Pentru L. Dragnea şi căţeii lui: să vă dea Domnul în funcţie de cât faceţi pentru oameni.

20 Aprilie 2014, 00:02 | 1753 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Cateva oua rosii, masa de Paste a turnenilor saraci.

 Sărbătoarea Paştelui din acest an este una dintre cele mai sărace. De mulţi ani nu s-a mai simţit sărăcia cruntă, dar, iată că se poate, dacă vrei. Politicienii locali, în frunte cu Dragnea, s-au întrecut în a face urări celor pe care tot îi amăgesc cu vorbe dulci. Noi le dorim după fapte, nu după vorbe, pentru că de la ei aşteptăm  realizări. Lăsaţi vrăjeala, că suntem sătui de minciuni! Jupânul urează miel, vin, cozonac şi tot ce ar trebui să fie pe masa tuturor. Păi, de unde miel, dacă teleormănenii nu ştiu cum să se mai descurce în această sărăcie? Marea majoritate nu şi-a permis să pregătească masa de Paşte, doar acolo câte ceva, din sărăcie. Vă dorim să aveţi parte de o sărbătoare la fel ca a majorităţii teleormănenilor!

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Ilie de la scularie pe 22 Aprilie 2014, 23:11
#6
@unul
Mon cher, să-ți aduc aminte sub ce steag, al cărui partid a cîștigat Dragnea și Mohanu puterea în Teleorman în 1996? Ia fă tu un exercițiu de memorie! Faptul că j**urile asta au dezertat la PSD nu schimbă cu nimic datele problemei.
unul pe 22 Aprilie 2014, 14:13
#5
lui Ilie de la scularie
Tu cu cine te certi ? Aici este vorba de cu totul altceva. Adica,despre faptul ca de peste 20 de ani,ciuma rosie PSD-ista a incalecat acest judet amarat. Dragnea si lingaii lui si-au umplut buzunarele prin furt,iar restul duc un trai de subzistenta. Ce treaba au altii? Noi vorbim clar despre cei care au condus Teleormanul,saracindu-l mai mult in fiecare an.Aici au fost numai PSD-istii la putere.Ei se fac vinovati de tot ce este rau in judet.
Ilie de la scularie pe 22 Aprilie 2014, 09:09
#4
@Starea de veghe
Si crezi ca daca cetatenii din Teleorman votau altceva, era mai bine? S-a vazut. Nu arunca anatema asupra tuturor, pentru ca multi, printre care si subsemnatul au stat acasa la votare. Motivul? Simplu! Nu au avut ce vota. Si aici voi sunteti de vina, fiindca nu ati facut nimic cit ati fost si voi la guvernare, si fiindca nu ati oferit nimic credibil la alegerile locale si generale. Nu este corect sa critici pe toti la gramada. Si nu-i corect sa arati cu degetul pe cei care au votat ce-au votat. E alegerea lor, buna sau rea. Problema este de ce voi nu m-ati convins sa ies la votare. sa-mi dati o alternativa viabila si credibila. Asa, s-o tineti intr-una cu Dragnea si PSD, cit timp voi n-ati miscat un deget pentru teleormaneni este chiar ipocrizie, si mult tupeu.
Starea de veghe//// pe 20 Aprilie 2014, 18:39
#3
RASPUNSUL LUI DUMNEZEU !\\
INUNDATIILE DIN CELE 8 JUDETE DIN SUDUL TARII.ASTA-I PALMA PE CARE ATI PRIMIT-O IN SFANTA ZI DE PASTE PENTRU VOTURILE DATE PSD-ULUI SI NEPASAREA VOASTRA PENTRU CEILALTI CETATENI AI TARII,PENTRU VIITORUL NOSTRU SI AL COPIILOR NOSTRI.ACUM AVETI OCAZIA SA VEDETI GRIJA FATA DE VOI A CELOR PE CARE I-ATI VOTAT SI TOT CEEA CE FAC SI AU FACUT PANA ACUM.PE LAGA SARACIE,MINCIUNA SI INDIFERENTA ACUM PLATITI SI PENTRU DEVOTAMENTUL FATA DE NISTE MONSTRII ROSII CARE VA FURA SI VA UMILESC IN FIECARE ZI.NU VA ESTE DOR DE MESAJUL LUI MOHANU SCRIS PE PANOUL ELECTRONIC DIN CENTRUL ORASULUI?"FIE CA SFINTELE SARBATORI DE PASTI SA VA ADUCA......BLA,BLA,BLA!EEEEE,UITE CA V-AU ADUS,DAR NU CEEA CE ATI SPERAT VOI,CI NUMAI CE SI-AU DORIT EI.
Ion Cojan. pe 20 Aprilie 2014, 18:19
#2
domnule X.
CHIAR NU TI-E RUSINE SA SCRII ASEMENEA INEPTII???(nu pentru parerea ce-o ai pentru dragnea, ci pentru stil si modul de exprimare!!). //ASA SUNTEM NOI, ROMANII//.. POATE ASA ESTI MATA, MULTI INSA NU-S ASA. DACA TI-E RUSINE DE NATIA CAREIA TE-A DAT DUMNEZEU, DE CE NU TE EXPATRIEZI??
DOMNUL X pe 20 Aprilie 2014, 08:16
#1
JOS GUVERNUL
ASA SUNTEM NOI ROMANI GUSTAM VRAJELILE LOR,,,,OARE II VA VENI TIMPUL SA STEA ALATURI DE BECALI?/?/ ASTA ESTE CEL MAI MARE INFRACTOR AL ROMANIEI,,, EL CONDUCE TARA,,, STIE SA GIDILE LA C...IE PE PONTA PINA CIND IL VA TERMINA ..DAR PINA ATUNCI NOI SUNTEM, CEI CE SUFERA JOS GUVERNUL
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.