron,muncim la un oarecare magazin luam aceiasi bani vindem verdeata in piata ca sa luam o paine etc...avem loc*ri de munca nu dnu dragnea?nu te mai forta tu ca in orasu asta sunt loc*ri de munca!tu ai mega afaceri si.o poala de bani de la guvern nu de aia playim tace si impozite sa va luati voi salarii nesimtite ca presupun ca nu ai minimu pe economie ca trei sferturi din orasul asta...
corn flakes pe 29 Aprilie 2014, 11:20
#2
@FARMACISTUL DRAGNEA SI LOCURILE DE MUNCA
TARANUL ASTA HOT SI MINCINOS VA DA LA FIECARE CAMPANIE DE ALEGERI TOT FELUL DE PASTILE SI PRAFURI CU PROMISIUNI.PASTILE SI PRAFURI PE CARE LE INGHITITI NEMESTECATE,DUPA CARE VA CULCATI TIMP DE 4 ANI SI VISATI CE VA PROMIS,IAR LA URMATOARELE ALEGERI VA TREZITI SI MAI SARACI.HAI,PANA UNA ALTA,LUATI TARNACOAPELE SI PLECATI DUPA FIER VECHI,CA LOCURILE DE MUNCA SUNT NUMAI PENTRU LINGAII PSD.SUNTETI SI RAMANETI CEEA CE MERITATI SA FITI.
un cetatean pe 29 Aprilie 2014, 07:54
#1
perversi
dragnea si psd niste cahalere,loc*ri de munca yoc minciuni,minciuni,votati cahalerele din toate partidele cu rahat promisiuni desarte

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.