Un turnean de 28 de ani a fost prins la volan deşi nu poseda permis de conducere. Nici de Paşte, unii nu respectă legea.

21 Aprilie 2014, 00:03 | 1999 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Politia Rutiera isi face datoria.

O problema destul de gravă în zona Turnu-Măgurele este legată de teribilismul unor tineri ( şi nu numai) de a conduce autoturisme deşi nu posedă permis de conducere. Cu asemenea cazuri, poliţiştii turneni sunt aproape obişnuiţi. Chiar în zilele de Paşte, Poliţia Rutieră Turnu-Măgurele a descoperit  un asemenea şofer. S. Ionuţ, 28 de ani, din Turnu-Măgurele, a fost depistat, în timp ce conducea un autoturism  pe strada 1 Mai din localitate, fără a poseda permis de conducere. În cazul lui se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Turnean pe 23 Aprilie 2014, 08:43
#5
Singurul
Singurul care respecta legea si de Pasi este S.Duma, cel mai mare intelectual, sungurul om politic marcant din Turnu si un poet genial !Hai, ma, ca am glumit, ce dracu'...
un cetatean pe 21 Aprilie 2014, 13:48
#4
ai dreptate
adriene ai dreptate pe libertati strada zici ca e ca-n jungla unde sunt pol de la circulatie excaim mad
Adrian pe 21 Aprilie 2014, 10:28
#3
perisul nu e problema
Doar pe strada 1 Mai actioneaza politia? IN cartierul MAGURELE nu au voie sa actioneze ca ii deranjeaza pe ti**ni care circula fara permis si fac raliuri cu masinile lor inscrise pe Bulgaria Spania toateCIR fara un act in regula.Sau cu scuterele fara casca de permis nici nu se poate vb.

un cetatean pe 21 Aprilie 2014, 08:05
#2
pirnaie
pusti de 20-25ani pericole la siguranta cetateanului
Ion Cojan. pe 21 Aprilie 2014, 06:53
#1
Mare prost esti,Ionut!
Daca apelai la Tavocu iti //fabrica// urgent si permis de conducere si polita de asigurare R.C.A.,iti opera si I.T.P.perfect si n-aveai probleme. Asa o sa cam dai de dracul. Incearca totusi sa-l contactezi, are relatii multe si te poate scapa mai usor.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.