Ca la noi, la nimenea: "plombarea" în valuri, inventată de Mohanu e continuată de Cuclea.

14 Aprilie 2014, 00:05 | 1762 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Plombare in valuri.

De vreo doua saptamani, Primăria a plombat găurile pe câteva străzi din oraş. În urma acestei "astupări de găuri", au rezultat denivelări care pot fi numite şi "cocoaşele" primarului. Plombarea unei găuri ar trebui să se facă la acelaşi nivel cu strada, numai că la noi, din exces de zel, se toarnă mai mult asfalt decât este necesar. Lucrările sunt executate de "specialiştii" Primăriei, dar asfaltul este al Teldrumului.

Asfaltul se aruncă cu lopata, iar după aceea se "calca" cu un cilindru al Primăriei. Aceste plombări se fac de ochii lumii şi nu vor rezista decât câteva luni. Faptul că se foloseşte mai mult asfalt decât este necesar şi că acesta se toarnă la normă, nu îngrijorează pe nimeni, deoarece banii intră în conturile Teldrum. Dacă astuparea unei găuri s-ar face cum trebuie, la acelaşi nivel cu strada, s-ar folosi mai puţin asfalt şi s-ar face economii la buget, numai că interesul este altul. Culmea e că se pot face lucrări mai bune cu bani mai puţini.

Primarul ştie despre ce e vorba şi de aceea are un numar asa de mare de cocoaşe, atât de multe, încât noi ne simţim norocoşi când le mângâiem cu maşinile. Într-un viitor apropiat o să ajungem să mergem cu maşinile prin oraş la fel cum la bâlciul anual copii se dau în "valurile mării".

Cum bâlciul este aşteptat cu nerăbdare de toţi turnenii, în fiecare an, ar trebui să-i mulţumim, din nou, primarului că ne-a făcut un bâlci în fiecare zi. Cum nimic nu este întâmplător în activitatea primarului, "bâlciul continuu" se anunţă a fi marea realizare din mandatele dumnealui. Nici nu visam că în Turnu-Măgurele va fi sărbătoare tot anul.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
L7 pe 14 Aprilie 2014, 10:25
#1
A inceput prosteala de primavara!
Asta e reteta PSD,DRAGNEA,MOHANU,CUCLEA prin TelDrum sau mai simlu,plombarea cu butelia de aragaz.In fiecare an cetatenii sunt prostiti de catre acesti indivizi penali,cu plantatul floricelelor(stiti cat costa?),datul cu var pe borduri si pomi,si cam atat.Aaaa,poate ne mai arunca cateva banci si cosuri de gunoi.Astea sunt actiunile PSD in secolul XXI.Unde sunt investitiile si loc*rile de munca promise de atatia ani?NU VA MAI LASATI MINTITI SI FURATI DE CIUMA ROSIE.SA-I SANCTIONAM LA VOT!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.