Nesimţire crasă: D.Cuclea nu a particpat la deschiderea oficială a Olimpiadei şcolare, disciplina Agricultură. Dacă nu a sosit ministrul Constantin, cum putea să mai vină Cuclea? Ruşine!

09 Aprilie 2014, 00:07 | 1796 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu-Magurele.

Marţi, 8 aprlie, a avut loc deschiderea oficială a fazei naţionale a Olimpiadei de Agricultură, eveniment găzduit în această săptămâna de Liceul Sf. Haralambie din Turnu-Măgurele. Deşi la eveniment îşi anunţase participarea şi ministrul agriculturii, Daniel Constantin, acesta nu a putut veni, treburi, probabil, importante l-au împiedicat să viziteze Turnu. Deschiderea oficială s-a desfăşurat în sala de şedinţe a Primăriei Turnu-Măgurele, unde, în prezenţa a vreo 200 de persoane, a fost organizată o  scurtă ceremonie. Concurenţii pentru această competiţie şcolară au fost prezenţi, însă prin sala se simţea miros de sărăcie lucie. Nici măcar o banală sticlă cu apă nu se găsea pe mese, ce să mai spunem de altceva. După discursurile oficialitatilor, a urmat un scurt program artistic, realizat de elevii de la CN Unirea şi liceul gazdă al Olimpiadei.

A surprins neplăcut absenţa primarului D.Cuclea, care a preferat să-l trimită pe vicele Cristea. Probabil că D.Cuclea, dacă tot nu a venit ministrul agriculturii, a preferat să petreacă vreo oră-două cu Ionela, secretara, decât să se plictisească alături de elevi şi profesori. Ce nesimţire crasă din partea unuia care trebuie să fie exemplu pentru generaţia tânără ( aşa cum spunea deputatul Simionescu la o recentă întâlnire a tinerilor pesedişti din Turnu!)!

Dacă nici la un asemenea eveniment, faza naţională a unei Olimpiade şcolare, fie ea şi de agricultură, D.Cuclea nu a participat, atunci la ce să ne mai aşteptăm de la dumnealui? Ehe, dacă era Olimpiada de matematică sau cea de limba română, atunci era altceva. Cuclea e specialist la aceste materii şcolare, dacă voia, le câştiga pe amândouă. Cine a spus că Turnu este doar o comună niţel mai mare, multă dreptate a avut. Sărăcie şi nesimţire,  acestea se găsesc din belşug pe aceste meleaguri. La cea de a două caracteristică avem chiar un campion naţional: primarul Cuclea. Rusinicaaaa!!

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
ghicitoru pe 09 Aprilie 2014, 19:13
#3
sunt nimic
cuclea nu participa la asemenea actiuni pt ca nu se simte primar si daca el nu e primar ghiciti cine este
danut pe 09 Aprilie 2014, 14:08
#2
raspuns
Am fost ocupat cu Ionela .Am sa particip la deschiderea olimpiadei de metalurgie ce se va desfasura saptamina viitore la sediul UVCP.
Turnean pe 09 Aprilie 2014, 08:30
#1
Nu este prima oara...
...cand domnul Cuclea nu participa la evenimente importante pentru un oras unde acestea nu sunt o constanta.Ar fi fost si util si elegant sa vina acolo, cu toate ca el, ca si viceprimarul, nu sunt niste vorbitori interesanti. Este alegerea lui, dar se repeta si ii va cauza, asa cum cred mai multi care o pot lua drept aroganta...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.