Autoturism incendiat la Ciuperceni. Nicu Gruia si-a gasit Matizul ars in intregime.

18 Martie 2014, 00:04 | 3681 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Autoturism incendiat

Un incendiu, provocat intenţionat, a dus la arderea aproape în totalitate a unui autoturism. Conform unui comunicat al ISU Teleorman, duminică dimineaţă, pompierii din  Detaşamentul Turnu-Măgurele au fost chemaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu, izbucnit la un autoturism Matiz, proprietatea lui  Nicu Gruia din comuna Ciuperceni. Ajunşi la faţa locului, pompierii  au constatat că flăcările cuprinseseră aproape în întregime autoturismul, acesta fiind distrus în proporţie de 90%. Valoarea pagubelor a fost estimată de pompieri la 5000 lei iar a bunurilor salvate la 500 lei. Cauza incendiului a fost acţiunea intenţionată. Pentru prinderea piromanului, cazul este acum cercetat de poliţişti.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
fost Pompier pe 20 Martie 2014, 21:11
#3
@@@
nu va mai jigniti aiurea,eu am facut armata la pompieri si am prins nenumarate foc*ri printrecare si la masini.de obicei,in prima faza proprietarul incearca singur sa lichideze incendiul si abia dapa ce ii scapa de sub control suna la pompieri. asadar din clipa cand s-a produs incendiul pana la punerea in actiune pompierilor dureaza circa 15-20 de minute.o autospeciala are aproape 22t,este greu de manevrat printre soferi indisciplinati,carute sau biciclete,viteza medie fiind de 40-45 k|h.vorbim deci de o durata totala de aprox. 30-35 min,timp in care o masina arde in totalitate,sau este lasata sa arda controlat daca nu exista alte pericole,ca doar un scaun ars 3 sferturi nu-l poti baga la bun recuperat???!!! cat despre remuneratia acestor consider ca este una destul de modica pentru cei care muncesc in conditii deosebite de stres,frig,ploaie,canicula...alarma e alarma(adevarat......

nu pentru toti!!!!)
D pe 20 Martie 2014, 04:30
#2
...
Fa-te tu in mortii matii pompier si teleporteaza-te cu o ditamai masina exact acolo unde a fost incendiul... Ganditi ma un pic handicapatilor... nu mai comentati aiurea.
C pe 19 Martie 2014, 08:20
#1
Pompierii?!?
Nici un pompier nu intervine pe site-ul asta de rahat sa spuna ca, pana au ajuns ei, masina fusese de mult stinsa de catre tarani?Isi iau banii degeaba, da-i in spume

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.