Marin Cune, de la prefect la şomer de lux.

30 Martie 2014, 00:04 | 3407 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Marin Cune a ajuns somer de lux.

Totul în viaţă este schimbător, azi eşti, mâine, nu. De acest adevăr s-a convins şi Marin Cune, turneanul ajuns pe cai mari la Prefectura Teleorman. M.Cune, fost şef al liberalilor turneni ani de zile, s-a mulţumit să fie "omul din umbră", cel care conduce fără să primească funcţii importante în aparatul administrativ local. După alegerile din decembrie 2012, M.Cune nu a mai răbdat şi şi-a lăsat postul sigur de la Direcţia de Sănătate Publică Teleorman pentru un post de mare importantă, cel de director la Prefectură.

Zvonurile apărute vorbeau despre Cune ca despre adevăratul conducător al Prefecturii şi zvonurile s-au materializat la începutul lunii mai 2013. Atunci, imediat după 9 Mai, Ziua Independenţei, Marin Cune devenea Prefect al judeţului Teleorman. Motiv de mândrie pentru liberalii turneni. Cune nu a rămas în funcţie decât 5 zile, după care a redevenit director la Prefectură. Scurta carieră de Prefect a fost cauzată de lipsa câtorva luni în posturi de funcţionar public. După trecerea celor câteva luni, se aştepta ca M.Cune să devină din nou Prefect.

Nu s-a întâmplat acest lucru, ba, mai mult, Cune a fost demis de noua Prefecta, Carmen Dan, pentru lipsa de competenţă. Din pacatre pentru Cune, nici un post de la DSP nu mai e liber, astfel că dumnealui a devenit "şomerul de lux" al judeţului. Şi cât s-a zbătut să rămână în continuare la Prefectură! Oameni ingraţi, domnule, n-au apreciat sacrificiile făcute de turneanul nostru.

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
A pe 03 Aprilie 2014, 15:16
#9
Incultura !
Atat știți cu toții smile) culmea ironiei este ca toti cei revoltati nu au știut sa scrie corect un amărât de comentariu, dar totusi sunt dispusi sa aducă jigniri la adresa unor oameni care s-au desc*rcat in viata indiferent de comentariile unor dobitoci care se gasesc la fiecare colt de strada . Aveți c*rajul sa iesiti din anonimat pentru cateva minute si sa va confesati ? Ca doar nu va este frica de domnul Cune din cate am observat .
gigi pe 02 Aprilie 2014, 18:18
#8
idiotilor
bai cune cat tupeu poti sa ai ma sa afrmiasa ceva si samai comentezi .pacat ca cei care te-au inconjurat ti-au acordat si credit pacat!
Cune pe 01 Aprilie 2014, 12:51
#7
Pentru Antonescu
Eu propun sa revina pe posturi Barbulescu si madam Burghiu, impreuna sunt un adevarat exemplu de frumusete si competenta
Anton Mudarinos. pe 31 Martie 2014, 13:13
#6
Catre D.S.P. Teleorman.
Sa nu va puna nec*ratul sa-i dati serviciu tot la Turnu Magurele ca D.N.A.-ul va mananca!! Sa-l ia Crin Antonescu la el la cabinet .S-ar potrivi de minune doi idioti!
xxxl pe 31 Martie 2014, 09:37
#5
ba cune
Cand la turnu era liberali adevarati tu le carai gentile,nesimtitule,ai ramas tu cel mai liberaldin oras si cu dobitocul ala dela segarcea vicele MIHAI BOBE care cred ca sare an barca PSD .
Antonescu pe 30 Martie 2014, 13:56
#4
Totul se plateste
Cu fata asta de tractorist,poate cel mult sa mature prin fata magazinului lui Nutica Dinca.Urmeaza semianalfabetul de Ivan Victor?!Se asteapta Curtea de Conturi pe la spital?Vai mama voastra de liberali,de-acum veti fi doar LIBERI.
ofiteru gica pe 30 Martie 2014, 11:38
#3
cune
chiar ma deranjeaza foarte mult,comentariile de doi bani.sa zici doamne fereste xxl,poate vrei sa intri si tu linga OFITERU.daca esti asa de c*rajos te rog sa-ti spui numele ca poate te cunosc,si poate ai un pic de bune simt
ofiteru gica pe 30 Martie 2014, 11:34
#2
cune
eu nu vreau sa ma exprim magareste xxl,sint sotia d-lui ofiteru asa ca va rog putina decenta.daca vrei sa comentezi te rog sa o faci cu mult bun simt.
xxl pe 30 Martie 2014, 09:54
#1
pentru CUNE
DUMNEZEU nu doarme vede tot la modul lui de exprimare nu are ce cauta intr-o astfel de functie.Daca CUNE a ajuns cel mai reprezentativ personaj al PNLteleorman OFITERU se rasuceste in mormant.acuma sa suga p**a
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.