Mirea Emilian, zis Manix - dosar penal pentru furt.

30 Martie 2014, 00:05 | 3845 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Contoar electric.

Cunoscutul interlop turnean, Mirea Emilian,  zis Manix,  şi Mirea Luminiţa au dosar pentru furt. Anul trecut, în luna noiembrie, poliţişti din Turnu-Măgurele au efectuat un control la domiciliul lui M. Emilian, ocazie cu care s-a constatat că acesta sustrăgea energie electrică,  fiind chemaţi specialiştii de la CEZ România. Pe lângă furtul de curent s-au găsit şi altele. Manix este traficant de persoane, pe care le duce în Occident pentru cerşit şi prostituţie. Oamenii legii ştiu despre ce este vorba, dar până acum nu i-au făcut dosar pentru că sunt "mânjiţi".

Precum majoritatea interlopilor turneni, Manix a apelat la prietenii din justiţie incercand să scape. Din sursele noastre, un procuror turnean a făcut tot posibilul, însă, din păcate pentru Manix, nu se mai poate ca în urmă cu ceva timp. Oricât ar încerca corupţii din justiţie să-şi apere interlopii, nu mai sunt timpurile de altădată, când se muşamaliza aproape orice. Trebuie menţionat că, într-un alt dosar, Manix a beneficiat de protecţie, prin netrimiterea în judecată pentru vătămare corporală. Până la urmă dosarul a fost trimis în instanţă însă de aici nu s-a mai întâmplat nimic, adică nu s-a ajuns la  judecată.

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
interlopii pe 01 Aprilie 2014, 04:46
#10
gainrii
numai interlopi in turnu magurele smilesmilesmilesmile fura c*rent si sunt interlopi
ghita pe 31 Martie 2014, 23:49
#9
orfane ai pus-o
va spun de data asta nu mai scapa orfanu. chiar daca sa schimbat codu penal, orfanu e intrat in ca..t cu tot cu cap
agentul oo8=xxx pe 31 Martie 2014, 18:00
#8
Ati uitat un //mic amanunt//.
Chiar nu stiti de legatura dintre Manix si Tavocu ?? Mai cercetati !!
Justitia pe 31 Martie 2014, 00:04
#7
asa le trebuie spurcatilor astora!
sa infunde puscariile. da sa le dea condamnari mari sa-si piarda zilele p-akolo, sa iasa rebuturi si cum sa ia minore la produs? parintii alora ce pazesc?
bahinga pe 30 Martie 2014, 23:37
#6
manix poponaru
sa va spun eu ce mai face ti**nu asta smecher manix se duce in germania la cluburi de gei si se arde in tub. stiu asta sigut de la tignii de ai lui.
Vic pe 30 Martie 2014, 20:06
#5
Puscarie pentru zburatoare
Care interlop?Asta e un ti**n spurcat de care stie toata lumea ca duce tinere minore la produs/proxenetism.Mai devreme sau mai tarziu tot la puscarie se va duce.Alo,politia,proc*ratura,se aude?Si fiul lui racoleaza fete minore pe care le imbata dupa care le bate si le violeaza.Miscati-va mai repede si opriti mizeria asta de oameni sa-si mai bata joc de noi romanii.
hai lasa-ne pe 30 Martie 2014, 19:05
#4
ecologistule
Ce dreacu comentezi ma aiurea! Daca era maneaua aia noua a lu guta mai ziceam!
//////// dfhghhfghgfh pe 30 Martie 2014, 17:14
#3
esti prost de dai in gropi
jurnalisti de doi bani

surse de 0,5 bani si aia gasiti pe jos
ecologistul pe 30 Martie 2014, 14:55
#2
Glutamatul de monosodiu
Iata un articol adevarat: http://www.familiaortodoxa.ro/2010/08/06/monoglutamatul-de-sodiu-aditivul-alimentar-care-ne-omoara-incetul-cu-incetul/ . Probabil ca nu e nimeni interesat de ce i se naste copilul handicapat mintal si asta pentru ca nici nu observa din cauza propriului handicap dobandit din mancare!
DNA pe 30 Martie 2014, 14:30
#1
info
dar despre dosarul cu arma nu se spune nimic ????poate stie proc*rorul iordanescu ceva !!!!!acest fost ofiter de sec*ritate care nu se mai satura de luat bani(ce naiba fac serviciile alea !!!!!)un incompetent care trebuia arestat demult.daca oamenii simpli cered ca i se va intampla ceva acestui ti**n semianalfabet(manix) ceva,va inselati amarnic.cine sa faca cercetari militienii din turnu care nu stiu nici sa scrie,sau sa faca o investigatie ???se stiu ei....
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.